camelottaki arthur kuşum aydn gibi bişidi tabi tuttmaz ayrıca camelottaki merlin arthurun anasıyla işi pişiriyordu arthur nerdeyse merlinin oğlu çıkacak
camelotla merlini karıştırdın gül ağa )))
merlin ayrı dizi camelot ayrı ..
)
camelottaki arthur kuşum aydn gibi bişidi tabi tuttmaz ayrıca camelottaki merlin arthurun anasıyla işi pişiriyordu arthur nerdeyse merlinin oğlu çıkacak
Yanlış mı ? Neresi yanlış olmuş ?
Konuya demedim Mahoni'ye demiştim silmiş mesajını reyting konusu ile karıştırıp yetenek reklam yazmıştı
kreys heyecandan konuları karıştırıyor hep .)
ama biz emreyle pek konu dışına çıkmıyoruz çok akıllı çocuklarız ))))
kreys bir tanedir <3
camelotta tamsin egerdon favorim )
camelotla merlini karıştırdın gül ağa )))
merlin ayrı dizi camelot ayrı ..
)
biz kaç taneyiz ) herkes birer tane zaten )
Süpheleniyorum :
biz kaç taneyiz ) herkes birer tane zaten )
Bunu diyeceğini biliyordum
- - - Ekleme - - -
Neden?
Güzellik olarak evette dizi karakteri olarak Eva Green favorim
Evet ya o oğlanı nerden bulmuşlar.Sevişme sahnleri bile izlettirmiyordu
Bi yerde okumuştum konu olarak aynı diziymiş ama Camelot buyuklere hitap etmek için çekilmiş ( içine tabiki sex mex katmak için öyle demişlerdir)
merlin camelottan daha kaliteli
imdb puanlarına bak istersen inanmıyorsan
camelot 6,5 point
merlin 7,5 point )
Merlin kaç sezon Camelot 1 sezon Devam etse belk daha çok artardi da aldiğin alintida ben kaliteye bişey dememişim
gerçekten merlin çok daha iyi bence hem görüntü kaliteside muhteşem .. ilk sezon 6,5 ta kaldıysa devam etse dahada düşer )
sen kaliteye birşey demedinde ben ek not olarak düştüm )
Aslında yaptiği büyüyü geri alabilirdi ama sahnenin muhteşemliğinden "aman" diyip pas geçiyorumsahne muhteşem gerçekten kızı yakalamak için suyu buza çevirdide kızın atlayacağını hesap etmedi keltoş olan kıza oldu yazık ya ))
Aslında yaptiği büyüyü geri alabilirdi ama sahnenin muhteşemliğinden "aman" diyip pas geçiyorum
yada daha güzel olabilirdi.Buyü devam edip kızın kırdıgı yer tekrar buzla kaplanıp kızın eli kopabilirdiaynı şey benimde aklıma geldi ama sahne bu şekilde dahada süper olmuş ) kız gitsin bir tane daha gelir sahneye elleşmeyin )