Luciferi hortlatırız inşFinali unuttum nerdeyse ama heycanlı bitmiştiAyrıntılı yaz da hatırlamiş olurum
Flashıda tamamlamaya çalısıyorum ama Arrıw ne olacak
Luciferi hortlatırız inşFinali unuttum nerdeyse ama heycanlı bitmiştiAyrıntılı yaz da hatırlamiş olurum
Flash güzel bittiLuciferi hortlatırız inşAslında şuana kalmasıda iyi oldu yanı erken biten diziyi geç tamamlıyorum sen bitirdin izleyecek bşi yok
Flashıda tamamlamaya çalısıyorum ama Arrıw ne olacak
Arrowun yine son 2 bölümü falan izler tamamlarımFlash güzel bittiArrowun finaline bakmadım. Sen bak sonra ben bakarımŞuan doluyum vallaNetflixciğim saolsun patır patır dizi çıkarıyorYarın Black Mirror izlicem
Sezon finaliFlash güzel bittiArrowun finaline bakmadım. Sen bak sonra ben bakarımŞuan doluyum vallaNetflixciğim saolsun patır patır dizi çıkarıyorYarın Black Mirror izlicem
Harikaydı dimiSezon finali
Şimdi ben yanlış anlamadım değil mi 😱😱😱
Başından beri deanların düşmanı tanrıymış 😱😱😱
Aslında olaylara dur diyecek gücü varmış sırf deanlar acı çekmeye devam etsin yazdığı kitaba senaryo çıksın diye daha doğrusu spn dizisi bitmesin diye olayları bilerek izliyormuşLucifer falanda haklıymış
Yeni sezonda avladımız tüm canavalar geldi ama ana düşman Tanrı olucak 😱😱😱
Cack boşlukta Luciferi gördü bence Nick bedenine bir şekilde dönüp oradan çıkıp deanlara yardıma gelecekler baba oğul tanrıyla savasmaya
Çarpılmayız inş tövbe tövbe diyerek yazıyorumHarikaydı dimiYeni sezon
dediğin gibi tanrıyla savaş halinde olacaklar
Çarpılmayız inş tövbe tövbe diyerek yazıyorum
Ama Tanrıda şöyle haklı dizi çoktan biterdi diyor biz ne izleyecektikTabi bunu böyle diyemedikleri için yazacak senaryosu kalmazdı diye çevirdiler
Lucifer dönsünde başka bşi istemiyorum vlla ama çok nostalji bir sezon olacak gibi
Çarpılacaz bir gün gerçektenAslında dizide demek istedikleri. Biz(insanoğlu) tanrının oyunculakarıyız istediği gibi kendine eğlence yaratıyordemek istiyorlar
Çarpılacaz bir gün gerçekten
Tanrıyı yok edip diziyi bitirirseler dünyada yok olmuyormu yaaya da tanrı olarak castiel cack lucifer falanmı gelir11.Sezonda gayet güxel işlemişlerdi tanrı oalyını ama dizi bitiyor diye biraz tuhaf yçne çekmeye başladılar sankı
Amara gelirse görür gününüDean hep isyan ediyordu ya hani tanrı insanlarla oynuyor gibisinden. Ona bağladılar işte diziyi"Tanrının egosu" olayına bağladılar
evet gelsinAmara gelirse görür gününü
Acaba onadamı gücü yetiyorduda yalan yaptıevet gelsin
Gerçekten çok iyiEfsane sahneEfsane adam@Forumdash @serhatt @Harunnn60 @dreamy @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @Sherlock @MasacRE @turkuazz @cookies @mrt-06 @kerem
Sakal bıyık sevmiyorum ben öyle erkekte yüzünü saklamasınlarGerçekten çok iyisakal bıraksa daha da iyi olur
Kız sende bile var erkekte niye olmasınSakal bıyık sevmiyorum ben öyle erkekte yüzünü saklamasınlar
kız adam kocadı artık bırak peşiniEfsane sahneEfsane adam@Forumdash @serhatt @Harunnn60 @dreamy @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @Sherlock @MasacRE @turkuazz @cookies @mrt-06 @kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?