Avukatlar ya...Tamam o zaman sana güveniyorum izleyeceğim ilk bölümü yarın olmadı birkaç gün içinde.
@berkann diyaloglar tam gaz devam ediyor. Sürekli konuşuyor birileri dizide.
Avukatlar ya...Tamam o zaman sana güveniyorum izleyeceğim ilk bölümü yarın olmadı birkaç gün içinde.
Sen yine de gündüz izleme (ilk bölümde bişey yoktu ama nolur nolmaz (+18 hiç yok ama))Tamam o zaman sana güveniyorum izleyeceğim ilk bölümü yarın olmadı birkaç gün içinde.
Ooo şimdi biraz önce söylediklerinin anlamı kalmadı. Ben gündüz izliyorum sadece bu ara. Neyse bakarız yine de.Sen yine de gündüz izleme (ilk bölümde bişey yoktu ama nolur nolmaz (+18 hiç yok ama))
Yok bu konularda pimpirikliyimdir Orucuna sebep olup külfetini almayayımOoo şimdi biraz önce söylediklerinin anlamı kalmadı. Ben gündüz izliyorum sadece bu ara. Neyse bakarız yine de.
Olaylar hep durağan mı? Diyolaglar mı ön planda?2.sezon 3.bölümdeyim.Daha izlemedim. Zaten artık buraya yazmam.Burası 1.sezon için.
Birçok yerde görüyordum.Buna forumda dahil.@BuraK bizden mi görüp başladın eğer öyleyse en azından sana faydamız olmuş.
Durağanlıktan kasıt ne bilmiyorum.Diyaloglar ön planda.Olaylar hep durağan mı? Diyolaglar mı ön planda?
Ya bırak şimdi bizden görmüşsün işte. Başka yerde de görmüşsündür tabii ki de yani başlaman da etkili olmuştur bu başlık.Birçok yerde görüyordum.Buna forumda dahil.
Durağanlıktan kasıt ne bilmiyorum.Diyaloglar ön planda.
Diziye müzikte eklemeye başladılar.Eskiye göre daha fazla müzik var.
Başladıktan sonra Berkann attı linkini başlığın.Sana ayıp olmasın diye öyle yazdım.Ya bırak şimdi bizden görmüşsün işte. Başka yerde de görmüşsündür tabii ki de yani başlaman da etkili olmuştur bu başlık.
Kesin öyledir. Gerçekten öyleyse de büyük tesadüf.Başladıktan sonra Berkann attı linkini başlığın.Sana ayıp olmasın diye öyle yazdım.
Admin-üye mesafesinin korunmasından yanayım.Kesin öyledir. Gerçekten öyleyse de büyük tesadüf.
Birçok yerde görüyordum.Buna forumda dahil.
Durağanlıktan kasıt ne bilmiyorum.Diyaloglar ön planda.
Diziye müzikte eklemeye başladılar.Eskiye göre daha fazla müzik var.
Bendeki 1s20dk bluray versiyondu Alyazıyıda zaten planetten indiriyorum.Orda yoksa hiç bi yerde yokturBildirim gelmedi bana. @OzaN
Ben sezonu komple indirmiştim. Eğer uygun bulamadıysan, dosya >> altyazı veritabanı >> indir yolunu deneyebilirsin.
1 saat 11 dakika 47 saniyeymiş.
Bulanabiliyor o yolla da bazen.Bendeki 1s20dk bluray versiyondu Alyazıyıda zaten planetten indiriyorum.Orda yoksa hiç bi yerde yoktur