Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Bazı çiftlerin aynı anda öldüklerini de bir zahmet sen tahmin et dayı.
Kadın "şu kadar kişi vardı, bu kadarı öldü" dediği anda "Aha bazı salak çiftler aynı anda ölmüşler" demen lazım senin.

Reactions: Araf
@xdragxx ile geçen diyaloglarda vereceğim cevapları tahmin edersin, bu yüzden tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım.

Ben de çok övülünce dayanamayıp ilk iki bölümü izledim. Süresi 60 dakikaya yakın olmasına rağmen sıkılmadan kendini izlettirdi 1-2 güne bitiririm.

Bu arada ilk bölümdeki oyunu biz de "ebe tura 1-2-3" diye oynardık demek Korelilerden alıp uyarlamışız onu da.

Geçiş bölümü olduğu için dram ağırlıklı, sürekli oyun bekleme.
İki bölüm arasında çok ciddi fark vardı ama hem sürükleyici olma hem de tempo olarak.
İlk bölüme 9 puan versem bu bölüm 6 misal

polisin takip etmesine sevindim. İşler biraz karışır ama belki o da en sonunda katılır aralarına. Bakalım diğer bölüm ne olacak.

Bir kaç gün önce bitirdim.
Son bölüm dışında çok iyi bir dizi sezonuydu.

Son düzenleme:
Haklısın. Yorum mesajları tecrübem çok sınırlı o yüzden galiba
@Araf Sen de duzenle istersen mesajını

Reactions: Araf
@Tolstoyevski 'nin klâsik baskı ve önerileri sonucu çok gizli bir anlaşma yaparak bu diziye şans verme kararı aldım en sonunda. Kârlı olan ben olacağım ama
@MEnes @Yakamoz-Asi
Doğru bir karar vermişsin dizi gayet kaliteli ve sanatsal olarak yüksek düzey bir iş... Ben de dün son bölümü izledim ve bitirdim. Bir şeyler karalayacağım uygun vakitte.

Reactions: Dosi
Squid Game, forumda da iyiden iyiye popüler bir dizi haline geldi.