Yani sen para verdikçe @Dosi daha çok refaha kavuşuyor
Acaba @Dosi kendisi kullanıyor mu bu yorumlardan sonra bunu merak ettim.
Eeee damlaya damlaya göl olur. Böyle şeylere harcayacağım parayı bir köşeye atıyorum. Başka şeyleri beleşe getiriyorumKullanmıyordur @Dosi parasını böyle şeylere harcamaz
MantıklıEeee damlaya damlaya göl olur. Böyle şeylere harcayacağım parayı bir köşeye atıyorum. Başka şeyleri beleşe getiriyorum
Benim her zaman internetim var. YouTube’dan dinliyorum canım şarkı dinlemek istedikçe.
Eeee damlaya damlaya göl olur. Böyle şeylere harcayacağım parayı bir köşeye atıyorum. Başka şeyleri beleşe getiriyorum
Benim her zaman internetim var. YouTube’dan dinliyorum canım şarkı dinlemek istedikçe.
Ben Usb kullanıyorum arabada. Eski usulünden gidiyorumAraba sürerken nasıl yapıyorsun peki? Yani Spotify de kendi listeni kurabiliyorsun. Youtube da araba sürerken aratamazsın.
Ben Usb kullanıyorum arabada. Eski usulünden gidiyorum
Foruma vakit ayıran ona hayli hayli vakit ayırırZaman ayırıp mp3 dosyası bulup, USB'ye yüklüyorsun. Anladım. Böylece finansal tasarruf.
Foruma vakit ayıran ona hayli hayli vakit ayırır
Yani, finansal tasarruf sayesinde yaz tatilimde doya doya harcama yapıyorum
Herkes kullanıp @Dosi yi zengin ederken o kullanmayacak tasarruf ettiğini söyledi. Bende kullanmıyorum bundan sonra @Bully @Yakamoz-Asi
Ben @Dosi yi zengin etmeye devam etmek istiyorumHerkes kullanıp @Dosi yi zengin ederken o kullanmayacak tasarruf ettiğini söyledi. Bende kullanmıyorum bundan sonra @Bully @Yakamoz-Asi
Ben hepsinden vazgeçebilirim ama dosi kazansın tabiNetflix'ten vazgeçerim ama Spotify zor.
Et tabi ya. Umarım kazanıyordur. Koskoca Spotify ile @Dosi yi bagdastirdik
Vergilerimizi alıp ülkeyi kalkındırıyorlar. Bizede Spotify’den gelsin bi zahmetBen hepsinden vazgeçebilirim ama dosi kazansın tabi
Et tabi ya. Umarım kazanıyordur. Koskoca Spotify ile @Dosi yi bagdastirdik
En karlı sen çıktın bu işten. Yattığın yerden gelsin refah gelsin @Bully nin üyelik paralarıVergilerimizi alıp ülkeyi kalkındırıyorlar. Bizede Spotify’den gelsin bi zahmet
Fabrika ayarlarıma döndürmüş olabilirSana son 24 saatte @Dosi bir ayar çekmiṣ belli
Fabrika ayarlarıma döndürmüş olabilir