Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Hatta 19. Neyse oku Araf'ın mesajını
şuan benim bile kafam karıştı. @Tolstoyevski senin yorum ne

Misket oyunu öncesi benimde aklımda 40 kişi kalmıştı (doktor ve kadın ile)
Hatta 19. Neyse oku Araf'ın mesajını
şuan benim bile kafam karıştı. @Tolstoyevski senin yorum ne

Misket oyunu öncesi benimde aklımda 40 kişi kalmıştı (doktor ve kadın ile)
Ben öyle matematik hesaplarına pek dalmadan izleyip geçiyorum, keyfi anca öyle çıkıyor çünkü
Fakat matematikse bir hata olduğunu sanmıyorum, en fazla göstermedikleri ayrıntılar vardır

Reactions: Dosi and DarkLegenD
Ben öyle matematik hesaplarına pek dalmadan izleyip geçiyorum, keyfi anca öyle çıkıyor çünkü
Fakat matematikse bir hata olduğunu sanmıyorum, en fazla göstermedikleri ayrıntılar vardır
*Göstermek zorunda olmadıkları ayrıntılar.

@DarkLegenD ben gelmeden mantık hatası olduğu düşünülen şeylerin mantık hatası olmadığını açıklamış

Reactions: DarkLegenD
@Araf'ın iddia ettiği mantık hatasına zamanında itiraz edip cevap vermiş işte?
Sen 16 diyorsun. Araf 19 demiş ve 19 demesine itirazı yok, o oyunda eşitlik olma ihtimalinden bahsetmiş işte
Bumu itiraz.
Her neyse gereksiz bir mevzu uzuyor. Diziyi izledik beğendik bitti.

@DarkLegenD kardeşim Güney Kore fanısın anlıyorum da, sal artık. @xdragxx bile saldı, sen salamadın. Bu kadar kasmaya gerek yok.
@Dosi'yi sinirlendirdin, pes ettirdin ama sen pes etmedin.

Reactions: Dosi
Reactions: xdragxx and Araf
@DarkLegenD kardeşim Güney Kore fanısın anlıyorum da, sal artık. @xdragxx bile saldı, sen salamadın. Bu kadar kasmaya gerek yok.
@Dosi'yi sinirlendirdin, pes ettirdin ama sen pes etmedin.
Yok sinirlenmedim. Hep aynı şeyi tekrar edince yazmaktan vazgeçtim. Şuan mevzu ayrı, bizlerin yorumu ama o hâlâ aynı noktada. İstediği gibi düşünsün

Reactions: Araf
Sen 16 diyorsun. O 19 demiş ve 19 demesine itirazı yok, o oyunda eşitlik olup ölmeyen vardır demiş işte
Bumu açıklama.
Her neyse gereksiz bir mevzu uzuyor. Diziyi izledik beğendik bitti.
Evet, açıklama bu. Süresinde bitiremeyen 3 çiftin kafasına sıkmışlar. Drag da bundan bahsetmiş. Açıklama bu.

Gereksiz mevzu uzaması yok. Tartışıyoruz.
------

Yok sinirlenmedim. Hep aynı şeyi tekrar edince yazmaktan vazgeçtim. Şuan mevzu ayrı, bizlerin yorumu ama o hâlâ aynı noktada. İstediği gibi düşünsün
Sizin bahsettiğiniz kısım neresi? Söyleyin, orayı tartışalım.

Abi dizinin o bahsettiğiniz kısımlarında 1 tane bile mantık hatası yok ki.
Sana göre yok işte, sana göre dört dörtlük bir dizi, hiçbir kusuru yok, 10/10 veriyorsun, anladık.
Squid Game fan.
Diziden soğutursun, bu kadar savunma.

Boş ver, fan olan tepki gösterir sadece, kusursuz olarak görür ve daima çürütmeye çalışır.

Dayı ne diyorsun?
@xdragxx

Reactions: xdragxx
Forumda çok fazlasını gördüm ve şimdide mevzu o olaylar gibi olmaya başladığı için artık yorumsuz kalmayı tercih ederim
bana faydası yok.

@xdragxx durduk yere Squid Game fanı ilan edildim, ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
@Araf 100 kere mi açıklamak zorundayız kardeşim o oyunda illa 2 kişiden 1'i geçecek diye kuraaal yoooooooook.
Dizi de her şeyi işte böyle olduğu için böyle oldu diye açıklamasın bi zahmet....

O oyunda kaldı ki 218, 199'a 30 dakika geçtikten sonra mutlaka oyunu bitiremeyenler olacak çiftlerin ikisi de ölecek mi diye kandırmıştı evet oyun 30 dakikada bitmezse ikisi de ölecekti işte sjsjsjs

Reactions: DarkLegenD
@DarkLegenD ve @xdragxx sabahtan akşama kadar @Dosi ve bana açıklama yapın, aynı sizin yaptığınız gibi anlamayacağınız.
Siz nasıl mantık hatası olarak görmüyorsanız, biz mantık hatası olarak görüyoruz. İsterseniz destan yazın, hiçbir şey ifade etmiyor.
Bu kadar kasmasanız aslında olay bitecek, tartışma olmayacak. Açıklamaya gerek yok yani, boşa uğraş, aynı bizim şu anda boşa uğraştığımız gibi.

Açıklaması yapılmış şeyde mantık hatası olduğu iddia edilemez ki. Ne biçim bir şey bu böyle?