Bence en azından 5-6'ya kadar izlemeliydin.2.sezonda bırakmıştım 1.sezonu ardı ardına izlemiştim aslında ama maşallah 10.sezona gelmişler.
Bizim artık aileden biri oldu sonuna kadar gideriz.
Bence en azından 5-6'ya kadar izlemeliydin.2.sezonda bırakmıştım 1.sezonu ardı ardına izlemiştim aslında ama maşallah 10.sezona gelmişler.
@mrt-06 da 2.sezonun sezon finaline 2-3 bölüm kala braktı 4 ve 5 sezonları görmeden brakmasına üzüldüm diziz aten 4.sezonda baslıyor henüz castieli crowleyi görmediler baş melekler konusu falan zaten 4 ve 5.sezonları en iyi sezonalrıdır sonra 6 ve 7 derken daha brakamıyorsun zaten @mrt-06 ayoll sen 2-3 bölüm kalmıs 2.sezonu bitir sezon finaliyle yeniden o havaya giriceksin cnm sonra 3. sezonuda bitirince zaten 4.sezonla birlikte yani izledikçe iyiki ısrar etmişin diyeceksin bak söyliyim aynı şey @cookies içinde geçerliBence en azından 5-6'ya kadar izlemeliydin.
Bizim artık aileden biri oldu sonuna kadar gideriz.
17.bölümü izledim bende @legolas9900 @kaan95510x17
Sam ve Cass, Dean'den habersiz Bobby'nin ruhunun yardimi ile Metatronu cennetten kacirip yalan söyledigini anladilar. Dean ise Rowena'nin gercek yüzünü Crowley'ye göstererek Crowley'nin sonunda Rowena'dan kurtulmasini sagladi. Dean' in de dedigi gibi Crowley artik baya yumusadi. Bakalim Dean yeniden Seytan olacak mi ? Cass Özüne kavusunca ne olacak ? Crowley acaba kralligi birakacak mi ?
Puanim: 7.5/10
dün izledim @Forumdash ama yorum yapmamışımS10B18
Yine güzel bi bölümdü
Crowle'nin anası inş. Sam kızımıza yardım eder. Çok üzülüyorum bu kızımızın haline[emoji26]
Sam'i bırakayım bi kenara yada kadının karşilik olarak ne isteyeceğini merak ettim
@Çiğdem- gene geç izlemişssin [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Teşekkür.dün izledim @Forumdash ama yorum yapmamışım
18.bölüm çok iyidi bence @kaan955 @legolas9900
@kaan955 buyur izlemetatron ölmesi bence crowley gibi sempati duyuyorum ben o adama dizi oyuncularıda robortajlarında çok saygıı duyuyorlardı o oyuncuya kolay kolay diziden ayrılmaz yanı🙂🙂🙂
ayy deanı ilk defa bukadar güçsüz gördüm kitabı arayan adamlara hiçbirşey yapamadı silahı olmasa ne yapıcaktı acaba ayoll adamlara kurşunda işlemiyor
castielin dönmesi bölümün en iyi yanı bence çok sıkmaya başlamıştı castielin özsüz hali tavırları 🙂🙂🙂
S10B19
İzledim ve ben de sönük buldum bölümü @Çiğdem- yada karışık anlatıldı dizi
Lanetin kaldırılması için klavuz bulundu.Crowley'nin anasının boş boş hallenmelerini seviyorum @Çiğdem-Sam'in kanını akıtırken kan mı akıtıyor yoksa başka bişey mi gül gül öldüm izlerkenSam'de yalandan acı cekiyor bi ıkınmalar sıkınmalaryine diziyi Dean kurtardı
6.5'dan 7/10
Hımmmcnm samın kanı atıkılırken orada olan crowleyin annesi değildi o evdeki yeşil şey bu seferde crowleyin annesi kılığına girmiş samı öldürücekti dean yetişip samı kurtardı o ruhta yok oldu sonra crowleyin annesi samın kitabı getirdiğini görünce şaşırdı zaten buldunmu diye o evdekı o değildi yanı evet bölüm karışıktı bu sefer pek açıklayıcı değildi
Sanırım Dean'lerin dedesini gösterdiklerinde? Kel adam değil. 1950'lerden günümze gelmişti dedi. o zaman öğrenmişlerdi.10x19
Açıkcası ben başarılı buldum hatta bunu daha büyük bir paya getirerek ilk sezonlarda ki heyecanı aldım diyebilirim.
Uzun zamandır geçiş geçiş bölümü diye diye hal olmuştuk bu bölüm acayip özgün ve iyiydi.
Harflerin adamları ünvanını ne zaman almışlardı? Hatıryalamadım bi türlü. Aklımda bişiler geliyorda parca parca asıl hikaye gelmedi bir türlü aklıma.
@Forumdash @Çiğdem-
-----
Sam için zaten küçük kız benzetmesi yapıyorlar, dalga konusu.Bende yapmacık buluyorum zaten.
Bence Crowley'in annesi yalan söylüyo mühür felan bozamaz o.
Ve birde bariz belliydi neresini karışık buldunuz, Dean geldiğinde göremedi cadıyı ve sonrasında sarı toz kayboldu o değildi hani.
10x19
Açıkcası ben başarılı buldum hatta bunu daha büyük bir paya getirerek ilk sezonlarda ki heyecanı aldım diyebilirim.
Uzun zamandır geçiş geçiş bölümü diye diye hal olmuştuk bu bölüm acayip özgün ve iyiydi.
Harflerin adamları ünvanını ne zaman almışlardı? Hatıryalamadım bi türlü. Aklımda bişiler geliyorda parca parca asıl hikaye gelmedi bir türlü aklıma.
@Forumdash @Çiğdem-
-----
Sam için zaten küçük kız benzetmesi yapıyorlar, dalga konusu.Bende yapmacık buluyorum zaten.
Bence Crowley'in annesi yalan söylüyo mühür felan bozamaz o.
Ve birde bariz belliydi neresini karışık buldunuz, Dean geldiğinde göremedi cadıyı ve sonrasında sarı toz kayboldu o değildi hani.
ayoll ben anladım onun olmadığını anlattım hatta @Forumdash anlamamışSanırım Dean'lerin dedesini gösterdiklerinde? Kel adam değil. 1950'lerden günümze gelmişti dedi. o zaman öğrenmişlerdi.
Bilmiyorum bölüm bana sönük geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?