cnm yazmak kıvırma samımıyetiAğzımda alıştı benim, bazen öyle yazıyorum.
cnm yazmak kıvırma samımıyetiAğzımda alıştı benim, bazen öyle yazıyorum.
Konusu bu. Bu muymuş dediğin dizi?O dizi fantastik değil diye biliyorum ben hatta bu izledimiz beyin yakan diziler kadar bile fantastikliği yok ben izlemedim de konu olarak biliyorum eğer karıştırmıyorsam@Forumdash
Aaa bu sanırım evet bırakın destereyi işkenceyle bile böyle diziler izlemem tarihimde yok örnekleriKonusu bu. Bu muymuş dediğin dizi?
Bundan tam 7 sene önce ortalardan kaybolan ve 7 yıldır nerede olduğu hakkında hiçbir fikir olmayan Prairie Johnson adındaki genç kız, bir köprüden atlayarak intihar etmeye kalkışmış fakat bu intihar başarılı olamamıştır. Şans eseri atlattığı bu olaydan sonra hastaneye kaldırılır ve doktorlar tarafından tedavi altına alınır.
Hastanede yıllardır görüşmediği ailesiyle karşılaşır. Ailesi Prairie ‘deki birçok değişiklik karşısında gördüklerine inanamazlar. Ortadan kaybolmadan önce gözleri kör olan genç kız, şuanda görebilmekte ve adının OA olduğunu iddia etmektedir. Bunların yanında Prairie ‘nin vücudunda ne olduğu pek seçilemeyen yara izleri bulunmaktadır.
Genç kız, ortada olmadığı 7 yıldan sonra bazılarının mucize olarak adlandırdığı bazılarının ise korku ile yaklaştığı biri haline gelmiştir. Prairie ‘nin yıllardır nerede olduğu merak edilmektedir. Ancak Prairie, hem FBI ‘a hem de ailesine ortadan kaybolduğu yıllarda başından geçen olayları anlatmamakta kararlıdır.
Benim de buna gelene kadar izleyebileceğim bir sürü dizi var ama beraber izleyelim diye ona göre seçmeye çalışıyorum @Çiğdem ille de fantastik dediği için ama onları da beğenmiyor hanımefendi
Başka dizi bulun yada TWD Oyunu izleyin siz pancar motoruyla bize yetişirsiniz @ForumdashBenim de buna gelene kadar izleyebileceğim bir sürü dizi var ama beraber izleyelim diye ona göre seçmeye çalışıyorum @Çiğdem ille de fantastik dediği için ama onları da beğenmiyor hanımefendi
O zaman herkes kendi yolunaBaşka dizi bulun yada TWD Oyunu izleyin siz pancar motoruyla bize yetişirsiniz @Forumdash@Harunnn60
bence burdan çıkabilirBenim de buna gelene kadar izleyebileceğim bir sürü dizi var ama beraber izleyelim diye ona göre seçmeye çalışıyorum @Çiğdem ille de fantastik dediği için ama onları da beğenmiyor hanımefendi
@Harunnn60 zaten sürekli hastahanede sürünüyorsunSiz bizi bıraktınız sıra bizde@Çiğdem
Aaa evet @Forumdash ile siz onu izleyin bizde @Harunnn60 ile oyunu paylaşım yapmış oluruz
Siz o zamanları @MasacRE yoktuda @Forumdash @Harunnn60 da hatırlamaz @destere ile çok kavgamız oluyordu bu yabancı takıntım yüzündenSiz bizi bıraktınız sıra bizde@Çiğdem
Dizi final yapmadı onu nereden çıkardınAaa evet @Forumdash ile siz onu izleyin bizde @Harunnn60 ile oyunu paylaşım yapmış oluruz
Yabancı dizilerde 1 tane bile izlemedim yanı o türleri 1 kıstasımda şu final yapan dizileride dünyanın en iyi diziside olsa bakmıyorum eskiden final yapmısları
Ve bu diziyi ben @Forumdash ın seviceğine inanmıyorum yorumunu gözetlicem onun
Niye hatırlamayalım cnm ya.Siz o zamanları @MasacRE yoktuda @Forumdash @Harunnn60 da hatırlamaz @destere ile çok kavgamız oluyordu bu yabancı takıntım yüzündenneyi öneriyorsa bakmıyordum çünkü o dönemde destere fantastik dizi neye benziyor bilmiyordu bile ona dedim ki seni fantastik tutkunu yapacam iddaya girdik 2015 den sonra özellikle kendisi bulup bana önermeye başladı adamı değiştirdim
Ayy vlla kafam pancar çorbası gibi oldu cnmbence burdan çıkabilir
Sende çok yoktun o dönemler net sıkıntıları falan
Daredevil, Jessica filan bunları ben zorlatarak izledim destere ye yalnızSende çok yoktun o dönemler net sıkıntıları falanAdamın fantastik dizi 1 tane bile izlemiyordu benden sonra izlemeye basladı ona ilerde böyle olucaksın demiştim laflarımız duruyor zaten geçmişe bakar bulurum bir ara@MasacRE @Forumdash
Aaa bu arada o diziyi demiyorum 2005 de bitti mesala final yaptı dünyanın en iyi diziside olsa bakmıyorum @MasacRE yabancı dizi kıstaslarımı dedim
Hala buna gülüyorumBen ikna edemem biliyorsun onu ikna edecek tek bir şey var
hogatha bu söylediğimiz diziye başlıyoruz @Çiğdem
Onlardan önce zemini hazırlayan bendimDaredevil, Jessica filan bunları ben zorlatarak izledim destere ye yalnızYine kendine pay biçtin daha çok ama neyse@Forumdash hatırlar
Şuna verdiğin değeri başka kişilere verseydin keşkeOnlardan önce zemini hazırlayan bendimİddamız bile vardı fanatstik dizileri sen bulup getiricen bana diye2014 de yabancı diziye ben adım attırmıştım rahmetliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?