saati bana çok uygun izleyebilirim
- - - Ekleme - - -
Saatini nereden öğrendin ? Biliyorsan bize de söyle, konuya yazalım.
- - - Ekleme - - -
Haha İyi yakaladın :HSaatini nereden öğrendin ? Biliyorsan bize de söyle, konuya yazalım.
Saatini nereden öğrendin ? Biliyorsan bize de söyle, konuya yazalım.
23'ten geç olacağı kesin gibi.
Sinbad fantastik bi hikaye Merlin gibi erken saatte yayınlanır.Tabi Merlin'in yayınlanacak bölümleri kalmadıysa.Ya öyle olacak ya da gündüz kuşağı.
Merlin gündüz kuşağında yayınlanmıştı ama Dallas geç saatte yayınlandı.
Türkiye'de ilk kez yayınlanacağı için 23:15 daha yüksek bir ihtimal gibi...
Bu dizi boşluktan Revan Bak CNBC-e için alınıyor.Neyse, o zaman reyting almasında tekrar Cnbc'ye postalasınlar da görelim o zaman, reyting için mi, hayır için mi?
Sinbad fantastik bi hikaye Merlin gibi erken saatte yayınlanır.Tabi Merlin'in yayınlanacak bölümleri kalmadıysa.
- - - Ekleme - - -
Bu dizi boşluktan Revan Bak CNBC-e için alınıyor.
CNBC-e yeni dönemde hangi diziler var?
merlin gibiyse izlerim merlin tam benlik hiç kaçırmadım )
Kepçe oğlan yuzunden bi türlü başlayamadım. bi ara bakayım dedim arenada savaşıyorlar kalkanlar yılan oldu.Efektler hiç olmamiş gibi geldi yinede kapattim.Ama bi ara hem DR.Who hemde onu izlemeye calişicam.merlin gibiyse izlerim merlin tam benlik hiç kaçırmadım )
dziiyi mi morganayı mı
Kepçe oğlan yuzunden bi türlü başlayamadım. bi ara bakayım dedim arenada savaşıyorlar kalkanlar yılan oldu.Efektler hiç olmamiş gibi geldi yinede kapattim.Ama bi ara hem DR.Who hemde onu izlemeye calişicam.
Merlin'e başlayamadiğim için Camelot'a başlamiştim.'side aynı hikayeymiş.Dedim ona bari başlayayım.Oda sete para yetiştiremiyormuş çok para harcanıyor diye bitmiş Çektikleri savaş sahneleri bişeye benzeseydi.Ama ben ordaki Arthur yuzunden tutmadı diyorum.morganayı )
- - - Ekleme - - -
mutlaka izle )
kepçe oğlan sempatik biri arturdan daha iyi oynuyor )
ama asıl iş morganada emre yakalamış yeşil ışığı )
Merlin'e başlayamadiğim için Camelot'a başlamiştim.'side aynı hikayeymiş.Dedim ona bari başlayayım.Oda sete para yetiştiremiyormuş çok para harcanıyor diye bitmiş Çektikleri savaş sahneleri bişeye benzeseydi.Ama ben ordaki Arthur yuzunden tutmadı diyorum.
Camelot daha iyisi yapardı heralde ama görmedi o günleriartur kazmanın teki zaten )
fantastik dizileri seviyorum saçmalıkta dip yapıyorlar ama zaten efsanelerden yola çıkılmış ..
uçan bir kartal vardı filden 10 kat büyük bişeydi görüntü muhteşemdi )
Camelot daha iyisi yapardı heralde ama görmedi o günleri