- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Kötüye giden arayüzü bile Apple Music'ten iyidir. Apple Music'in arayüz maalesef rahmetli Windows Media Player'ın bile gerisinde bir ilkellikte.Ses kalitesi Apple Music’ten geride olmasına rağmen, arayüzü ve listeleri sebebiyle tercih ettiğim müzik platformu. Fakat gel gelelim bu ay sonu itibariyle bu durum değişebilir çünkü son gelen güncellemeyle birlikte yenilenen arayüzü gerçekten berbat. Acilen bu yanlışlarından dönmelerini ve eski arayüzü geri getirecek bir güncelleme yayınlamalarını bekliyorum…
Deme öyle , deme öyle. Premium mu kullanıyorsun?9 senelik kullanımdan sonra sene sonu abonelikten çıkacağım platform. Ses kalitesini beğenmesem de ara yüzü ile rakipsiz olduğu gerçeğini göz ardı etmemek lazım. Artık emekli olmanın vakti geldi.
Deminden şimdiye gelmiş fiyatlar zamdan sonra, ülkemiz topraklarının en f/p platformu olabilir.
Kur farkını düşünürsek çok uygun bence. Burada bireysel hesabın aylık tam fiyatı 300 TL ediyor.
Öğrenci üyeliğim olduğundan yine bana uygunu geliyor ama iptal edeceğim sanırım, bu aralar pek şarkı dinlemiyorum.Kur farkını düşünürsekk çok uygun bence. Burada bireysel hesaba 300 TL ödeniyor.
IOS kullanıyorsan Musica uygulamasını önermişti arkadaşlarım. Ücretsiz imiş.Öğrenci üyeliğim olduğundan yine bana uygunu geliyor ama iptal edeceğim sanırım, bu aralar pek şarkı dinlemiyorum.
Android'te takılı kaldım maalesef.IOS kullanıyorsan Musica uygulamasını önermişti arkadaşlarım. Ücretsiz imiş.
İlk telefonum Samsung Galaxy S2 ile 2011'de Youtube MP3 sitesinden şarkı indirip dinliyordum. Her şeye bi çare var.Android'te takılı kaldım maalesef.
İndirip dinlemekte çok eskide kaldı ya. Şimdi sadece sevdiğim dizi müziklerini yapıyorum arada öyle.İlk telefonum Samsung Galaxy S2 ile 2011'de Youtube MP3 sitesinden şarkı indirip dinliyordum. Her şeye bi çare var.
O zaman kesenin ağzını açacaksın da başka alternatifler vardır illa ki.İndirip dinlemekte çok eskide kaldı ya. Şimdi sadece sevdiğim dizi müziklerini yapıyorum arada öyle.
(Katlaması an meselesi. )Apple Music'in yarısı kadar kaliteye sahip olup iki katı fiyat istemek de ne bileyim.
(Bunu gören Apple da fiyatı katlamaz inşallah. )
Premium mu?Ücretsiz korsan versiyonunu bulup ara sıra kullandığım müzik dinleme plarformu.
Hiç bilmiyorum orasınıPremium mu?