Bu kadar da kıskançlık olmaz ya allahtan gözleri mavi de nazar mazar değmiyor kadınaergen pozları yakışmıyor bu yaştan sonra![]()
Bu kadar da kıskançlık olmaz ya allahtan gözleri mavi de nazar mazar değmiyor kadınaergen pozları yakışmıyor bu yaştan sonra![]()
aa sen kendine bak şopar.ssergen pozları yakışmıyor bu yaştan sonra![]()
ben henüz genç bir kızım bana hertürlü yakışıraa sen kendine bak şopar.ss
sen kartlaşmışın evde kalmışın hala konuşiyinnben henüz genç bir kızım bana hertürlü yakışır![]()
yok ne kıskanıcam düşüncem öyle sadeceBu kadar da kıskançlık olmaz ya allahtan gözleri mavi de nazar mazar değmiyor kadına![]()
bana bakk o dilini çeker kopartırım çocuğum ben dahasen kartlaşmışın evde kalmışın hala konuşiyinn![]()
küçül de cebime giryok ne kıskanıcam düşüncem öyle sadece
bana bakk o dilini çeker kopartırım çocuğum ben daha![]()
şimdi karşındaki meryemken @destere bile seni savunmayabilirayıp ayıpp elin kızını savunucağınıza forumunuzun kızını savunun bence![]()
😱 Elin kızıymış o benim kalbimin sultanı o benim canımın sultanı o benim herşeyim o benim yatak odamın mumu:ayıp ayıpp elin kızını savunucağınıza forumunuzun kızını savunun bence![]()
şimdi karşındaki meryemken @destere bile seni savunmayabilirsenin parlak senin gibi küçük kızları toplamış etrafına
@mrt-06 @Harunnn60 @gözlemci
![]()
hahaha yok küçük dediysem okadarda değil bunlardan 6 yaş garanti büyüğümdür ben belkide 7şimdi karşındaki meryemken @destere bile seni savunmayabilirsenin parlak senin gibi küçük kızları toplamış etrafına
![]()
o zaman eşek kadar kız olmuşunhahaha yok küçük dediysem okadarda değil bunlardan 6 yaş garanti büyüğümdür ben belkide 7![]()
sen elime düşersin benim elbet parçalamıyormuyum bako zaman eşek kadar kız olmuşun![]()
hayırrr benim arkadaş gurubuma girmek kolay değil![]()
fare suratlı gülşah dalışlarda@Çiğdem- ile kanka olur bu
@denizz19 senin dizide de oynamıştı :
@yatutarsa @mrt-06 @sokak sanati
ama çok parlak oğlan tanıyormuş seni de tanıştırır belkihayırrr benim arkadaş gurubuma girmek kolay değil![]()
Alemsiniz haaaşimdi karşındaki meryemken @destere bile seni savunmayabilirsenin parlak senin gibi küçük kızları toplamış etrafına
![]()
![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ve parlak oğlan arkadaşları @Çiğdem- çatla
@Harunnn60 @gözlemci @*YıldırıM* @destere