CW Supernatural 14.Sezon Yorumları

Finali unuttum nerdeyse ama heycanlı bitmişti:A Ayrıntılı yaz da hatırlamiş olurum:A
Luciferi hortlatırız inş :A Aslında şuana kalmasıda iyi oldu yanı erken biten diziyi geç tamamlıyorum sen bitirdin izleyecek bşi yok :A

Flashıda tamamlamaya çalısıyorum ama Arrıw ne olacak :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Luciferi hortlatırız inş :A Aslında şuana kalmasıda iyi oldu yanı erken biten diziyi geç tamamlıyorum sen bitirdin izleyecek bşi yok :A

Flashıda tamamlamaya çalısıyorum ama Arrıw ne olacak :F :F :F
Flash güzel bitti:Z Arrowun finaline bakmadım. Sen bak sonra ben bakarım :F Şuan doluyum valla:A Netflixciğim saolsun patır patır dizi çıkarıyor:A Yarın Black Mirror izlicem:X

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Flash güzel bitti:Z Arrowun finaline bakmadım. Sen bak sonra ben bakarım :F Şuan doluyum valla:A Netflixciğim saolsun patır patır dizi çıkarıyor:A Yarın Black Mirror izlicem:X
Arrowun yine son 2 bölümü falan izler tamamlarım :F Seneye bitiyormuş en azından kurtuluyoruz son 2 sezonu özellikle yarısını izleyerek geçirdim :A Flash yine izleniyor öyle böyle hele ters flash konusu vardı :A

Sezon finali

Şimdi ben yanlış anlamadım değil mi 😱😱😱
Başından beri deanların düşmanı tanrıymış 😱😱😱

Aslında olaylara dur diyecek gücü varmış sırf deanlar acı çekmeye devam etsin yazdığı kitaba senaryo çıksın diye daha doğrusu spn dizisi bitmesin diye olayları bilerek izliyormuş :A Lucifer falanda haklıymış :A

Yeni sezonda avladımız tüm canavalar geldi ama ana düşman Tanrı olucak 😱😱😱

Cack boşlukta Luciferi gördü bence Nick bedenine bir şekilde dönüp oradan çıkıp deanlara yardıma gelecekler baba oğul tanrıyla savasmaya :Z:Z:Z

• Harika
Sezon finali

Şimdi ben yanlış anlamadım değil mi 😱😱😱
Başından beri deanların düşmanı tanrıymış 😱😱😱

Aslında olaylara dur diyecek gücü varmış sırf deanlar acı çekmeye devam etsin yazdığı kitaba senaryo çıksın diye daha doğrusu spn dizisi bitmesin diye olayları bilerek izliyormuş :A Lucifer falanda haklıymış :A

Yeni sezonda avladımız tüm canavalar geldi ama ana düşman Tanrı olucak 😱😱😱

Cack boşlukta Luciferi gördü bence Nick bedenine bir şekilde dönüp oradan çıkıp deanlara yardıma gelecekler baba oğul tanrıyla savasmaya :Z:Z:Z
Harikaydı dimi :A Yeni sezon
dediğin gibi tanrıyla savaş halinde olacaklar:Z

• Harika
Harikaydı dimi :A Yeni sezon
dediğin gibi tanrıyla savaş halinde olacaklar:Z
Çarpılmayız inş tövbe tövbe diyerek yazıyorum :A :A :A

Ama Tanrıda şöyle haklı dizi çoktan biterdi diyor biz ne izleyecektik :F Tabi bunu böyle diyemedikleri için yazacak senaryosu kalmazdı diye çevirdiler :A :A :A

Lucifer dönsünde başka bşi istemiyorum vlla ama çok nostalji bir sezon olacak gibi :A

• Güldürdün
Çarpılmayız inş tövbe tövbe diyerek yazıyorum :A :A :A

Ama Tanrıda şöyle haklı dizi çoktan biterdi diyor biz ne izleyecektik :F Tabi bunu böyle diyemedikleri için yazacak senaryosu kalmazdı diye çevirdiler :A :A :A

Lucifer dönsünde başka bşi istemiyorum vlla ama çok nostalji bir sezon olacak gibi :A
Aslında dizide demek istedikleri. Biz(insanoğlu) tanrının oyunculakarıyız istediği gibi kendine eğlence yaratıyor:A demek istiyorlar:X

• Güldürdün
Aslında dizide demek istedikleri. Biz(insanoğlu) tanrının oyunculakarıyız istediği gibi kendine eğlence yaratıyor:A demek istiyorlar:X
Çarpılacaz bir gün gerçekten :F :F :F

Tanrıyı yok edip diziyi bitirirseler dünyada yok olmuyormu yaa :F ya da tanrı olarak castiel cack lucifer falanmı gelir :F 11.Sezonda gayet güxel işlemişlerdi tanrı oalyını ama dizi bitiyor diye biraz tuhaf yçne çekmeye başladılar sankı :A

• Güldürdün
Çarpılacaz bir gün gerçekten :F :F :F

Tanrıyı yok edip diziyi bitirirseler dünyada yok olmuyormu yaa :F ya da tanrı olarak castiel cack lucifer falanmı gelir :F 11.Sezonda gayet güxel işlemişlerdi tanrı oalyını ama dizi bitiyor diye biraz tuhaf yçne çekmeye başladılar sankı :A
Dean hep isyan ediyordu ya hani tanrı insanlarla oynuyor gibisinden. Ona bağladılar işte diziyi:A "Tanrının egosu" olayına bağladılar :A

• Güldürdün
Kız sende bile var erkekte niye olmasın :A
Yaratılısımız öyle kız erkek fark etmiyor :( :( :( @xemrexxx
64159444_620x410.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt