Seni protesto edelimBoş kaoslarla uğraşmak tarzım değil.
Seni protesto edelimBoş kaoslarla uğraşmak tarzım değil.
Kimsenin haddine değil.Seni protesto edelim
Benim haddimKimsenin haddine değil.
Başta da sen.Herkes haddini bilecek!
Ben dert etmem pert ederimBaşta da sen.
Sen niye bu diziyle, final yapmasına tepki göstermeleriyle dalga geçiyorsun.
Zamanında benim de izleyip çok sevdiğim diziler için final kararları çıktı ben de çok üzüldüm ama sosyal medyada neler neler yapıldı da karardan dönülmedi o yüzden (hele ki Twitter'da daha önce sayısız örneğe şahit olan insanların) bu kadar uğraşması tuhafıma gidiyor. Sanki muhteşem bir ülkede yaşıyoruz da tek derdimiz bu.Sen niye bu diziyle, final yapmasına tepki göstermeleriyle dalga geçiyorsun.MA final haberi çıktığında fanların, DicBar fanlarının da TT'ler, çalışmalar ve neler neler yaptığını gördük.Alakalı alakasız her postun altına dizinin reklamını yapıyorlardı.
Ben final olduğunu biliyordum ama resmi haber olmadığı için duyum olarak paylaştım. Unutma daha önce de Ocak ayında Kadın dizisinin final yapacağını söyleyen de ben olmuştum tatlımHakkını verelim Birsen'in duyum haberciliği yaptığını hiç görmedim. Zaten dizinin reytingleri sallantıdayken ve kesin bir karar yokken "Final yapacağını duydum" demek fanların eline kibrit tutuşturmaktan farklı bir şey değil. Geçen hafta reytingler yükselseydi ve bir şans daha verme kararı alınsaydı bu sefer Deniz büyük linç yiyecekti.
@denizz19 iyi misin annem ? star neden 2 reyting alan diziyi alsınStar zaten batık durumdayken niye batık diziyi transfer etsin sana laf atan insanları boş yere gaza getirme.@denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 109957
AB 3 aliyor@denizz19 iyi misin annem ? star neden 2 reyting alan diziyi alsın
@Mircan Saye halk tarafından izlenmeyen dizilerin bitmesi getekir.Star yanlış yapıyor çünkü zararda elinde dizi yapacak paraaı yok yakında satılır kanal.Bak Evlilik hakkında her şey nasıl tuttu foxta ? Bu da tutabilirdi tutmadıStarın durumu rezalet bence o da iyi olsa bu kadar iyimser davranmaz.
@Mircan Saye mesela @xemrexxx in kösemi foxta 1 alıyordu ama satışları muazzam olduğu için 30 bölüm sürdü. @denizz19Yalnız Star TV, Akrep'i babasının hayrına devam ettirmedi. Yurt dışı satışı için yapılan anlaşmadan dolayı 26'ya tamamlandı ki Son Yaz da aynı şekilde yurt dışı satışından dolayı 26'ya tamamlanıyor.
Star yurtdışı satışı ortalama olan kanalı büyük ihtimalle zarara uğratacak olan diziyi neden alsın ? bu @xemrexxx in kösemi değil öyle 3 reytingle transfer olsunAB 3 aliyor
Sen kendini iyi ifade edemiyorsun bence.Ben final olduğunu biliyordum ama resmi haber olmadığı için duyum olarak paylaştım. Unutma daha önce de Ocak ayında Kadın dizisinin final yapacağını söyleyen de ben olmuştum tatlım@Özgür
Olmayacağı belli zaten ama fanların çabalaması ve sahip çıkması güzel bence. Daha önce Güneşin Kızları ve Şahin Tepesi için de kanal değişikliği TT'leri yapıldı milyonlarca tweet atıldı evet sonuç başarısız oldu ama senin sürekli Son Yaz FC'yle dalga geçmeni gerektirecek bir şey değil.Zamanında benim de izleyip çok sevdiğim diziler için final kararları çıktı ben de çok üzüldüm ama sosyal medyada neler neler yapıldı da karardan dönülmedi o yüzden (hele ki Twitter'da daha önce sayısız örneğe şahit olan insanların) bu kadar uğraşması tuhafıma gidiyor. Sanki muhteşem bir ülkede yaşıyoruz da tek derdimiz bu.
Son yazın hadsiz fanları twitterda yasak elmaya bile salladılar hadlerini bilsinlerSen kendini iyi ifade edemiyorsun bence.Seninki sadece basit bir iddia ya da duyum değildi basbaya bilgiydi.Kanal final kararı almış denilmedi mi sana.Ne uğraşıyorsun ki haklı çıktın her zamanki gibi.
Olmayacağı belli zaten ama fanların çabalaması ve sahip çıkması güzel bence. Daha önce Güneşin Kızları ve Şahin Tepesi için de kanal değişikliği TT'leri yapıldı milyonlarca tweet atıldı evet sonuç başarısız oldu ama senin sürekli Son Yaz FC'yle dalga geçmeni gerektirecek bir şey değil.
Son cümlen için yazacak bir sürü şeyim var. Madem öyle niye sen de tek derdin buymuş gibi ölümüne dizilerini savunup tartışıyorsun.
Dizi fanları böyledir her gün kaos çıkarmadan yaşayamıyorlar sadece Son Yaz fanlarına özel değil.Son yazın hadsiz fanları twitterda yasak elmaya bile salladılar hadlerini bilsinler@Emre Ozansoy @xemrexxx @denizz19 @Alos
Sohbet odası yapılmıştı bir ara ve şey demişlerdi, "Yasak Elma 100 bölümü geçti, daha niye devam ediyor". Son Yaz fanları bazen çok akıllı da olabiliyor, çok boşta.Son yazın hadsiz fanları twitterda yasak elmaya bile salladılar hadlerini bilsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?