İzleseydin ya sen sevebilirdin. Gerçi senin takvim çok yoğundur, çok da doldurma belki başka dizi etkinliklerimiz olur ileride.Diziyi indirmiştim ama izlememeye karar verip sildim @OzaN böyle araya sıkıştırarak izlersem (eğer beğenirsem) harcamiş olacaktim.Gözümü kırpmadan sildim ilk sezonu![]()
Severdim heralde de dediğin gibi doluyumİzleseydin ya sen sevebilirdin. Gerçi senin takvim çok yoğundur, çok da doldurma belki başka dizi etkinliklerimiz olur ileride.Film etkinliğinde zaten izlemiyorsun.
![]()
@Yakamoz-Asi sonunda yabancı bir diziye başlamışsın ama başlaya başlaya kimsenin izlemediğine başlamışsın.![]()
Bu diziye alışırsan zaten devamı gelir. Gerçekten hızlı konuşuyorlardı hatırladığım kadarıyla.Kötü oldu o yönden ama şimdiye kadar memnunum diziden. Çok diyalog var ve üstüne çok hızlı konuşuyorlar. Belki alışması zor olacak ama zevk aldığım yönleri çok şimdilik, bakalım.
Tatile çıkacağım zaten, o zamana kadar ilk sezonu bitireyim.![]()
İnşallah. Bunu bitireyim bir.Bu diziye alışırsan zaten devamı gelir. Gerçekten hızlı konuşuyorlardı hatırladığım kadarıyla.![]()