Bu aralar enerjiksin @Forumdash seni iyi gördüm Tatile çıkmadın yalnız bu beni şüpheye düşürdü kesin bi olaylar oldu yoksa sen burada kalmazdınYapsam fena olurdu aslında ama kıyamadım @Çiğdem
Senin için güncelleme yapcam bekleBu aralar enerjiksin @Forumdash seni iyi gördüm Tatile çıkmadın yalnız bu beni şüpheye düşürdü kesin bi olaylar oldu yoksa sen burada kalmazdın
Şimdi seninle ilgili konuda sıkışınca konuyu değiştiriyor Sende hemen yeni konuy atladın Ahh daha çok yolun varAllahın sopası yok işte @MasacRE ve @Harunnn60 haklılar demek
Aaa tamam anladım ben @pompy dizi konusuna gelemedimiz için kızmış @MasacRE seni burada oyaladı diyor bakacam şimdi orayada girdim pompy @ForumdashBize ilgi yok hiç pompy @MasacRE gibi soğukta ne buldun acaba.
salıda zaten aynısı oldu hep ben bu diziylemi uğraşıcamAaa tamam anladım ben @pompy dizi konusuna gelemedimiz için kızmış @MasacRE seni burada oyaladı diyor bakacam şimdi orayada girdim pompy @Forumdash
Ben yabancı dizide fantastik dısında izlemem Türklerde geçmişten başka tür izledim için iyi çıktımı bakıyorum ama yabancıda destereninde mesala sapıkca bir kaç dizisini geri çevirdim hatta çok çevirdim ve mecbur o bana uyup fantastik izlemeye baslamıstı onu fantastik dizilere ben bulastırmıstım 2014 de @MasacRE @Forumdash @Harunnn60Yapsam fena olurdu aslında ama kıyamadım @Çiğdem
Vlla bu konu dısında bir yere bakamadık kusura bakma cnm şimdi bakıyorumsalıda zaten aynısı oldu hep ben bu diziylemi uğraşıcam
TWD final sezonu izleyeceğiz karıştırma başka dizi. 🙄Ben yabancı dizide fantastik dısında izlemem Türklerde geçmişten başka tür izledim için iyi çıktımı bakıyorum ama yabancıda destereninde mesala sapıkca bir kaç dizisini geri çevirdim hatta çok çevirdim ve mecbur o bana uyup fantastik izlemeye baslamıstı onu fantastik dizilere ben bulastırmıstım 2014 de @MasacRE @Forumdash @Harunnn60
Sen fantastik dizi izlediğin için fantastik dizilerden söylüyorum beraber izleyelim diye. Ee onlara da bahane buluyorsun, fantastik değil onlar falan diye. Ne yapalım o zaman sen söyleBen yabancı dizide fantastik dısında izlemem Türklerde geçmişten başka tür izledim için iyi çıktımı bakıyorum ama yabancıda destereninde mesala sapıkca bir kaç dizisini geri çevirdim hatta çok çevirdim ve mecbur o bana uyup fantastik izlemeye baslamıstı onu fantastik dizilere ben bulastırmıstım 2014 de @MasacRE @Forumdash @Harunnn60
Ayy şunu konuşturma allah aşkına ya destan yazacak bak cnm diyeSen fantastik dizi izlediğin için fantastik dizilerden söylüyorum beraber izleyelim diye. Ee onlara da bahane buluyorsun, fantastik değil onlar falan diye. Ne yapalım o zaman sen söyle
Takip edemedim yaşlılıktan O beni çoook arar (Harunnn60 yazıyor )Şimdi seninle ilgili konuda sıkışınca konuyu değiştiriyor Sende hemen yeni konuy atladın Ahh daha çok yolun var
Ayy şunu konuşturma allah aşkına ya destan yazacak bak cnm diye
Sen fantastik dizi izlediğin için fantastik dizilerden söylüyorum beraber izleyelim diye. Ee onlara da bahane buluyorsun, fantastik değil onlar falan diye. Ne yapalım o zaman sen söyle
O dizi fantastik değil diye biliyorum ben hatta bu izledimiz beyin yakan diziler kadar bile fantastikliği yok ben izlemedim de konu olarak biliyorum eğer karıştırmıyorsam @ForumdashAyy şunu konuşturma allah aşkına ya destan yazacak bak cnm diye
Evet son zamanlarda arttı
TWD filan 2 güne bitir işte Gitmeden bi etkinlik daha yapalım. Benim de elim gitmiyor izlemeye ama ekibe bi kişi daha katıldı. @Yiğitt le aynı sezonu aynı zamanda hiç izlemedim 2.sezona geçince izlicez @MasacREO dizi fantastik değil diye biliyorum ben hatta bu izledimiz beyin yakan diziler kadar bile fantastikliği yok ben izlemedim de konu olarak biliyorum eğer karıştırmıyorsam @Forumdash
Ağzımda alıştı benim, bazen öyle yazıyorum.Evet son zamanlarda arttı
Aaa final sezonu, 2 güne gelmez Mini dizi bulun bakalım beraber en iyisi. Çiğdem fındıktan , sen tatilden gelince izleriz bunu