Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

11 yine başrolde olaylara giriş yapılıyor. Ben kızın yeni yeni konuşmaya başlayan bi tip oldugunu unutmuştum:F O kızla konusunca hatırladım. Kız güzel konusmayı öğrenemem ama maşallah öpüşüyor şapur şupur :F

O Billy'nin bıyıgı 80'lerde erkekler öyleydi:A

O sahneler çok güzeldi :X Glow dizisini izliyormuydun? Zamanlar aynı olunca ikisi de Netflix olunca bi izlemek istedim:F
Yok izlemedim ama niyetlenmiştim bir ara. :D

Ooo güzel dreamda var daha kalabalık olduk ama böyle fotolar atıcaksa çokta emin olamadım iyi mi kötü mü :A :A :A
Bence dizinin gizli yıldızı, ileride sahneleri artsa keşke. Göründüğü bir iki dakikada bile güldürmeyi başarıyor gereken değer gösterilmiyor. :A
3X1

Öpüşme sahnelerini pek beğenmedim dizinin o masum havasını bozuyo..:( Eleven ile Mike ne kadar büyüdü ki hemen başladılar

Billy malından kurtulduk iyi oldu. :A

@Forumdash @MasacRE @Çiğdem @dreamy
Nerelerdesin yaa TWD finalinden beri konuşamamıştık :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
S03 - B03-04
Car car konusacağiniza izleyin muhteşem bölümlerdi @MasacRE @Çiğdem @Harunnn60

El ve Max birbiriyle takılıyor, oğlanlar kendi aralarında Dustinler farklı takılıyorlar. Gözetleme sahneleri komikti:A
4.bölüm 3.böümü unutturdu diyebilirim:A

Artık canavarın tekrar ortaya cıktıgı netliğe kavuştu. İfşa oldu.
El ile canavarın kapışma sahneleri çok iyiydi. Ekrana bağirirsanız şaşirmicam:X Billy^nin çıplık atarak kaçması :A

şuan 4 koldan olay araştiriyor resmen.
Hopper ve Joyce
11+ Cocuklar
Gazeteciler
Dustin ve Dondurmacılar...6.bölümde buluşurlar artık:X

Canavar artık mahallede herkesi ele geçirmiş:T: 1 tanecik kız kime yeticek:( Will oğlan da özel güçlere kavuşsa filan?

2'şer gitmeseydik 5.bölümü de izlerdim :X
3.Bölüm en iyi bölümdü eğlenceliydi en azından :A :A :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Max ile El sahneleri kız olmalarına rağmen daha iyiydi diğer oğlanların yaptıkları ilgimi çekmedi :A Ve dizide kızlarla erkeklerin farklılığını tekrar güzel sunmuşlar bir kızların olaya bakış açısına bakın birde El o erkeklerin yanına gittiğinde onların yaptıklarına bakın :F :F :F

Billy kötü olunca ilgimi çekti adamın karizması arttı şuan favorim oldu :A :A :A Son sahnede Anne babalarını geberttiler :A Bitiş şarkısı güzeldi :Z:Z:Z

Max Seline benziyor :F :F :F @Forumdash @dreamy @Harunnn60 @MasacRE
wv_publicity_pre_launch_b_still_15-000001-e1509478168154.jpeg

178815.jpg

S03 - B03-04
Car car konusacağiniza izleyin muhteşem bölümlerdi @MasacRE @Çiğdem @Harunnn60

El ve Max birbiriyle takılıyor, oğlanlar kendi aralarında Dustinler farklı takılıyorlar. Gözetleme sahneleri komikti:A
4.bölüm 3.böümü unutturdu diyebilirim:A

Artık canavarın tekrar ortaya cıktıgı netliğe kavuştu. İfşa oldu.
El ile canavarın kapışma sahneleri çok iyiydi. Ekrana bağirirsanız şaşirmicam:X Billy^nin çıplık atarak kaçması :A

şuan 4 koldan olay araştiriyor resmen.
Hopper ve Joyce
11+ Cocuklar
Gazeteciler
Dustin ve Dondurmacılar...6.bölümde buluşurlar artık:X

Canavar artık mahallede herkesi ele geçirmiş:T: 1 tanecik kız kime yeticek:( Will oğlan da özel güçlere kavuşsa filan?

2'şer gitmeseydik 5.bölümü de izlerdim :X
4.Bölüm evet güzelleşiyor dizi :Z:Z:Z @MasacRE @dreamy @Harunnn60
Canavalarlar o iğrenç görüntüden biraz kurtulmuşlar şuankı halleri midemi bulandırmadı şükür :A Ama o ecünnüleri yiyorlar sanıyordum meğer kötü yapıyorlarmış :A Ben bu bölüm Billy den korkmadım şu hastanedeki moruk kadından korktum zaten Darktada moruk kadından korkuyordum bir korkutucu moruk kadın buluyorlar cavanardan daha korkutucular :( :( :(

El öpüşmeyi bırakıp sonucta dövüşmeye başladı :A Oğlanlardan Will dısında diğerlerini çöpe atın gitsinler :A

4.Bölüm evet güzelleşiyor dizi :Z:Z:Z @MasacRE @dreamy @Harunnn60
Canavalarlar o iğrenç görüntüden biraz kurtulmuşlar şuankı halleri midemi bulandırmadı şükür :A Ama o ecünnüleri yiyorlar sanıyordum meğer kötü yapıyorlarmış :A Ben bu bölüm Billy den korkmadım şu hastanedeki moruk kadından korktum zaten Darktada moruk kadından korkuyordum bir korkutucu moruk kadın buluyorlar cavanardan daha korkutucular :( :( :(

El öpüşmeyi bırakıp sonucta dövüşmeye başladı :A Oğlanlardan Will dısında diğerlerini çöpe atın gitsinler :A
Ahahah Billy'i seveceğini düşünmüştüm dün gece yorum yazarken:F 5.bölümü izleyesin gelmedi mi 4.bölüm son sahnelerden sonra:F

• Güldürdün
3.Bölüm en iyi bölümdü eğlenceliydi en azından :A :A :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Max ile El sahneleri kız olmalarına rağmen daha iyiydi diğer oğlanların yaptıkları ilgimi çekmedi :A Ve dizide kızlarla erkeklerin farklılığını tekrar güzel sunmuşlar bir kızların olaya bakış açısına bakın birde El o erkeklerin yanına gittiğinde onların yaptıklarına bakın :F :F :F

Billy kötü olunca ilgimi çekti adamın karizması arttı şuan favorim oldu :A :A :A Son sahnede Anne babalarını geberttiler :A Bitiş şarkısı güzeldi :Z:Z:Z
İzlemedim daha bakmiyim. :A

Kız çok güzelleşmiş ya geçen sezon böyle değildi. :bhr: 17 yaşındaymış benden çok küçük sayılmaz :A :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
İzlemedim daha bakmiyim. :A

Kız çok güzelleşmiş ya geçen sezon böyle değildi. :bhr: 17 yaşındaymış çok küçük sayılmaz :A :A
Zaten tanıyamadım ilk bölümde :F @MasacRE @Forumdash @Harunnn60

Ama güzel kısmına katılamam çünkü Selenadan Selin gibi sadece saç rengi değil dikkat edin suratlarıda aynı turşu surat :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
S03 - B05-06

Ne bileyim pek keyif aldiğim bölümler olmadı:( Sadece iki bölüm de komedi ağriliklıydı. Hala buluşamadılar.
Bölüm sonu aşir kötüydü. Zombiye dönmeler filan neydi öyle bee :T:
Ya şu terminötöre gönderme yapan Arnold Swazwerewfwedwedwe benzemesi gerçekten komik olmuş:A
Bölüm sonu iyiydi. En azından Billy'nin de geçmişini gördük. Babasını mı öldürmüş anlamadım(b)
El az daha kendi bedeninde kısılıp kalıyordu😱 Çoook korkunç. Yine aklıma Oscardaki film geldi:X

3x3

3 bölüm sonunda en gereksiz tayfa Mike'ların tarafı oldu. Hâlâ kızların peşinde koşturuyorlar hiçbir şeyden haberleri yok. En son Will geri döndü dedi, artık onlar da gelecek bölüm dahil olur umarım :D

Robin'i sevdim. Hem güzel, hem zeki :bhr: İşe yarıyor baya. Şifreyi de o çözdü zaten :A Dustin ile Steve'i izlemek de ayrı bir eğlenceli zaten. Bu arada Steve ile Robin de dizinin diğer çifti olacak yani belli :A

Billy geçen bölüm kızı kaçırmasının ardından onu da kendi tarafına çekmiş. Birdi iki oldular şimdi. Yalnız şimdi Amerikalılar bitmişti herhalde, geçen sezon El dağıtmıştı oraları. Ruslar aynı şeyi tekrar mı canlandırıyor nedir acaba.

@Çiğdem @Forumdash dün izleyemedim 2 bölümümü. Bugün 4 bölüm izleyerek telafi edeceğim merak etmeyin :A

• Harika
3.sezonla ilgili iyi yorumlar okumadım pek. Başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım :A

Zaten 2.sezonu geçen sene izlemiştim pek bir şey de hatırlamıyorum :F

• Güldürdün
3.sezonla ilgili iyi yorumlar okumadım pek. Başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım :A

Zaten 2.sezonu geçen sene izlemiştim pek bir şey de hatırlamıyorum :F
Boş ver @MasacRE dışında hatırlayarak başlayan olmadı zaten :F Bunlar kimdi diyerek 1.bölümü izledim :A :A :A @Forumdash @dreamy @Harunnn60

İlk 2 bölüm bir alışma süreciyle geçip 3.bölümle birlikte dizi başlıyor izle 8 bölüm zaten :F

3x3

3 bölüm sonunda en gereksiz tayfa Mike'ların tarafı oldu. Hâlâ kızların peşinde koşturuyorlar hiçbir şeyden haberleri yok. En son Will geri döndü dedi, artık onlar da gelecek bölüm dahil olur umarım :D

Robin'i sevdim. Hem güzel, hem zeki :bhr: İşe yarıyor baya. Şifreyi de o çözdü zaten :A Dustin ile Steve'i izlemek de ayrı bir eğlenceli zaten. Bu arada Steve ile Robin de dizinin diğer çifti olacak yani belli :A

Billy geçen bölüm kızı kaçırmasının ardından onu da kendi tarafına çekmiş. Birdi iki oldular şimdi. Yalnız şimdi Amerikalılar bitmişti herhalde, geçen sezon El dağıtmıştı oraları. Ruslar aynı şeyi tekrar mı canlandırıyor nedir acaba.

@Çiğdem @Forumdash dün izleyemedim 2 bölümümü. Bugün 4 bölüm izleyerek telafi edeceğim merak etmeyin :A
6.Bölümü izleyip bırak :F @Harunnn60 da geride zaten acele etmene gerek yok @Forumdash bitirdi sayılır :F 5 i izledim ben olmazsa sizi beklerim 6 hemen izlemem :A :A :A

S03 - B05-06

Ne bileyim pek keyif aldiğim bölümler olmadı:( Sadece iki bölüm de komedi ağriliklıydı. Hala buluşamadılar.
Bölüm sonu aşir kötüydü. Zombiye dönmeler filan neydi öyle bee :T:
Ya şu terminötöre gönderme yapan Arnold Swazwerewfwedwedwe benzemesi gerçekten komik olmuş:A
Bölüm sonu iyiydi. En azından Billy'nin de geçmişini gördük. Babasını mı öldürmüş anlamadım(b)
El az daha kendi bedeninde kısılıp kalıyordu😱 Çoook korkunç. Yine aklıma Oscardaki film geldi:X
5.Bölüm bencede zayıftı abicim yanı harika 3-4 ardından tatmin etmedi :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
İlk sahne heyecanlı başladı asansör ne oluyoruz dedim :F Terminatır adam iyiydi evet :A Son sahne çok iğrençti insnaların içinden şu fareye benzeyen iğrenç hayvanlar çıktı yine midemi bulandırdılar bu dizininde kötü yanı canavarları iğrenç oluyor şöyle karizmatik bir adam canavar niye olmaz :(

• Harika
Reactions: Forumdash
3x4

Bu bölüm nihayet tüm ekip dahil oldu olaya, ayrı ayrı gruplardan da olsa. Will'in uyarısı üzerine ve geçen bölüm Billy'nin tuhaf hallerinden dolayı direk Billy'e yöneldiler. Sonda güzel bir kapışma oldu Eleven ile Billy arasında. Şimdilik onu halledebildi ama son sahnede gördüğümüz üzere bu sefer canavar kendine ordu yaratıyor resmen. Bu sezon akıllanmış o da, işini biliyor :A

Diğer tarafta da Dustin'ler Lucas'ın itici kardeşinin havalandırmaya girebilmesi sayesinde depoya ulaştılar ve orada tuzağa düştüler. O tarafta Eleven gibi birisi de yok, nasıl kurtulacaklar oradan bakalım? Ancak birilerinin haberi olursa oradan kurtarırlar onları gibi görünüyor :D

Öyle yapacağım, iki bölümü gündüz hallettim diğer ikisini de gece izleyeceğim :A @Forumdash bu gece 12'yi geçtiği anda bitirir sezonu da @Harunnn60 koptu gibi görünüyor :A

Utku beyciğim bu sefer sessizce ve derinden izlemedim diziyi, nasıl gidiyor? Değerlendirme yapabilir misiniz? :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE