Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Bölümlerin IMDb puanları aşırı yüksek, özellikle son 5 bölüm arka arkaya 9 üzeri şu an. Şimdiye kadar düşmediyse bundan sonra fazla düşmez zaten. İki bölüm izledim, kalanı yine tek günde bitireceğim sanırım bu puanlar olduğuna göre. :A

5.Bölüm bencede zayıftı abicim yanı harika 3-4 ardından tatmin etmedi :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
İlk sahne heyecanlı başladı asansör ne oluyoruz dedim :F Terminatır adam iyiydi evet :A Son sahne çok iğrençti insnaların içinden şu fareye benzeyen iğrenç hayvanlar çıktı yine midemi bulandırdılar bu dizininde kötü yanı canavarları iğrenç oluyor şöyle karizmatik bir adam canavar niye olmaz :(
Ben seviyorum canavarımız:A Gayet gerçekçi:A

Öyle yapacağım, iki bölümü gündüz hallettim diğer ikisini de gece izleyeceğim :A @Forumdash bu gece 12'yi geçtiği anda bitirir sezonu da @Harunnn60 koptu gibi görünüyor :A
Sizin hesaba göre yarın gündüz bitirmeniz gerek:A Ben 12yi geince bitiriyorum zaten. Sen de bi oturuşta bitirebilirsen sorun yok bence aynı gün yine:F

3X2

Şu kasaba da herkesin mutlu rolü yapmasından gına geldi. :A Neyse ki yine olaylar başlıyor. :A

Willin annesi düşen magnetleri araştırıyor ve şaşırıyor nasıl düştüğüne :F Orada güldüm bi. :F

Mike tarafları çok sıkıcı ilerliyor yetişkinler daha iyi. 🙄

@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @dreamy

Max Seline benziyor :F :F :F @Forumdash @dreamy @Harunnn60 @MasacRE
wv_publicity_pre_launch_b_still_15-000001-e1509478168154.jpeg

178815.jpg
Cidden sen bakınca daha da benzettim :F Bu selin'in büyümüş hali nasıldır şuan acaba. :A @Forumdash @MasacRE

3'Ü izledim, gece 4'e bakacam :A

Sen bana sardığına göre beni özlemişsinn bakıyorum. :A
evet çoook :love1:
3X3

Şuan bütün olayları her grup farklı şekilde çözmeye başlıyor sonda kesin birleşirler. :A
Bu bölüm Will'e ayıp edildi. Takmadılar bile. Şu çocuğun da başına gelmeyen kalmadı yeminle. :(

Billy naptı bu bölüm öyle. 😱

@dreamy @MasacRE @Çiğdem @Forumdash
Öteki ne dedi ama

"kızlardan hoşlanmaman benim suçum değil" dedi:A Galiba o oğlana aşık:F

• İlginç
Reactions: Harunnn60
evet çoook :love1:

Öteki ne dedi ama

"kızlardan hoşlanmaman benim suçum değil" dedi:A Galiba o oğlana aşık:F
Ya ben şok oldum :D

Will eşcinsel mi şimdi ama daha çocuk değil mi bunlar ya bilmiyorum elin gavurlar bizden daha mı hızlı gelişiyor anlamadım :F

öfff hiç anlamıyorsun kücük abi böyle şeyleri:A
Amerikanın oyunu bunlar, tabi ki empoze edilmeye calişiliyor:F
Gına geldi böyle sahnelerden yeminle aile izleyecek dizi kalmadı :A TWD'de son sezonda da yine sıkıştırdılar, tamam senaryo öyle gelişir okey ama yok eğreti duruyor işte olmuyor zorlama şeyler :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem