Kanalı sana verelim @Forumdash la Supernatural bitince kaçacaz2.sezonu da yayınlanmış ona da bakacağım
Kanalı sana verelim @Forumdash la Supernatural bitince kaçacaz2.sezonu da yayınlanmış ona da bakacağım
Ablam o çocuk manyak şimdi de kolye almış bu iblisleri uzak tutmaya yarıyor diyor. @Forumdash
Kanalı cadı vampir kurtlarla dolduralım siz niye kaçıyorsunuz onu anlamadımKanalı sana verelim @Forumdash la Supernatural bitince kaçacaz
Belki doğrudur biliyorsun ki spn'de de hayaleti kurt adamı vampiri görene kdar herkes hurfe sanıyorduAblam o çocuk manyak şimdi de kolye almış bu iblisleri uzak tutmaya yarıyor diyor. @Forumdash
Çünkü iyi dizi çıkarmadılar hala, çıkanlarda gittikçe kötüleştiKanalı cadı vampir kurtlarla dolduralım siz niye kaçıyorsunuz onu anlamadım
Biz bugün arkadaşlarla gördük denize doğru bir adam koşuyordu sonra birden yok oldu. Korkup koşarak yurda döndük. @ÇiğdemBelki doğrudur biliyorsun ki spn'de de hayaleti kurt adamı vampiri görene kdar herkes hurfe sanıyordu
Çünkü iyi dizi çıkarmadılar hala, çıkanlarda gittikçe kötüleşti
Omg tuz dökseydiniz etrafınızaBiz bugün arkadaşlarla gördük denize doğru bir adam koşuyordu sonra birden yok oldu. Korkup koşarak yurda döndük. @Çiğdem
Sırf bu yüzden kanalın yapımcılığını alalım kaliteli dizi yayınlatalım @Çiğdem @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60Belki doğrudur biliyorsun ki spn'de de hayaleti kurt adamı vampiri görene kdar herkes hurfe sanıyordu
7.Bölüm abicim 8 çok güzel olacak bu sezonun telafisi 8 ve 9 az sabret
Belki doğrudur biliyorsun ki spn'de de hayaleti kurt adamı vampiri görene kdar herkes hurfe sanıyordu
Önce vampir dizileri bitti tvd ve originals orada bir sinyal verildi şimdide Spn ve Arrow gidiyor geriye kalacak Flash oda fazla yaşamaz dahada bu kalitelerde dizi yapmamız zor görünüyorKanalı cadı vampir kurtlarla dolduralım siz niye kaçıyorsunuz onu anlamadım
Omg tuz dökseydiniz etrafınıza
Biz bugün arkadaşlarla gördük denize doğru bir adam koşuyordu sonra birden yok oldu. Korkup koşarak yurda döndük. @Çiğdem
Aslında dizimiz çok bilinçli bir dizi gerçekte karşımıza yaratıklar şeytanlar kötü melekler vsyle çıkarsa ne yapmamız gerekiyor bilgileniyoruz ben çok rüyamda görmüştüm deanlarla birlikte avcı olup şeytan avlıyordukAblam o çocuk manyak şimdi de kolye almış bu iblisleri uzak tutmaya yarıyor diyor. @Forumdash
Belki doğrudur biliyorsun ki spn'de de hayaleti kurt adamı vampiri görene kdar herkes hurfe sanıyordu
Ben @mrt-06 a 5.sezonun sadece ana konuların ı derleyip attım 6.bölümden devam edecek 5.sezondan sonrada bu sezonun devamı niteliğinde olan 11.sezondan devam ettiricem oradan bitene kadar devam edebilir hep melekli vsyle sezonlar zaten birde sadece ana konuları yine derleyip göndericem bu keşke daha önce aklıma gelseydi Özellikle 5 ve 11 sezonları tamamladığında bize iyiki ısrar ettin diyecekAblam o çocuk manyak şimdi de kolye almış bu iblisleri uzak tutmaya yarıyor diyor. @Forumdash
KIZ TANRI O resimdeki gibiyse @MasacRE @DarkLegenD falan direkt dindar olur beTam dizinin konusu üzerine yanı bukadar denk gelir ayoll Spn konusunkeyn şuan şu çıktı karşıma @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 73851
@DarkLegenD i bilmem ama @MasacRE doğasından dolayı hep yanmak zorundaKIZ TANRI O resimdeki gibiyse @MasacRE @DarkLegenD falan direkt dindar olur be
Gözlüklü var, onun hastasıyım ben.KIZ TANRI O resimdeki gibiyse @MasacRE @DarkLegenD falan direkt dindar olur be
Gözlüklü var, onun hastasıyım ben.
Size Tanrının kız kardeşiyle diziye başlatalım @MasacRE @ForumdashKIZ TANRI O resimdeki gibiyse @MasacRE @DarkLegenD falan direkt dindar olur be
başka dizilerde mutlaka çıkacaktır o tarzlardaÖnce vampir dizileri bitti tvd ve originals orada bir sinyal verildi şimdide Spn ve Arrow gidiyor geriye kalacak Flash oda fazla yaşamaz dahada bu kalitelerde dizi yapmamız zor görünüyor
Rüyanda Deanla başka ne yaptın ablacım. @xemrexxx @ForumdashAslında dizimiz çok bilinçli bir dizi gerçekte karşımıza yaratıklar şeytanlar kötü melekler vsyle çıkarsa ne yapmamız gerekiyor bilgileniyoruz ben çok rüyamda görmüştüm deanlarla birlikte avcı olup şeytan avlıyorduk
Hiç bişey yapmamştırRüyanda Deanla başka ne yaptın ablacım. @xemrexxx @Forumdash