- Reaksiyon puanı
- 34,690
- Puanı
- 1,061
Her gün kullandığım program. Araba sürerken olmazsa olmazım. Her ay çok para versemde çok kullanmam sebebiyle değdiğini düṣünüyorum.
Ne kadar ödüyorsun?Her gün kullandığım program. Araba sürerken olmazsa olmazım. Her ay çok para versemde çok kullanmam sebebiyle değdiğini düṣünüyorum.
Ne kadar ödüyorsun?
Sizde aylıkta var mı?Senede 168 Fr. (6700 TL)
Sizde aylıkta var mı?
Telefonu kapatınca çalışıyor mu?Güzel şarkı dinleme platformu. Daha çok YouTube kullanıyorum.
Evet premiumda isted kapat ister alta al çalışıyor ayarlanıyorTelefonu kapatınca çalışıyor mu?
Ne kadar ödüyorsun?Evet premiumda isted kapat ister alta al çalışıyor ayarlanıyor
58 mis. Otomatik kesiyor bilimiyordumNe kadar ödüyorsun?
Güncelleme: Premium aylık fiyatı şimdilerde 410 TL ediyor.Kur farkını düşünürsek çok uygun bence.Burada bireysel hesabın aylık tam fiyatı 300 TL ediyor.
APK'sını bir yerden bul kullan, parana yazık. Aylık 14 Frank ne ya? 😶Senede 168 Fr. (6700 TL)
Neye şaşırdın @kerem? 😱Öğrenci üyeliği ile hala daha kullanmaya devam ettiğim ama bazen hiç girmediğim uygulama, şarkı dinlemekten soğudum.
Kullanmıyorsan neden boşuna para ödüyorsun?Öğrenci üyeliği ile hala daha kullanmaya devam ettiğim ama bazen hiç girmediğim uygulama, şarkı dinlemekten soğudum.------
Neye şaşırdın @kerem? 😱
33 TL aylık. Arada lazım oluyor, kenarda köşede tutmak lazım.Kullanmıyorsan neden boşuna para ödüyorsun?
(Konuya giren beni cimri zannedecek şimdi.)
Güncelleme: Premium aylık fiyatı şimdilerde 410 TL ediyor.
Türkiye'de fiyatın tam 7 katına denk geliyor. Neyse ki satın alacak kadar enayi değilim.
APK'sını bir yerden bul kullan, parana yazık. Aylık 14 Frank ne ya? 😶
Ooooo premium kullanıyor.Oldukça memnun kaldığım uygulamadır. Merkezi Stockholm'dur. (Kart ekstresinden öğrendim)
Yani sen para verdikçe @Dosi daha çok refaha kavuşuyorOldukça memnun kaldığım uygulamadır. Merkezi Stockholm'dur. (Kart ekstresinden öğrendim)
60 TLOoooo premium kullanıyor.Aylık kaç para?
Acayip bir bakış açısıyla yaklaştın olaya bu açıdan hiç düşünmemiştim demek ki ben çok uzun süredir @Dosi nin refaha kavuşmasına katkı sağlıyorumYani sen para verdikçe @Dosi daha çok refaha kavuşuyor
Yani sen para verdikçe @Dosi daha çok refaha kavuşuyor
Acaba @Dosi kendisi kullanıyor mu bu yorumlardan sonra bunu merak ettim.60 TLBen reklam sevmediğim için her daim Premiumcuyuz
------
Acayip bir bakış açısıyla yaklaştın olaya bu açıdan hiç düşünmemiştim demek ki ben çok uzun süredir @Dosi nin refaha kavuşmasına katkı sağlıyorumNe mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?