Tok izleseydin de pek farketmezdi bence. Tyrant izle İlk bölüm için çok doyurucu oAç aç izledim. Bir de benim beklentim tavandı.
Tok izleseydin de pek farketmezdi bence. Tyrant izle İlk bölüm için çok doyurucu oAç aç izledim. Bir de benim beklentim tavandı.
Yok kalsın, zaten zor yetişiyor diziler.Tok izleseydin de pek farketmezdi bence. Tyrant izle İlk bölüm için çok doyurucu o
iftara ka ne izlicem diyordun izle işteYok kalsın, zaten zor yetişiyor diziler.
Six Feet Under, Breaking Bad, Friends, filmler...iftara ka ne izlicem diyordun izle işte
SFU bitmemişti dimi senin daha daha 1 bölüm yayınlandı zaten ama sen bilirsin )Six Feet Under, Breaking Bad, Friends, filmler...
3 bölüm var daha. :/SFU bitmemişti dimi senin daha daha 1 bölüm yayınlandı zaten ama sen bilirsin )
kolay gelsin sana ben de 2. sezona mı geçsem napsam 🙄3 bölüm var daha. :/
Sağol.kolay gelsin sana ben de 2. sezona mı geçsem napsam 🙄
CW diyerek niye kötüledin CW'nun dizileri bu kanaldan 10x güzeldir1x1
Diziden ilk bölümde beklediğimi bulamadım.
Sanki 8.9 puanlı bir dizi değil de ortalama bir CW dizisi izliyormuşum gibi geldi. @Forumdash kesin sever, bu havaya sahip diziler ona göre.
Sürekli diyalog 1 saati aşkın süre boyunca baydı.
Karakterleri pek sevemedim ama ana karakterle konuşan zeki kızı diğerlerine göre daha çok sevdim gibi.
Daha ilk bölümden yargıda bulunmak olmaz, belki diğer bölümlerde dizi rayına oturup sürenin de 40 dakikaya inmesiyle iyi bir noktaya gelir ama ilk bölüm itibariyle düşüncelerim pek olumlu değil...
6/10
Polisiyeyle alakası yok ya bu dizinin. İş hayatını anlatan bir dizi daha çok. Daha fazlasını izleyince anlarsın.CW diyerek niye kötüledin CW'nun dizileri bu kanaldan 10x güzeldir
USA deneyimlerime göre (Greceland ve Fairly Legal) o kanl hep polisiye tarzı Benim polisiye alt yapım var Blacklist sayesinde eğer alttan işlenen bir konu varsa Blakclist'deki gibi kesinlikle izlerim. Yok iki yakışıklı adamın her bölüm farklı maceralarını anlatan bir polisiyse ben de pek izlemem.
Şimdilik böyle diyorum ama karakterleri sevip/sevmeme olasılıgını söylemden konuştum Pazartesi başlarım diziye
Sen beğenirsin belki ya bana bakma. Bazen uyuşmayabiliyor zevklerimiz.Bu eleştirilerden sonra inan sıkılarak başlayacak gibiyim Siz yorum atıyorsunuz ben ilk bölüm izleme tarihini ileri atıyorum resmen Çarşambadan önce izleyemem kesinleşti.
@OzaN Rectify 'i dene istersen bir de
Yok +18 filanSen beğenirsin belki ya bana bakma. Bazen uyuşmayabiliyor zevklerimiz.
Rectify'ı daha dün izleyecektim de galiba +18 sahneler varmış?
sen niye beğenmedin??? En çok sana şaştım sen çok istiyordun bu diziyi2. bölüm yorumu üzdü.
Çok fazla diyalog vardı. Ortama alışamadım. Bu yüzden sıkıldım. Tabi ilk bölüm 1 saat 10 dakika falandı, onun da etkisi vardır.Yok +18 filan
Bir bölümde çıplaklık vardı ama XXX sahnelerden oluşan değildi. İlk bölümde hele hiç yok
sen niye beğenmedin??? En çok sana şaştım sen çok istiyordun bu diziyi
Tamam o zaman sana güveniyorum izleyeceğim ilk bölümü yarın olmadı birkaç gün içinde.Yok +18 filan
Bir bölümde çıplaklık vardı ama XXX sahnelerden oluşan değildi. İlk bölümde hele hiç yok
sen niye beğenmedin??? En çok sana şaştım sen çok istiyordun bu diziyi