- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ben 5'i açtım, bugün 8'e kadar izler sonra başka SABAR eserlerine geçiş yaparım...Spoiler yemeyeyim diye alıntı yapmıyorum ama bugün gece ben de 4.bölüme gelirim gibi, sonra tek tek ilerlenir... @MEnes
Tek tek derken bölüm yorumlarını tek tek konuya yazmak anlamında, öyle toplu şeylere karşıyım yorumlara puanlara yani..Ben 5'i açtım, bugün 8'e kadar izler sonra başka SABAR eserlerine geçiş yaparım...
Tek tek ilerlemek mi... Görmemiş ve duymamış ve okumamış olayım... O kadar yavaş ilerlenir mi be adam, altı üstü 20 dakikacık...
Tamam anladım, şimdi oldu... Ben de öyle yapacağım zaten toplu izlemeden tek tek yorumlayarak ilerleyeceğim... Az önce yaptığım gibi... Bir günde şöyle 4 5 bölüm patlata patlata hem çok hızlı ilerlemeden hem de çok yavaş ilerlemeden gayet makul olacak gibi duruyor...Tek tek derken bölüm yorumlarını tek tek konuya yazmak anlamında, öyle toplu şeylere karşıyım yorumlara puanlara yani..
Gözlerim neler görüyor... Sonunda yoldaşım devam etmeye karar vermiş bu destana... Gel gel, bekliyorum ilerilerde...2.bölüm
Efsanenin asıl başlangıcının yapıldığı bölüm oldu. Son sahnesiyle birlikte olaylar olaylar...
Sırf muz deneyi yapabilmek için mikrodalga alasım var. Muhteşem bir olay gerçekten son sahnede gerçekleşen şey ve zaman yolculuğu konusunda neden bu anime çok gerçekçinin cevabı... Çünkü başımıza böyle bir şey gelse çok şaşırırız ama hayret etmeyiz, imkansız değil en azından... Müthiş...
8.0
Pazartesi'den Perşembe'ye kadar 1 bölüm izlemek de iyiymiş. Yorumların da olmasa tüm foruma rezil rüsva ettin caanım animeyi.5.bölüm
Kaplumbağa hızında ilerlesem de tavşan modunda hızlanmamız da uzak değildir...
Gerçekten teknik olarak Steins Gate'in başlangıcı sayılabilecek bir bölüm, IBM dolayısıyla Sern'in kirli geçmişine dair neler neler çıktı... Human is dead, mismatch... Jel haline gelen insanları görünce aklıma SNK'de titanlar tarafından yutulduktan sonra geri dışarı çıkarılan insanların hali geldi...
Çırak kız necidir, neyin nesidir halen soru işareti. Christine'ye hareketi ilginçti...
Son sahnede bir çılgınlık kokusu aldım. O efsanevi kahkaha...
8.5
Yapılacak o kadar iş, o kadar fazla ders dizi film kitap oyun var ki gerçekten 24 saat yetmiyor... Ama Steins Gate'de kısa sürede seriye bağlayacağımı düşünüyorum, başlamak da önemli çok uzun zamandır öylesine pas tutmuşum ki birden seriye bağlamak kolay değil gerçekten. @MEnesPazartesi'den Perşembe'ye kadar 1 bölüm izlemek de iyiymiş. Yorumların da olmasa tüm foruma rezil rüsva ettin caanım animeyi.
Önceliğin dersler ve animeler olmalı, bunu unutma.Yapılacak o kadar iş, o kadar fazla ders dizi film kitap oyun var ki gerçekten 24 saat yetmiyor... Ama Steins Gate'de kısa sürede seriye bağlayacağımı düşünüyorum, başlamak da önemli çok uzun zamandır öylesine pas tutmuşum ki birden seriye bağlamak kolay değil gerçekten. @MEnes
Yapılacak o kadar iş, o kadar fazla ders dizi film kitap oyun var ki gerçekten 24 saat yetmiyor... Ama Steins Gate'de kısa sürede seriye bağlayacağımı düşünüyorum, başlamak da önemli çok uzun zamandır öylesine pas tutmuşum ki birden seriye bağlamak kolay değil gerçekten. @MEnes
Adam haklı senin sorunun ne biliyor musun, öncelikleri ayarlamak... Bak bana seni beklemesem şimdiye belki de bitirmiştim... Tek günde 4 bölüm izledim beklemeye koyuldum resmen... 20 dakikalık bölümleri bile bu kadar aksatmak olmaz ki be adam...Önceliğin dersler ve animeler olmalı, bunu unutma.
Her bölümü 1 saatlik olan Dark'ı 2-3 günde silip süpürüyordu. Adaleti buymuş demek ki.Adam haklı senin sorunun ne biliyor musun, öncelikleri ayarlamak... Bak bana seni beklemesem şimdiye belki de bitirmiştim... Tek günde 4 bölüm izledim beklemeye koyuldum resmen... 20 dakikalık bölümleri bile bu kadar aksatmak olmaz ki be adam...
Aaah ah OTAKU'ya yapılan bu muameleyi görünce kanım dondu... Kendisini şiddetle eleştiriyorum... @TolstoyevskiHer bölümü 1 saatlik olan Dark'ı 2-3 günde silip süpürüyordu. Adaleti buymuş demek ki.