Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Konusunu açacaktım ama üşendim. Daha doğrusu nasıl ifade edileceğine üşendim Instagram pek kullanmıyorum ama haftada bir kaç kez akrabaların fotolarına toplu beğeni için uğruyorum, yoksa ses ediyorlar
Türkiye'de kullananlara o özellik daha gelmemiş olabilir ama artık Instgram DM'de mesajlara farklı tepki bırakmak mümkün.
Şununla " 😎" örnek verdim
Ekli dosyayı görüntüle 88262
+ Kısmına tıklayıp bir sürü emojiye ulaşabilirsiniz.
@Sherlock @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Araf @bazinga @xemrexxx @alperuz @serhatt @Özgür @denizz19 @Turkuazz @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @xdragxx @xBUGRAx @Yiğitt @The_Erinch @dreamy
Ozaman ben gelecekten gelenler misali arada size haber edeyim gelişmeleri @TolstoyevskiYok, henüz gelmemiş. Bize zaten epey geç geliyor.
Kıbrıs'ta askerlik yaparken Instagram müzik eklentisi vardı. Türkiye'ye de ben geldikten 6-7 ay sonra filan eklendi.
Konusunu açacaktım ama üşendim. Daha doğrusu nasıl ifade edileceğine üşendim Instagram pek kullanmıyorum ama haftada bir kaç kez akrabaların fotolarına toplu beğeni için uğruyorum, yoksa ses ediyorlar
Türkiye'de kullananlara o özellik daha gelmemiş olabilir ama artık Instgram DM'de mesajlara farklı tepki bırakmak mümkün.
Şununla " 😎" örnek verdim
Ekli dosyayı görüntüle 88262
+ Kısmına tıklayıp bir sürü emojiye ulaşabilirsiniz.
@Sherlock @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Araf @bazinga @xemrexxx @alperuz @serhatt @Özgür @denizz19 @Turkuazz @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @xdragxx @xBUGRAx @Yiğitt @The_Erinch @dreamy
Acun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna ha Sarı saçlı, kendinden 20-30 yaş kızlardan ilerliyor hep adamAcun Aleyna ilişkisi başlar 2-3 yıla
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası için Ama illa ki bir çıkarı vardır Acun'un, durup dururken neden buluşsunlar kiSurvivor'da yarışsın BABA, sonuna kadar destekleyelim.
Acun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna ha Sarı saçlı, kendinden 20-30 yaş kızlardan ilerliyor hep adam
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası için Ama illa ki bir çıkarı vardır Acun'un, durup dururken neden buluşsunlar ki
Aleyna Yetenek Sizsiniz vesilesiyle tanındı oyüzden Acun ile daima görüşmeler olurAcun'un sevgili profiline de uyuyor aslında Aleyna ha Sarı saçlı, kendinden 20-30 yaş kızlardan ilerliyor hep adam
O Ses'e düşünüyordur diyeceğim ama yaşı biraz küçük sanki orası için Ama illa ki bir çıkarı vardır Acun'un, durup dururken neden buluşsunlar ki
Aleyna ne yazarsa doğrudur. Aleyna reis Tam da Spotif da Bu Benim Masalım açıktı.