destere bile 10 saniyede kapamış resimleri çocuğun yüzü kızarmış o ka ayıp sen düşünhahah hayırr bee sen demesen hiç haberim yoktu ama sayende emrak ettim yani
destere bile 10 saniyede kapamış resimleri çocuğun yüzü kızarmış o ka ayıp sen düşünhahah hayırr bee sen demesen hiç haberim yoktu ama sayende emrak ettim yani
aaa neyseozaman bakmıcam ben 🙂🙂🙂destere bile 10 saniyede kapamış resimleri çocuğun yüzü kızarmış o ka ayıp sen düşün
sana gönderen kim :f 40 yıl fantezi yaparsın görsen zaten destere çiğdem görmesin parlağın orasını burasını ben kaptım dediaaa neyseozaman bakmıcam ben 🙂🙂🙂
bende meraklısı değilim zatennnsana gönderen kim :f 40 yıl fantezi yaparsın görsen zaten destere çiğdem görmesin parlağın orasını burasını ben kaptım dedi
O derece yanibu dizideki başrol kızın cıbıldakl,sevg,lisiyle yatakta güreş tutarkenki resimleri sızmış internete destereye attım çocuk kalpten gitti galiba artık hiç gelmez @vadikızı @MelankoliK
Kiz zaten diziyi etkilemezde yani onlar nasıl fotoydu öyle 😱bende meraklısı değilim zatennn
ayrıca fotoğrafmış dediğine göre yani görende video sanır fotoğraftan okadar birşey olucağını sanmıyorum amerika alısıktır diziyi çok etkilemez video olmadıktan sonra
ben bakmadım cnm bilmiyorum merak ettirmeyin sizdeKiz zaten diziyi etkilemezde yani onlar nasıl fotoydu öyle 😱
Kızı begenmedim bu arada o resimlerde cirkindi
Bakma zaten kızben bakmadım cnm bilmiyorum merak ettirmeyin sizde
izlemeni öneriyorum tabikide cnm ilk sayfada yorumum var izleyince bakabilirsin ama bu kadın hakkında cinsel fotoğrafları paylaşılmış galiba çok aşırı görüntüler dediler oyüzden ben bakmadım ama diziyi etkilemez herhalde 🙂🙂🙂
1.bölüme bakmıştık @destere süperkahrama dizileri sevmediği için süperkahramanları kadın yapmaya akrar verdik süpergirl ve Jessica Jones dizilerine çktik onu sende gel benceDizi bu gece ABD'de yayınlanıyor, başlığı yok sanmayın.
hadi oradan beee @xemrexxx gibi rakip gördüğün dizi oyunculara saldırmaya baslamıssın maşallah twd- rakibi empire jessica joe rakibi süpergil gördüğün gibi bu emre kötü örnek oldu sizlereJessica Jones daha iyi gidecek bence.
Supergırl normal bir dizi olacak. Üstelik CW'de de yayınlanmıyor gitmişler CBS ile anlaşmışlar yani dizi kötü reytingler alırsa direk bileti kesilir.
hadi oradan beee @xemrexxx gibi rakip gördüğün dizi oyunculara saldırmaya baslamıssın maşallah twd- rakibi empire jessica joe rakibi süpergil gördüğün gibi bu emre kötü örnek oldu sizlere
0.6 bile alsa 3 sezonu garantiydi bence ama şuankı kanalda 1.5 reytingle bile bitebilir diziDizinin ilk bölümünü izledim bir kez boşa konuşmuyorum. @xemrexxx Kösemi izlemeden kötülüyor ben ise izleyipte yorum yapıyorum.
Başrol kız iyi tatlı bir şey. Biraz sana da benziyor ama basit bir dizi yani derinliği yok bu diziyi izleyenler @destere misali kız için izlerler. Olaylar çok yüzeysel sanki bitse de gitsek havasındalar.
Zaten geçen ay demiştim sana yapımcılar pişmanmış CW ile anlaşamadıkları için onlarda biliyor CW'de reytingi düşse bile en az 5 sezon gideceğini.
Heh işte dediğim gibi. En az 1.5 reytingten fazla almalı. Alamıyorsa 1.3 reytingin altına düşmemeli.0.6 bile alsa 3 sezonu garantiydi bence ama şuankı kanalda 1.5 reytingle bile bitebilir dizi
0.6 bile alsa 3 sezonu garantiydi bence ama şuankı kanalda 1.5 reytingle bile bitebilir dizi
Ayol araştırdım zaten cw onlarınmışDizinin ilk bölümünü izledim bir kez boşa konuşmuyorum. @xemrexxx Kösemi izlemeden kötülüyor ben ise izleyipte yorum yapıyorum.
Başrol kız iyi tatlı bir şey. Biraz sana da benziyor ama basit bir dizi yani derinliği yok bu diziyi izleyenler @destere misali kız için izlerler. Olaylar çok yüzeysel sanki bitse de gitsek havasındalar.
Zaten geçen ay demiştim sana yapımcılar pişmanmış CW ile anlaşamadıkları için onlarda biliyor CW'de reytingi düşse bile en az 5 sezon gideceğini.