Bana laf attığın 1000 km öteden belli oluyor üzerime alınmama ne gerek var.Üzerine alınmışsın işte.
@Araf sürekli bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor, biz de prim veriyoruz farkındasın demi...Bana laf attığın 1000 km öteden belli oluyor üzerime alınmama ne gerek var.
"Ortaklaşa dizi" diyorum, kendi kendinize düşüyorsunuz. Demek ki birbiriniz için yaratılmamışsınız, ayrı dünyaların insanlarısınız.@Araf sürekli bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor, biz de prim veriyoruz farkındasın demi...
Ben kimseye prim vermem, kimse de buna cesaret edemez zaten.!@Araf sürekli bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor, biz de prim veriyoruz farkındasın demi...
O zaten öyle canım, o kısımlara hiç girmeyelim."Ortaklaşa dizi" diyorum, kendi kendinize düşüyorsunuz. Demek ki birbiriniz için yaratılmamışsınız, ayrı dünyaların insanlarısınız.
@Forumdash'ı da önereyim bu diziyi, farklı yapımları sever, yani sanırım.
Altı bölümlük bir İngiliz dizisi, HBO yapımı. Black Mirror tarzında, her bölüm ayrı bir yılı anlatan, Manchester'daki bir aile üzerinden dünyadaki ve daha çok İngiltere üzerindeki değişimi anlatan bir dizi. Distopik bir tarzı var. Bilhassa Vivienne Rook isimli karakterin başkan olmasıyla İngiltere'nin değişimi aktarılıyor.
Ortalama Puanım: 8.3 (Tam da IMDb puanı uyuyor.)
Dördüncü bölümü çok iyi, final bölümü de bir o kadar iyi ama dördüncü bölüm çok iyiydi. Dizinin son iki bölümünü de etkileyen bir tarzda. Final bölümü 8.5 üzerinden 9 ama dördüncü bölüm direkt 9 puan.
Bu arada @bazinga izlemeni tavsiye ederim izlemediysen. @serhatt'e bahsettiğim dizi de buydu. İçinde eşcinsel ögeler de var tabii. Mülteci kavramı da var. İlginç bir distopik tarzı var.
Dizinin şu soundtrack üzerinden gelişmeleri aktarmasını çok sevdim:
Bi an years&years grubu dizi mi çekti sandım Konusu ne@Forumdash'ı da önereyim bu diziyi, farklı yapımları sever, yani sanırım.
Aslında gönderide konuyu yazmıştım. Şöyle konusu var: Manchester'daki bir aile üzerinden (Lyons ailesi) dünyadaki ve daha çok İngiltere üzerindeki değişimi anlatan bir dizi. Distopik bir tarzı var. Bilhassa Vivienne Rook isimli karakterin başkan olmasıyla İngiltere'nin değişimi aktarılıyor.Bi an years&years grubu dizi mi çekti sandım Konusu ne
Şuan izleyemem ama mini dizi olması sebebiyle sonra izlerim gibi HBOmax gelince bol bol reklamı da olurAslında gönderide konuyu yazmıştım. Şöyle konusu var: Manchester'daki bir aile üzerinden (Lyons ailesi) dünyadaki ve daha çok İngiltere üzerindeki değişimi anlatan bir dizi. Distopik bir tarzı var. Bilhassa Vivienne Rook isimli karakterin başkan olmasıyla İngiltere'nin değişimi aktarılıyor.
Altı bölüm sadece oysa, altı günde biter. 50-60 dakika arası sürüyor. Günde bir bölüm izlesen biter.Şuan izleyemem ama mini dizi olması sebebiyle sonra izlerim gibi HBOmax gelince bol bol reklamı da olur
Bu hafta Gucci filmini izlemeyi düşünüyorum
2019 olunca bekleyebilir hissi verdiAltı bölüm sadece oysa, altı günde biter. 50-60 dakika arası sürüyor. Günde bir bölüm izlesen biter.
Sanırsın 1999, çok yakın zamanda çıkmış bir dizi. The Leftovers falan izlemiştin son zamanlarda, o daha da geç zamanlarda yayınlanma.2019 olunca bekleyebilir hissi verdi
Hayır ben Leftovers'ı aynı zamanda izledimSanırsın 1999, çok yakın zamanda çıkmış bir dizi. The Leftovers falan izlemiştin son zamanlarda, o daha da geç zamanlarda yayınlanma.
Aynı anda gitmişsin, güncel dizi izleme takıntın o dönemden beri devam ediyormuş.Hayır ben Leftovers'ı aynı zamanda izledim
Bu ilk bölüm
HBO - The Leftovers 1. Sezon Yorumları
Game of Thrones, Boardwalk Empire, True Detective gibi pek çok kaliteli dizinin adresi olan HBO'nun bir süredir merakla beklenen yeni dizisi The Leftovers'ın ilk bölümü yayınlandı. Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu konuda yapabilirsiniz. Dizi hakkında fazla bilgisi olmayanlar...fav10.net
bu da ilk sezon final izlediğime dair
HBO - The Leftovers 1. Sezon Yorumları
ben homeland dan bahsetmiştim şans verseydin bir kaç bölüm diye ? :) left li diziye hiç başlamadım @Forumdash diziyi yerden yere vurunca izleme isteği kalmadı :) Aslında dizinin akışı sana göre safi dırdır konuşuyorlar, asıl konudan da bi o kadar uzaklar :X Sen o konuşmalardan neler çıkarırsın...fav10.net
İte kaka izleyebilir artıkAynı anda gitmişsin, güncel dizi izleme takıntın o dönemden beri devam ediyormuş.
@bazinga'nın yorumları hemen diziden soğuttu.
Ekli dosyayı görüntüle 114510
Ekli dosyayı görüntüle 114511
Ekli dosyayı görüntüle 114512
İkişer ikişer puanlarını düşürüp ilk üç bölümden diziyi izlemeyi bırakmış. Felsefik bir diziydi gerçi de, @bazinga hiç sevememiş. Gerçi aradan yedi yıl gibi bir süre geçmiş. Şimdi izlese, yine sevmeyebilir, değişmemiştir düşünceleri.
Distopya olduğu için mantığı biraz oturtman gerekiyor, yoksa zor katlanıyorsun bir filme ya da diziye.İte kaka izleyebilir artık