Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

özellikle meleklerin diziye girmesinden sonra çok daha heyecanlı olucak tanrının oğulları olarak 4 baş melek gelicek birisi cehennemden kovulan lucifer olarak gelip deanların basına bela açıcak falan sonra 2. ve 3.sezonda şeytan düşmanları olucak samların içerinden çok güçlü olanlarda olucak bu dizide herşey var cnm işlenmeyen konu kalmadı fantastik adına aradığın herşey var 🙂🙂🙂 babalarıda ortaya çıkıcak tabikide ilk sezonda çokta ümidi kesme yanı cnm :F:F:F
Sen meleke deyince bende iyi karakterler sandım. :F Yazık değil mi bunlara işleri güçleri ruhlar alemi. :D

Peki adamın sevgilisi de öldü ondan umudu kesiyim mi? :A

Sen meleke deyince bende iyi karakterler sandım. :F Yazık değil mi bunlara işleri güçleri ruhlar alemi. :D

Peki adamın sevgilisi de öldü ondan umudu kesiyim mi? :A
kesss cnm :F:F:F iyi melek olarak castiel katılıcak diziye 4.sezonda
4.sezonda katılmasına rağmen şuan süpernaturalın en çok sevilen oyuncusu konumunda deandan bile çok sevildiği oluyor diziye katılınca sende hayran kalıcaksın 🙂🙂🙂
kısa zamanda 3.bölümede bakmanı bekliyorum 1 ay ara verme :F:F:F

kesss cnm :F:F:F iyi melek olarak castiel katılıcak diziye 4.sezonda
4.sezonda katılmasına rağmen şuan süpernaturalın en çok sevilen oyuncusu konumunda deandan bile çok sevildiği oluyor diziye katılınca sende hayran kalıcaksın 🙂🙂🙂
kısa zamanda 3.bölümede bakmanı bekliyorum 1 ay ara verme :F:F:F
İyiymiş. :D Hızlanırım tabii ama daha çok başındayım. :( Yazın daha da hızlı giderim. Çiko hala devam ediyor bu dizi demi? Ne zaman bitecek tahminen. :D

İyiymiş. :D Hızlanırım tabii ama daha çok başındayım. :( Yazın daha da hızlı giderim. Çiko hala devam ediyor bu dizi demi? Ne zaman bitecek tahminen. :D
10.sezondayız şuan sen 11.sezona yetişirsin cnm ekim ayında 11.sezon olur ozamana kadar 10 sezonu halledersin rahat şekilde 🙂🙂🙂

bu dizinin 2020 hedefi var yapımcısı 7-8 sezon daha gidebiliriz diye açıklama yapmıstı yanı amerikanın kurtlar vadisi gibi birşey bu 10 yıl daha devam etme hedefi var cnm :F:F:F

10.sezondayız şuan sen 11.sezona yetişirsin cnm ekim ayında 11.sezon olur ozamana kadar 10 sezonu halledersin rahat şekilde 🙂🙂🙂

bu dizinin 2020 hedefi var yapımcısı 7-8 sezon daha gidebiliriz diye açıklama yapmıstı yanı amerikanın kurtlar vadisi gibi birşey bu 10 yıl daha devam etme hedefi var cnm :F:F:F
Ekim'de ise yetişirim tabii yazın hep boşum zaten. :D Bu arada siz derken forumda kimler izliyor ona göre etiketleme yaparım. :D

Haha. :F O kadar konu çıkar mı ya senaristlerin kalemine sağlık :X

Ekim'de ise yetişirim tabii yazın hep boşum zaten. :D Bu arada siz derken forumda kimler izliyor ona göre etiketleme yaparım. :D

Haha. :F O kadar konu çıkar mı ya senaristlerin kalemine sağlık :X
dizide konu bitmiyor cnm gerçi işlenmeyen şey kalmadı 10 sezonda ama hala 10 sezon daha hedefimiz var bu dizi bitmez :kiki::kiki::kiki:

ben @Forumdash @kaan955 @legolas9900 4 ümüz izliyoruz sende 11.sezona yetişirsin dediğim gibi ekim ayı gibi oluyor yeni sezonlar yanı 5 kişi olduk sayılır artık:Z:Z:Z
@gözlemci de izlerim sözü vermişti oda bakarsa 6 oluruz 🙂🙂🙂
bu arada @destere nin kötülediğine bakma ilk 2 sezonu desterede izlemiş bu diziyi:F

dizide konu bitmiyor cnm gerçi işlenmeyen şey kalmadı 10 sezonda ama hala 10 sezon daha hedefimiz var bu dizi bitmez :kiki::kiki::kiki:

ben @Forumdash @kaan955 @legolas9900 4 ümüz izliyoruz sende 11.sezona yetişirsin dediğim gibi ekim ayı gibi oluyor yeni sezonlar yanı 5 kişi olduk sayılır artık:Z:Z:Z
bu arada @destere nin kötülediğine bakma ilk 2 sezonu desterede izlemiş bu diziyi:F
İzleyici kitlesi sadık sanırım kitle sıkılmadıktan sonra devam edebilir tabii. :D Reytingleri nasıl peki? :D

Uv ekip iyiymiş yetişicem inşallah. :Z

daha o zamanlar tüyü bitmemiş yetimdim :) sonra tüylenince diziyi bıraktım :)

başka bir dizi izleyesim yok şu sıralar :D
Friends seni çağırıyoooor. :Z

Ekibinin tatlılığına bak. :bhr:

friends_tv.jpeg

İzleyici kitlesi sadık sanırım kitle sıkılmadıktan sonra devam edebilir tabii. :D Reytingleri nasıl peki? :D

Uv ekip iyiymiş yetişicem inşallah. :Z
1 reyting alıyor genelde cnm ama cw kanalına göre iyi bir reyting çünkü cw genelde yüksek reyting alamayan bir kanal 1 reyting ve üstü çok iyi sonuc sayılıyor süpernaturalda şuan 1 reyting alabilen nadir dizilerden kemikleşmiş bir seyirci kitlesi var cnm süpernaturalın yanı kitle yüksemezse bile düşmüyorda hep sabit kalıyor seyirci kitlesi :Z:Z:Z

1 reyting alıyor genelde cnm ama cw kanalına göre iyi bir reyting çünkü cw genelde yüksek reyting alamayan bir kanal 1 reyting ve üstü çok iyi sonuc sayılıyor süpernaturalda şuan 1 reyting alabilen nadir dizilerden kemikleşmiş bir seyirci kitlesi var cnm süpernaturalın yanı kitle yüksemezse bile düşmüyorda hep sabit kalıyor seyirci kitlesi :Z:Z:Z
Amma abarttin yahu :F

Yine bi eleman toplama merasimi :) okul bitsin hanginiz ne isterse onu izliyeceğim sözümüz sözdür !!

sen sus beee :F:F:F
@mrt-06 size kanmayacak çatlayında patlayın :kiki::kiki::kiki:
@mrt-06 çıkmaz bir yola girmiş artık onu Allah kurtarsın diyoruz :) onca sezonda bitmez yazık ettin şimdi bu süperportakalı bitireceğim diye gül gibi dizileri de kaçıracak ben ona üzülüyorum :)

Yine bi eleman toplama merasimi :) okul bitsin hanginiz ne isterse onu izliyeceğim sözümüz sözdür !!
her yere etiketliyoruz seni ama şu killing seni fena halde ürküttü gibi :) onu bitirsen devamı gelecek :)