Bölümlerin IMDb puanları aşırı yüksek, özellikle son 5 bölüm arka arkaya 9 üzeri şu an. Şimdiye kadar düşmediyse bundan sonra fazla düşmez zaten. İki bölüm izledim, kalanı yine tek günde bitireceğim sanırım bu puanlar olduğuna göre.
@Harunnn60 Çalısıyor boş oturmuyor kı bizim gibi @ForumdashÖyle yapacağım, iki bölümü gündüz hallettim diğer ikisini de gece izleyeceğim @Forumdash bu gece 12'yi geçtiği anda bitirir sezonu da @Harunnn60 koptu gibi görünüyor
Ben seviyorum canavarımız Gayet gerçekçi5.Bölüm bencede zayıftı abicim yanı harika 3-4 ardından tatmin etmedi @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
İlk sahne heyecanlı başladı asansör ne oluyoruz dedim Terminatır adam iyiydi evet Son sahne çok iğrençti insnaların içinden şu fareye benzeyen iğrenç hayvanlar çıktı yine midemi bulandırdılar bu dizininde kötü yanı canavarları iğrenç oluyor şöyle karizmatik bir adam canavar niye olmaz
Sizin hesaba göre yarın gündüz bitirmeniz gerek Ben 12yi geince bitiriyorum zaten. Sen de bi oturuşta bitirebilirsen sorun yok bence aynı gün yineÖyle yapacağım, iki bölümü gündüz hallettim diğer ikisini de gece izleyeceğim @Forumdash bu gece 12'yi geçtiği anda bitirir sezonu da @Harunnn60 koptu gibi görünüyor
neeeeeeee 2 mi 😱3X2
Şu kasaba da herkesin mutlu rolü yapmasından gına geldi. Neyse ki yine olaylar başlıyor.
Willin annesi düşen magnetleri araştırıyor ve şaşırıyor nasıl düştüğüne Orada güldüm bi.
Mike tarafları çok sıkıcı ilerliyor yetişkinler daha iyi. 🙄
@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @dreamy
Cidden sen bakınca daha da benzettim Bu selin'in büyümüş hali nasıldır şuan acaba. @Forumdash @MasacRE
3'Ü izledim, gece 4'e bakacam
evet çoook3'Ü izledim, gece 4'e bakacam
Sen bana sardığına göre beni özlemişsinn bakıyorum.
3X3
Şuan bütün olayları her grup farklı şekilde çözmeye başlıyor sonda kesin birleşirler.
Bu bölüm Will'e ayıp edildi. Takmadılar bile. Şu çocuğun da başına gelmeyen kalmadı yeminle.
Billy naptı bu bölüm öyle. 😱
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @Forumdash
Ya ben şok oldumevet çoook
Öteki ne dedi ama
"kızlardan hoşlanmaman benim suçum değil" dedi Galiba o oğlana aşık
öfff hiç anlamıyorsun kücük abi böyle şeyleriYa ben şok oldum
Will eşcinsel mi şimdi ama daha çocuk değil mi bunlar ya bilmiyorum elin gavurlar bizden daha mı hızlı gelişiyor anlamadım
Keşke bazıları hiç büyümese tam cehennem ecünnüsü olmuş @Forumdash @MasacRE @dreamyCidden sen bakınca daha da benzettim Bu selin'in büyümüş hali nasıldır şuan acaba. @Forumdash @MasacRE
Gına geldi böyle sahnelerden yeminle aile izleyecek dizi kalmadı TWD'de son sezonda da yine sıkıştırdılar, tamam senaryo öyle gelişir okey ama yok eğreti duruyor işte olmuyor zorlama şeyleröfff hiç anlamıyorsun kücük abi böyle şeyleri
Amerikanın oyunu bunlar, tabi ki empoze edilmeye calişiliyor
3'Ü izledim, gece 4'e bakacam
Sen bana sardığına göre beni özlemişsinn bakıyorum.
Oğlan çalışıyor sizin gibi boş gezmiyor kı
Bu değil bence Fake gibi duruyor
Evet yoruldum valla çiğdem bir kahve yap bana kalkOğlan çalışıyor sizin gibi boş gezmiyor kı
Kızz şimdi daha sexy ve güzel olmuş Radarıma girdi Kızıl yakışmayan birini gördük yaa yüce rabbim bunu da gösterdi @xemrexxx
Güzel bir sütlü kahve yapayım küçük abiye okadar eve ekmek getiriyor moruk abi @Forumdash evde otururkanEvet yoruldum valla çiğdem bir kahve yap bana kalk