Aslında güncelde @mrt-06 da cnm son sezonu izliyordu işte bu sezondan itibaren bırakmıs ve @DarkLegenD de hepsini bıraktım diyorFlashı neden bırakmiş? Bize yetişmeye az kalmişken@mrt-06
Nasıl Arrowu bırakmiş 😱 @DarkLegenDAslında güncelde @mrt-06 da cnm son sezonu izliyordu işte bu sezondan itibaren bırakmıs ve @DarkLegenD de hepsini bıraktım diyor
İkisi için de desteğe egerek yok
Flash Arrow Twd bırakmak yok ayoll hala tek basına fear twd izliyor onu bırakmıyor amaİkisi için de desteğe egerek yokDoğru yolu bulmuş demekten başka
onu da bırakır
Sen Supernatural hiç baktınmı bu sezon biraz tuhaf senle değerlendirmemiz lazımonu da bırakıryakındır.
Maggie mi gelecekmiş :😱 Ben hiç hatırlamıyorum eski sezondanSen Supernatural hiç baktınmı bu sezon biraz tuhaf senle değerlendirmemiz lazımMaggiede gelecekmiş o eksik kalsaydı keşke
Tüm eski oyunculara yer verilmeye çalısılıyor Arrowda öyle olucakmısMaggie mi gelecekmiş :😱 Ben hiç hatırlamıyorum eski sezondan
Arrow izleyemem vallaTüm eski oyunculara yer verilmeye çalısılıyor Arrowda öyle olucakmıs
Ohaa ayoll @DarkLegenD ı nasıl Arrowu bırakır diye ayıpladın abicim şimdi ne diyorsun 😱😱😱Arrow izleyemem vallaZaten eski sezondan Kahl bilemem bi adam vardı ya o bölümve Oliverın kankası gelirse o bölümler bakılır. Gerisi boş
MAggie neciydi burda
Flashı neden bırakmiş? Bize yetişmeye az kalmişken@mrt-06
Geçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon.FLashı @mrt-06 bıraktıSupernaturalıda 4.sezonu sonunda bitirtmeyi başardım ama 5.sezonda tıkandık şimdide onu devam ettirmeye çalısıyorum biz ölmeden biter herhalde
Yeni sezon fragmanına baktım da güzel görunuyorGeçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon.5'e daha fazla dayanamadım, son 5 bölümü izlemedim özetten baktım.
Yeni sezon fragmanına baktım da güzel görunuyor@Çiğdem
Sezon finalini izleyip yeni sezona geçiyordum zaten öyle yapGeçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon.5'e daha fazla dayanamadım, son 5 bölümü izlemedim özetten baktım.
Yetişin ortak bölüm pazar günü başlıyormuşSezon finalini izleyip yeni sezona geçiyordum zaten öyle yap
İlk bölümüne baktım sadece güzeldi birlikte devamını getirirz
@mrt-06 Ortak bölümlerde Arrowu izlemiyordu zatenYetişin ortak bölüm pazar günü başlıyormuş
Evet@mrt-06 Ortak bölümlerde Arrowu izlemiyordu zatenYetişmeye çalısıcam sen spn basladınmı cuma aradan dönüyorlar
3.Bölümden sonrayı sanırım izledin ama dizi 3.bölümden sonra bir türlü ana konuya bağlanamadı av konularını çok uzattılar bu gelecek bölümde öyle görünüyorEvet
Chuck yeni bir hikaye yazıyor 😱 :
Ruh avlanması sıkıcıydı3.Bölümden sonrayı sanırım izledin ama dizi 3.bölümden sonra bir türlü ana konuya bağlanamadı av konularını çok uzattılar bu gelecek bölümde öyle görünüyorSanırım mini sezon arasına saklıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?