Hiç haber vermedin başlarkenThe Silent Sea bitirdim demin 👊 @Yakamoz-Asi @Forumdash @Araf @Tolstoyevski
Çok hoşuma giden bir Kore BilimKurgu dizisi olmuş. Fantastik değil, bilimkurgu. İlginizi çekerse tavsiye ediyorum 👍
Hiç haber vermedin başlarkenThe Silent Sea bitirdim demin 👊 @Yakamoz-Asi @Forumdash @Araf @Tolstoyevski
Çok hoşuma giden bir Kore BilimKurgu dizisi olmuş. Fantastik değil, bilimkurgu. İlginizi çekerse tavsiye ediyorum 👍
Güney Kore aşkı sınır tanımıyordu.The Silent Sea bitirdim demin 👊 @Yakamoz-Asi @Forumdash @Araf @Tolstoyevski
İlk olarak ben Prime Video kullanmıştım, beğenmiştim. Hatta ilk kullandığım platform olabilir, Eylül 2021. Çok sade ve gösterişsiz bir yapısı var. Bence kötü değil ama Netflix gibi gösterişli de değil tabii. Ayrıca The Office'i ben de beğenmemiştim ilk başta, yani çok önceleri izlemeyi denemiştim ama sonradan adapte olunca seviyor insan. Şimdi düşünüyorum da, acayip bir diziydi.Geçenlerde arkadaş Amazon Prime yükledi bana. Denemek için. The Office önerdi, pek beğenemedim. Prime'in kullanış tarzınıda beğenmedim.
O dizi arada bir gözümün önüne geliyor ama pek ilgimi çekmedi. En son Midnight Mass'i bitirdim @Araf 'ın önerisi ile. İyiydi fena değildi.
Güney Kore aşkı sınır tanımıyordu.
İlk olarak ben Prime Video kullanmıştım, beğenmiştim. Hatta ilk kullandığım platform olabilir, Eylül 2021. Çok sade ve gösterişsiz bir yapısı var. Bence kötü değil ama Netflix gibi gösterişli de değil tabii. Ayrıca The Office'i ben de beğenmemiştim ilk başta, yani çok önceleri izlemeyi denemiştim ama sonradan adapte olunca seviyor insan. Şimdi düşünüyorum da, acayip bir diziydi.
Sitcom dizilerde altın kuraldır, daha önce de söylediğim gibi, önce dizinin diline alışacaksın, aksi halde sevmen imkansız. En azından bir sezon bitir, gerisi gelir. The Office de zaten "mockumentary" dediğimiz "sahte belgesel" tarzı bir dizi. Yani gerçeklik üzerinde kurmaca var ve buna göre izlemek zorundasın. Herkes belgesel gibi oynayıp rol yapıyor ve ortaya ilginç sahneler çıkıyor. Son olarak asla ama asla sitcom diziyi dublajlı olarak izleme, asla keyif alamazsın.
Laaa heryere yazdım ama tüm suç @Tolstoyevski , bu sefer açmadı konusunu 😓🤧Hiç haber vermedin başlarkenVerdin mi yoksa?
Yaa bana mı bildirim gelmıyorLaaa heryere yazdım ama tüm suç @Tolstoyevski , bu sefer açmadı konusunu 😓🤧
Artık iyice bunadın... 🤷
Hayır bu bir gerçek sorunArtık iyice bunadın... 🤷
De git..suçu sisteme atma kabullen, sen 1 @Araf 2 🤭🤭🤭🤭 Ben beğendim kaliteli bir bilimkurgu dizisi olmuş.. Sense ve The Squid Game karması oyuncular.Hayır bu bir gerçek sorunNasıldı iyi mi?
Genel olarak bütün sitcom dizilerinde geçerli tabii bu, asla dublajlı gitmez. Yapman gereken şey, sabredip diziye alışmaya çalışman. Diğer türlü ben de gülmedim en başta, zaten sürekli gülmeyi düşünürsen keyif alamazsın. Bu dizide Michael'ın kırdığı potlarda, Dwight ile Jim'in yaptığı şakalara güleceksin mesela alıştığın zaman. Karakterler böyle uzuyor gidiyor.Bu dublaj dediğin olaya bu Office konusunda hak veriyorum. İlk bölümü ingilizce, ikinciyi almanca izledim. İngilizce daha bir keyir aldım. Ama yinede pek güldürmedi. Bölümlerin kısa olması büyük avantaj ama.
O zaman tanıtımdı. Ne zaman başalyacağimizi konusmadıkDe git..suçu sisteme atma kabullen, sen 1 @Araf 2 🤭🤭🤭🤭 Ben beğendim kaliteli bir bilimkurgu dizisi olmuş.. Sense ve The Squid Game karması oyuncular.
Genel olarak bütün sitcom dizilerinde geçerli tabii bu, asla dublajlı gitmez. Yapman gereken şey, sabredip diziye alışmaya çalışman. Diğer türlü ben de gülmedim en başta, zaten sürekli gülmeyi düşünürsen keyif alamazsın. Bu dizide Michael'ın kırdığı potlarda, Dwight ile Jim'in yaptığı şakalara güleceksin mesela alıştığın zaman. Karakterler böyle uzuyor gidiyor.
Hadii otur izleee beee adam 🤭🤭🤭 Ben bitirdim 2 günde.O zaman tanıtımdı. Ne zaman başalyacağimizi konusmadıkİlk gün başlarız dedik mi o günYoksa sadece izleyeceğimizi mi söyledik
İlk sezonu ısınma turları olarak düşün, dediğim gibi zamanla seversin bence.İyi bari. Tek değilmişim gülmeyen. Kendimden korkmaya başladım.
İlk sezonu ısınma turları olarak düşün, dediğim gibi zamanla seversin bence.
Bölümle ilgili yorumlar da yap, özellikle sevdiğin bölümler için.Devam edelim bakalım.
Bölümle ilgili yorumlar da yap, özellikle sevdiğin bölümler için.
Midnight Mass'a yorum yapmamıştın ama şimdi, o da var. Bir yorum yapmıştın sanırım, sonrası yok.Söz vermiyeyim.
Midnight Mass'a yorum yapmamıştın ama şimdi, o da var. Bir yorum yapmıştın sanırım, sonrası yok.
Dün ilk sezonu bitirdikten sonra bu mesajı görmem iyi oldu. Devam etmemeye karar verdim.Sex Education
0+0=0
Sezon başlamadan önce Otis ve Maeve sevgili değillerdi, sezon sonu geldi sevgili olmalarına rağmen yan yana olamayacaklar. Bırak seks yapmayı doğru düzgün öpüşemediler bile. Komiklikler, şakalar hepsi güzel ama birleştirin artık şu ikiliyi yahu. 1. sezon bekledik, 2. sezon bekledik bu sezon da bekledik. Toplam 3 sene sırf bunu bekledik. Görünen o ki 1 sene daha bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?