![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ve parlak oğlan arkadaşları @Çiğdem- çatla
@Harunnn60 @gözlemci @*YıldırıM* @destere
hahah evet ne varsa avrupada var ama yıldırım doğru diiyor biz yine o şapkalı adamlara kalıyoruz mecbur kaderden kaçılmıyor
![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ve parlak oğlan arkadaşları @Çiğdem- çatla
@Harunnn60 @gözlemci @*YıldırıM* @destere
hahah evet ne varsa avrupada var ama yıldırım doğru diiyor biz yine o şapkalı adamlara kalıyoruz mecbur kaderden kaçılmıyor
oh olsun sana beter olhahah evet ne varsa avrupada var ama yıldırım doğru diiyor biz yine o şapkalı adamlara kalıyoruz mecbur kaderden kaçılmıyor![]()

Buğra Gülsoy da varmış😱Fatmagülün tecavüzcüleri ayrılamıyorlar anlaşılanEkli dosyayı görüntüle 37705
nasıl çıkmışlar öyle korktum ya la[HASHTAG]#arasbulutiynemli[/HASHTAG] [HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] [HASHTAG]#gulfemhatun[/HASHTAG]
sarp akkaya,serhat teoman,ceylan çapa
@Çiğdem- kaç parlak var orada
@destere senin savaşla selim birlikte eğeleniyormuş
@gözlemci @*YıldırıM* @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa
Bi kaan taşaner eksikBuğra Gülsoy da varmış😱Fatmagülün tecavüzcüleri ayrılamıyorlar anlaşılan![]()
İllamunati adına 😱Tövbesteyşın @xemrexxx o Ceylan Çapa mı?😱Ekli dosyayı görüntüle 37705
nasıl çıkmışlar öyle korktum ya la[HASHTAG]#arasbulutiynemli[/HASHTAG] [HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] [HASHTAG]#gulfemhatun[/HASHTAG]
@gözlemci @*YıldırıM* @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa @sürgünüm
ivet
Buğra Gülsoy da varmış😱Fatmagülün tecavüzcüleri ayrılamıyorlar anlaşılan![]()
Orta da ki kim allah aşkına mal gibi çıkmış
bunları @Çiğdem- bile kıskanmazAman @Çiğdem- görmesin yoksa kıskançlık duyguları kabarır![]()
heh cereni versene bana bu kız sevilmezmi
Çok tatlı bir fotoğraf olmuş.
şuu en arkadakı mavi tişörtlu adamın yanında öavi tişörtlü kadın var ödümü kopardı 😱😱Ekli dosyayı görüntüle 37705
@gözlemci @*YıldırıM* @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa @sürgünüm
hahah eksinlikle katılıyorum sana eemrecim çok abartılıyor sadece at bundan daha güzel
😱![]()
işi gücü @Çiğdem- gibi çirkin kızlarla foto çekilmek.ss hiç halkın sultanı hürrem gibi değil@Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @gözlemci
Mustafa gibi paraya para demiyordur kız![]()
işi gücü @Çiğdem- gibi çirkin kızlarla foto çekilmek.ss hiç halkın sultanı hürrem gibi değil@Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @gözlemci
Meryem çok sönük kalmiş😱halkın şehzadesi o herkese kapısı açık![]()
![]()
😱halkın şehzadesi o herkese kapısı açık![]()
![]()
Mustafam gayet iyi çıkmış![]()
ııyyy bu çirkinlik ne .ss