CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Cw in başka bir dizisine daha konuk olacaktı o yine CW e davetli olucaksın yakında
@Forumdash @xemrexxx

neyse artık @destere seni bırakır yiğiti alır kendine bence

the shannara cronicles ı benden sonra bıraktınızmı sizden ses çıkmıyor ben ilk sezonda bırakmıştım ikinci sezon noldu gelmedimi geldide izlemedinizmi ?
2.Sezon konusu var başla sezon finali yaptı ben tek başıma izledim @xemrexxx izlemedi sende yoktun

sen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın

şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem
sen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın

şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem
biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid

biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid

Ekli dosyayı görüntüle 58253

Ekli dosyayı görüntüle 58253
başrol bu kız değilmiydi
)

ve en iyisi buydu bununla birlikte beş ergen kız beş on tanede ergen oğlan birbirini kovalıyordu sarayın samanlığında

Evet o 1.sezon finalinde ağaç olmuştuya diziden ayrılmış meğerse 2.sezon kadrosunda yoktu

Şu hırsız çetesinde olan kız ana başrol olmuş
@xemrexxx
eretriada olur farketmez benim için ama amberle nin ayrılması üzücü asıl başrol oydu eretria yandan takviye gelmişti diziye

11.Bölüm @Forumdash Dizinin belkide en kötü 2 bölümünü aradan sonraya koymuşlar

Sebebide Jack olduğu için ana konudan kopamıyorlardı o şuan yok ve yine saçma sapan alakasız bölümler başladı

Vampir konuları hiç ilgimi çekmiyor birde Spn vampirleri malesef kötü yanı kurt adam gibiler