Spd 3.sıraya düşmüş anketlerdeCDU muhalifleri olarak Merkel'e inat çocuk yapmıyoruz, kedi köpek besliyoruz. Onlar bizim çocuklarımız.
Spd 3.sıraya düşmüş anketlerdeCDU muhalifleri olarak Merkel'e inat çocuk yapmıyoruz, kedi köpek besliyoruz. Onlar bizim çocuklarımız.
Sorma, büyük ihtimalle yeni hükümet CDU-SPD-Yeşiller koalisyonu olacak. Bu da AfD'nin elini daha çok güçlendirecek. Can sıkıcı bir durum.Spd 3.sıraya düşmüş anketlerde
Ben afd yi destekliyorum çift vatandaşlığı kaldırıp uyum sağlamayanları şutlasın ülkedenSorma, büyük ihtimalle yeni hükümet CDU-SPD-Yeşiller koalisyonu olacak. Bu da AfD'nin elini daha çok güçlendirecek. Can sıkıcı bir durum.
Kim bu dizideki görevi ney?Elite 7.sezon
ıyyy şu tiplere bak tiplerde hayır yok pühhhh neyse
şimdik raul un ölmesi iyi oldu, bu tipi beğenip kuduracak çok izleyicisi var dizinin sara safozu öldürür diyordum milf teyze öldürdü
İsodora Queen nin kulübe ve işleri konması iyi oldu ana babası zaten hapsi hakediyordu
Joel ve Ivan yakışmış patrick biraz fırlama ve fazla bilgiliydi aşk meşk sevişme konularında
omar çok baydı ya resmen yıkık hatçe sultan gibi ortalarda ağlama zırlama intihar depresyon
carmen değişik bir katılım olmuş ilk defa olgun bir karakter gördük en azından yaş olarak
nico eric rocia üçlüsü sıradan bir hikayeye sahip idare ederler
sonia dan değişik bişiler çıkabilir umarım gelecek sezon
chloe artık işin son noktası liseli p**nosu çıkıyor resmen
point: 6.5
Ekli dosyayı görüntüle 123694
Pacto de silencio 1.sezon
bu diziyakında türkiyeye uyarlanır gerçi dantel diye bir dizi vardı ona benzer ama orada @Çiğdem in parlağı engin altan düzyatan yamuk yumuk rol kesen isimmli şahıs diziyi katletmişti
neyse dizide 1 sosyal medya fenomeni ve onun annesi olabilecek 4 kadın var 4 kadınlı işler tuuyor genelde uek, utc gibi .
brenda bacımı anası ve 3 arkadaşı bebekken yatılı okulun hizmetçisine terketmiş
okulun müdiresi de daha sonra brendanın anasının kocası yani şehrin belediye başkanı ile anlaşıp kadına kızın öldü demiş
brenda intikam için ortaya çıkınca ilk olarak eski başkanın oğlu yani brendanın üvey kardeşi müdiriyeyi öldürüyor sonra kızın peşine düşüyor kaza yaptırıyor sonra kadınlardan birinin oğlu ile ortaklaşa kızın en iyi arkadaşını öldürüyorlar neyse bir de 4 kadın lisedeyken bunlRDAN BİRİNE TECAVÜZ EDEn adam var o adamı da lisedeyken köprüden atıp öldürüp gömmüşler cesety yok artada o adam da abisinin cinayetini özmeye çalışırken brenda ile karşılaşıyor ve zamanla yakınlaıyor ; sonra sen tüm kötülükleri yapan martin oğlan brendayla sevgili olupğ aşık olma 😱 ayyy resmen bizim dizilerin aradığı aşk üçgeni
ablalarımızdan irene brendanın anası ve eski beledeiye başkanının eşi aynı zamanda martinin üvey danası. kendisi belediye başkanı olmak içni yarışıyor kocasının ve üvey oğlunun yaptıklarından haberi yok
martina tecavüze uğrayan yılalrca erkeklete güvenemiyor brnda bir jigolo tutup kadına yakınlaştırıyor ve düğün günü terkettiriyor en kötü intikamı ondan aldı bence
fernanda klasik ev hanımı sosyal medya kocişini ve çocuklarını paylaşıp mutluluk pozları veriyi . ilk buna yaklşaıyor brenda kadının köpüğünü kaçırıp bulmuş gibi eve getirerek
sofia ise içlerindeki tek fakir aynı zamanda yazar, brenda buna hayatını yazması içiniş teklif ederek yakaşıyor.
point 8.7
dizi biraz revenge biraz pll biraz da umutsuz ev kadınları karışımı @mrt-06
neyse şu oğlana hem bu dizide hem netflix in başka dizisinde jigolo- seks makinesi rolü yaziyiler neden acaba @Çiğdem olsa inceler detaylı rapor çıkarırdı ama bu yetenek @serhatt @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @cookies te yok malesef beceriksizler.ss
Ekli dosyayı görüntüle 123696Ekli dosyayı görüntüle 123697
Rodolfo salas mış adı dizideki görevi jigololukKim bu dizideki görevi ney?
Erkeklere yapıyordur umarım.Rodolfo salas mış adı dizideki görevi jigololuk
Kadınlara Heyatım çalıştığı striptiz kulübü var meksikaya yolun düşerse bir uğraErkeklere yapıyordur umarım.
Dün oradaydım bilsem uğrardım.Kadınlara Heyatım çalıştığı striptiz kulübü var meksikaya yolun düşerse bir uğra
Donde Hubo Fuego 1. sezon
Dizi 30-35 dk lik 39 bölümden oluşuyor çerezlik niyetine izlenir. @Keith Long dizileri gibi kısa süreli bölümlerde patlama, cinayet, boğuşma, seks , entrika her şeyler var
Pointim: 6.8 /10
Dizinin türkçesi "yüksek ateş" eminim ki izlerse @Angelica @Dosi @Zeyno @serhatt @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy un da ateşi çıkar bakalım 2. sezonu olacak mı dizinin @mrt-06 hep pll in erkek versiyonu olur mu diyordum çekmişler sonunda benziyor yani konusal olarak
dizi poncho ve daniel isimli ikiz kardeşlerle başlıyor. daniel gazeteci ormanda cesedi bulunuyor. poncho daha çok suça bulaşmış en son striptiz kulübünde çalışan biri. ikizinin ölümünü araştırırken işe bir itfaiye istasyonu şefi ve gazete yöneticisinin karıştığını görüyor, önlerindeki araçta ikisi giderken havaya uçuruyırlar, sonra poncho araştırmak için itfaiye istasyonuna başvurup işe başlıyor.
bu ikisi yetimhanede büyümüş. babalarının üzeirne suç kalmış seri katil diye. haksız yere 25 yıl yatıyor. daniel babasını bulup yazışıyor ama kavuşamadan daniel öldürülüyor. babaları hapse girince halalarıikizlerin soyadını değiştirip yetimhaneye veriyor. sonra katil halayı ve sevgilisini de öldürüyor. not aslında seri katil halanın sevgilisi , başkasını öldürüp kendi gibi gösteriyor.
bu sırada oalyları gören komşu kadını da öldürüp bebeğini kaçırıyor. bebeği kendi kızı gibi büyütüyor. aslıl katil, hugo amca da kızını ponchonun peşine takıyor kız da itfaiyede çalışmaya başlıyor. kıza yıllarca yalan söylemiş esas kötü poncho ve ailesiymiş gibi. ama kız ponchoya aşık oliyi
bu sırada polis memuru var penolepe bacımız. o da bu işin peşinde daniel ölmeden çalıştığı gazeteye girip onunla yakınlaşıyor. gazete yöneticisi ile katilin ilişkisini ortaya çıkarıyor. ama tam hıgo yu yakalayacakken öldürülüyor, katilin öldürdüğüne üzüldüğüm tek kişi oldu
neyse kalanını izleyip görürsünüz
@Yakamoz-Asi @offensive @The_Erinch @12.Adam @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 123930
Sen irlanda reklamlarini görDonde Hubo Fuego 1. sezon
Dizi 30-35 dk lik 39 bölümden oluşuyor çerezlik niyetine izlenir. @Keith Long dizileri gibi kısa süreli bölümlerde patlama, cinayet, boğuşma, seks , entrika her şeyler var
Pointim: 6.8 /10
Dizinin türkçesi "yüksek ateş" eminim ki izlerse @Angelica @Dosi @Zeyno @serhatt @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy un da ateşi çıkar bakalım 2. sezonu olacak mı dizinin @mrt-06 hep pll in erkek versiyonu olur mu diyordum çekmişler sonunda benziyor yani konusal olarak
dizi poncho ve daniel isimli ikiz kardeşlerle başlıyor. daniel gazeteci ormanda cesedi bulunuyor. poncho daha çok suça bulaşmış en son striptiz kulübünde çalışan biri. ikizinin ölümünü araştırırken işe bir itfaiye istasyonu şefi ve gazete yöneticisinin karıştığını görüyor, önlerindeki araçta ikisi giderken havaya uçuruyırlar, sonra poncho araştırmak için itfaiye istasyonuna başvurup işe başlıyor.
bu ikisi yetimhanede büyümüş. babalarının üzeirne suç kalmış seri katil diye. haksız yere 25 yıl yatıyor. daniel babasını bulup yazışıyor ama kavuşamadan daniel öldürülüyor. babaları hapse girince halalarıikizlerin soyadını değiştirip yetimhaneye veriyor. sonra katil halayı ve sevgilisini de öldürüyor. not aslında seri katil halanın sevgilisi , başkasını öldürüp kendi gibi gösteriyor.
bu sırada oalyları gören komşu kadını da öldürüp bebeğini kaçırıyor. bebeği kendi kızı gibi büyütüyor. aslıl katil, hugo amca da kızını ponchonun peşine takıyor kız da itfaiyede çalışmaya başlıyor. kıza yıllarca yalan söylemiş esas kötü poncho ve ailesiymiş gibi. ama kız ponchoya aşık oliyi
bu sırada polis memuru var penolepe bacımız. o da bu işin peşinde daniel ölmeden çalıştığı gazeteye girip onunla yakınlaşıyor. gazete yöneticisi ile katilin ilişkisini ortaya çıkarıyor. ama tam hıgo yu yakalayacakken öldürülüyor, katilin öldürdüğüne üzüldüğüm tek kişi oldu
neyse kalanını izleyip görürsünüz
@Yakamoz-Asi @offensive @The_Erinch @12.Adam @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 123930