Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

'gibi' diye bir tabir kullandım ve yok forumu bırakmanı istemem o yüzden yüzüne çarpmaya gerek yok
@Araf
Sen çarp yine de boş ver, bekliyorum.
Hadi şeyi geçtim, "kusursuz gibiyi" geçtim, bana gibi gibisinin de gibisini içeren bir mesaj göster pılımı pırtımı toplayıp hemen şimdi gideceğim.
@xdragxx

Reactions: xdragxx and Dosi
Sen çarp yine de boş ver, bekliyorum.
Hadi şeyi geçtim, "kusursuz gibiyi" geçtim, bana gibi gibisinin de gibisini içeren bir mesaj göster pılımı pırtımı toplayıp hemen şimdi gideceğim.
@xdragxx
Sana kaç kere fanısın, mantık hatası yok diye direttiyor dediğimizde karşı çıkmadın, gidip üstüne avatar değiştirdin

Bizim gibi dizinin bir çok yerinde mantık hatası olduğunu kabul ettiğine ikna oldum
Günaydın.
Çay kahve var ısmarlıyayım mı?
Yeni portakal sıktım, onu da ikram edebilirim.
@xdragxx

Oturup mantık hatalarını incelemeye kalkarsanız herhangi bir diziye verdiğiniz 7-8-9 puan bir anda 1-2'ye düşer.
"Ha, burada hata var, tamam" deyip geçmeniz lazım.

Yemek yapmak ile meşgulüm. Yemekten sonra bir çayını alırım

Yahu orda akla takılan birşey oldu ve sen fazla savunmacı modu oldun. Yoksa her filmde ve dizide mantık aradığımız yok. Öyle olsa en sevdiğim film serisine 10 puan vermem ( Geleceğe Dönüş)

Reactions: DarkLegenD
Tamamlamak üzereyim son bir bölümüm kaldı gerçekten çok güze diziydi heyecanla izlediğim bir dizi oldu
bakalım nasıl final olacak

"Fazla savunmacı modu" ne demek? Hata olmayan bir yerde hata olmadığını söylediğim için bunu dediysen evet, fazla savunmacı olmuştum.
Popoya popo demekten bir farkı yok çünkü benim yaptığım şeyin.