çanak çı ilçesindeniz biz aslında oraya bağlı köylerden birinde doğduk yaşadık yaklasık 4 yıldır görele ilçesinde oturuyoruz giresuna çok sık geliyorum üniyide treboluda bitirmiştim 🙂🙂BİLİYORUM TABİKİ DE![]()
Gitti Çiğdem'in parlağı
Ben Giresuna küçükken 1 yaşımda ailemle gitmiştim ama kaza geçirdik arabayla ondan sonra da gitmedim bençanak çı ilçesindeniz biz aslında oraya bağlı köylerden birinde doğduk yaşadık yaklasık 4 yıldır görele ilçesinde oturuyoruz giresuna çok sık geliyorum üniyide treboluda bitirmiştim 🙂🙂
çok üzüldüm ama gitmedim derken anlamadım giresunda oturmuyormusunuz şuanBen Giresuna küçükken 1 yaşımda ailemle gitmiştim ama kaza geçirdik arabayla ondan sonra da gitmedim ben![]()
İstanbulda oturuyorum memleket giresunçok üzüldüm ama gitmedim derken anlamadım giresunda oturmuyormusunuz şuan![]()
aaa tamam anladım cnm olsun hemşerim sayılırsın yinede bu forumda karadenizli gördğkçe mutlu oluyorum ve bazen bana oakdar yakın olan çıkıyorkı karşıma üst katında oturuyorum diyecek diye korkuyorum hahahaİstanbulda oturuyorum memleket giresun
Ben kim nereli hiç bilmiyorum forumdaaaa tamam anladım cnm olsun hemşerim sayılırsın yinede bu forumda karadenizli gördğkçe mutlu oluyorum ve bazen bana oakdar yakın olan çıkıyorkı karşıma üst katında oturuyorum diyecek diye korkuyorum hahaha![]()
aslen değil ama trabzonda oturuyor şuan 🙂🙂cokies trabzonlu mu![]()
![]()
nursuz [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] ve tatlı bebiş (yiğeni galiba)
@yatutarsa @Bully @mrt-06 @sokak sanati @gözlemci
@Çiğdem- sen bebeği de kıskanırsın![]()
nereden bileyim kadının ailesiniHer seferinde yeğeni galiba yazıyorsun prantez içinde.Bir türlü öğrenemedin.
![]()
çiğdem bügün yoktu nerde acaba ?![]()
güzelliğe for@destere @Harunnn60 @*YıldırıM* @gözlemci @HachiKo
@Çiğdem- bu kez çatlamaz toptan yok olur![]()
sonunda güzel kızları görmekten dolayı intihar etmeye karar vermiş diyollaçiğdem bügün yoktu nerde acaba ?![]()