Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

sarah konusunda birşey söyleyemem cnm ne desem spoi olucak izleyip gör bence
mckenne o kadınla ilgilide önemli gelişmeler olucak cnm 🙂🙂🙂🙂

sarah konusunda birşey söyleyemem cnm ne desem spoi olucak izleyip gör bence
mckenne o kadınla ilgilide önemli gelişmeler olucak cnm 🙂🙂🙂🙂
3. Sezon 8.bolumde Sarah marah yoktu be ölmüştur inşallah bana felicitym yeter

Aaa ne bu böyle canim bi sürü kız var hepsi çirkin bi felicitym seksi ve guzel

Bu arada sana bişi sorcam bu spoiye girmez :
Flashla olan ortak bölümü hatirliyormusun hani flash 1. Sezon 8. Bölüm. Orda arrow bi kız görüyor kafede bakisiyorlar arkada dram müziği caliyor o kız kimdi hepsi birbirine benziyor bu kizlarin bi Felicity farklida

aslında buda spoi içeriyor ama arrow bölümlerinde görmediğimiz için söyleyebilirim
araştırmlarıma göre o kadın oliverin bebeğinin annesiymiş yanı oliverin çocuğu varmıs o kadında çocuğuna sıcak çikolata alıyormus o sahnede 🙂🙂🙂

Neeeeee 😱
nasil bebeği varmis 😱 oliverin haberi varmi çocuğu oldugundan

Neeeeee 😱
nasil bebeği varmis 😱 oliverin haberi varmi çocuğu oldugundan
arroww bölümlerinde öyle birşey görmedik cnm ama o kadın görününce araştırmıstım herkes öyle söylüyor oliverin çocuğunun annesi olduğunu söylüyor başka bilgim benimde yok cnm belki diğer bölümler o konuya geliceklerdir doğrumu değilmi onuda bilmiyorum öyle söyleyenler var sadece 🙂🙂🙂

Anladim kiz
Bu oliverde hep ayni tarz kız seviyor hepsi ayni bana göre koysalar hepsini karsima bi o eski sevgilisini bide felicitymi ayirt edebilirim digerleri ne oyle tipatip aynilar sarahta aynidir eminim

Anladim kiz
Bu oliverde hep ayni tarz kız seviyor hepsi ayni bana göre koysalar hepsini karsima bi o eski sevgilisini bide felicitymi ayirt edebilirim digerleri ne oyle tipatip aynilar sarahta aynidir eminim
yani benim anladığım oliverin bebeği varmıs o kadında annesiymiş zaten ben birşeyler olduğunu hissetmiştim oliverle çok duygusal bir sahne girilmişti 🙂🙂🙂

aynı tarz olabilir ama bende feliticiy den yanayım ama barrıy ilede kırıştırıyor bazen

Barry kimdi en yakin arkadasimi ? Felicity barry ilemi kiristiriyor
felicityle arrow olmali

ayoll barry flash işte cnm öpüşmüştülerya onu diyorum
Aaa onun adı baryymiydi valla hatırlamıyorum

17. Bölüm yorumum :
Felicitym yine az gosterildi ama artiyor yavaş yavas 😉
O thea midir nedir oliverin kardesi buldu kendine fakir bi cocuk iyi halt yedi .sss
Helena yine kaçtı ya bu kız ne boyle bide polisler bunlari sevgili saniyor gıcık kaptim .ss

Bunun polis sevgilisi gidiyi ohh super oldu bu bide sakat kaldi

Felicitym beni bekliyor bence arrow ve barryden umdugu elektirigi alamadigi icin ikisini birden etkiliyor

hahahaha felticiy e gıcık olmaya basladım sayende

hadi yatıyorum ben cnm 😉😉😉

Vikings'in sezonları kaç bölüm?

@OzaN işte şahitli ispatlı izlendiğine dair mesajlar burda
)