Sosyal Medyadan Gelişmeler

Konusunu açacaktım ama üşendim. Daha doğrusu nasıl ifade edileceğine üşendim
Instagram pek kullanmıyorum ama haftada bir kaç kez akrabaların fotolarına toplu beğeni için uğruyorum, yoksa ses ediyorlar

Türkiye'de kullananlara o özellik daha gelmemiş olabilir ama artık Instgram DM'de mesajlara farklı tepki bırakmak mümkün.
Şununla " 😎" örnek verdim

+ Kısmına tıklayıp bir sürü emojiye ulaşabilirsiniz.

@Sherlock @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Araf @bazinga @xemrexxx @alperuz @serhatt @Özgür @denizz19 @Turkuazz @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @xdragxx @xBUGRAx @Yiğitt @The_Erinch @dreamy

Yok, henüz gelmemiş. Bize zaten epey geç geliyor.

Kıbrıs'ta askerlik yaparken Instagram müzik eklentisi vardı. Türkiye'ye de ben geldikten 6-7 ay sonra filan eklendi.

Reactions: Dosi
Yok, henüz gelmemiş. Bize zaten epey geç geliyor.

Kıbrıs'ta askerlik yaparken Instagram müzik eklentisi vardı. Türkiye'ye de ben geldikten 6-7 ay sonra filan eklendi.
Ozaman ben gelecekten gelenler misali arada size haber edeyim gelişmeleri
@Tolstoyevski

Evet geçen sene aktif kullandım bir ara ve müzik eklentisi yapınca forumda arkadaşlar belirtmişti Tr'den olunmuyor diye. Bende sonra müzik eklentisinde şarkı sözünü de göründüğü ayardan yapmaya başlamıştım

Ben nasıl Beta kullanıcısıyım? Ben de daha yok.

Reactions: Dosi
Acun Aleyna ilişkisi başlar 2-3 yıla
Acun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna ha
Sarı saçlı, kendinden 20-30 yaş kızlardan ilerliyor hep adam

Survivor'da yarışsın BABA, sonuna kadar destekleyelim.
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası için
Ama illa ki bir çıkarı vardır Acun'un, durup dururken neden buluşsunlar ki

O Ses olur Utku beyciğim olursa, BABAnın sesi hepsinden daha büyük kalite olarak.
Yaşın bir önemi yok.

Reactions: MasacRE
Aleyna Yetenek Sizsiniz vesilesiyle tanındı oyüzden Acun ile daima görüşmeler olur

Reactions: MasacRE