CBS Supergirl 1. Sezon Yorumları

flash 2 farklı sahnede kavga etti bu bölümde ikisindede dayak yedi :A :A :A

cw dizilerinin karakterleri neden konuk olduğu bölümde ezik durumunda olur anlamam mesala arrow flasha gidince geride kalıyor flashta arrowa gidince buda o hesap :A
Dizinin ana karakterinin önune geçmesin diyedir:A hayır burda ana karakterde ezik çıktı:F halk sahip çıktı resmen:F neyse herkes tanıyor bu kızı dimi şimdi? Herkes tapar buna şimdi:F

Nasıl yaa aynı şirkette çaliştiği kadın da mı bilmiyor? Kadını kelepçeden kurtardı. (b)
yok süperman gibi düşün kimse bilmiyor aslında maskede takmıyorlar nasıl tanımıyorlar çok tuhaf :A

şirketdeki kadın şüpheleniyor bir ara onun olduğunu iddia ediyordu ama sonra onu bir şekilde kandırdı ben değilim diye :F

Son düzenleme:
yok süperman gibi düşün kimse bilmiyor aslında amskede takmıyorlar nasıl tanımıyorlar çok tuhaf :A :A :A

şirketdeki kadın şüpheleniyor bir ara onun olduğunu iddia ediyordu ama sonra onu bir şekilde kandırdı ben değilim diye :F
Yahu ağzının içine girdi kadının :F Supermanı yakından gören gazetede calişan birisi yoktur yada ben bilmiyorum:F Ne salakça bir dizi :F Flash niye yüzünü titreterek gizliyor madem bu insanlar salak:F Arrow neden yüzünü boyuyor sesini değişiyor:F