İzleseydin ya sen sevebilirdin. Gerçi senin takvim çok yoğundur, çok da doldurma belki başka dizi etkinliklerimiz olur ileride. Film etkinliğinde zaten izlemiyorsun.Diziyi indirmiştim ama izlememeye karar verip sildim @OzaN böyle araya sıkıştırarak izlersem (eğer beğenirsem) harcamiş olacaktim.Gözümü kırpmadan sildim ilk sezonu
Severdim heralde de dediğin gibi doluyum Ramazan ayı cıkınca zaten dizileri bi çırpıda izlerim filmleride haftasonlarına atarımİzleseydin ya sen sevebilirdin. Gerçi senin takvim çok yoğundur, çok da doldurma belki başka dizi etkinliklerimiz olur ileride. Film etkinliğinde zaten izlemiyorsun.
@Yakamoz-Asi sonunda yabancı bir diziye başlamışsın ama başlaya başlaya kimsenin izlemediğine başlamışsın.
Bu diziye alışırsan zaten devamı gelir. Gerçekten hızlı konuşuyorlardı hatırladığım kadarıyla.Kötü oldu o yönden ama şimdiye kadar memnunum diziden. Çok diyalog var ve üstüne çok hızlı konuşuyorlar. Belki alışması zor olacak ama zevk aldığım yönleri çok şimdilik, bakalım.
Tatile çıkacağım zaten, o zamana kadar ilk sezonu bitireyim.
İnşallah. Bunu bitireyim bir.Bu diziye alışırsan zaten devamı gelir. Gerçekten hızlı konuşuyorlardı hatırladığım kadarıyla.