Star'da Yeni Bir Dizi Başlıyor !

camelottaki arthur kuşum aydn gibi bişidi :d tabi tuttmaz ayrıca camelottaki merlin arthurun anasıyla işi pişiriyordu arthur nerdeyse merlinin oğlu çıkacak :d

camelotla merlini karıştırdın gül ağa :))))

merlin ayrı dizi camelot ayrı ..

:))

camelotta tamsin egerdon favorim :))

Güzellik olarak evette dizi karakteri olarak Eva Green favorim :X
camelottaki arthur kuşum aydn gibi bişidi :d tabi tuttmaz ayrıca camelottaki merlin arthurun anasıyla işi pişiriyordu arthur nerdeyse merlinin oğlu çıkacak :d

Evet ya o oğlanı nerden bulmuşlar.Sevişme sahnleri bile izlettirmiyordu :X:X:X

camelotla merlini karıştırdın gül ağa :))))

merlin ayrı dizi camelot ayrı ..

:))

Bi yerde okumuştum konu olarak aynı diziymiş ama Camelot buyuklere hitap etmek için çekilmiş ( içine tabiki sex mex katmak için öyle demişlerdir)

Güzellik olarak evette dizi karakteri olarak Eva Green favorim :X

Evet ya o oğlanı nerden bulmuşlar.Sevişme sahnleri bile izlettirmiyordu :X:X:X

Bi yerde okumuştum konu olarak aynı diziymiş ama Camelot buyuklere hitap etmek için çekilmiş ( içine tabiki sex mex katmak için öyle demişlerdir)

merlin camelottan daha kaliteli

imdb puanlarına bak istersen inanmıyorsan

camelot 6,5 point

merlin 7,5 point :))

Merlin kaç sezon Camelot 1 sezon :X Devam etse belk daha çok artardi da aldiğin alintida ben kaliteye bişey dememişim :X:X

gerçekten merlin çok daha iyi bence :) hem görüntü kaliteside muhteşem .. ilk sezon 6,5 ta kaldıysa devam etse dahada düşer :))

sen kaliteye birşey demedinde ben ek not olarak düştüm :))

Gece kuşağında yayınlanır heralde ya da sabah yayınlanır. Genel olarak Star TV, yayınladığı yabancı dizilerde bunu yapıyor. "Merlin" adlı yabancı diziyi hafta sonu sabahında, "Teen Wolf" adlı yabancı diziyi ise hafta sonu gece kuşağında yayınlıyordu.

gerçekten merlin çok daha iyi bence :) hem görüntü kaliteside muhteşem .. ilk sezon 6,5 ta kaldıysa devam etse dahada düşer :))

sen kaliteye birşey demedinde ben ek not olarak düştüm :))

Camelot'ta bi sahne vardi.merlin gölü bi dokunuşuyla buza çevirdi süper bi sahneydi.O yuzden kaliteli demiştim
İşte o sahne :X

Moderatörün son düzenlenenleri:
sahne muhteşem gerçekten kızı yakalamak için suyu buza çevirdide kızın atlayacağını hesap etmedi keltoş olan kıza oldu yazık ya :)))