Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Arrow 15-16. Bolum yorumum @Çiğdem-
Ah arrow ahhh annen ne guzel öldürtuyordu o adami sen engel oldun o adam sana çok engel olcak soyliyim bak.Arrowun arkadasi her seyi öğrendi sonunda :Z

Aaa Arrow o eski sevgilisini nasil unuttu hemen ? Mckenna denen kadinla ( polisle) çıkıyorlar 😱
Ohhaaaa Sarah yaşıyor olabilir ne demek bu kızın annesi bunu nerden biliyor yasiyormu yoksa 😱
sarah konusunda birşey söyleyemem cnm ne desem spoi olucak izleyip gör bence :F:F:F mckenne o kadınla ilgilide önemli gelişmeler olucak cnm 🙂🙂🙂🙂

sarah konusunda birşey söyleyemem cnm ne desem spoi olucak izleyip gör bence :F:F:F mckenne o kadınla ilgilide önemli gelişmeler olucak cnm 🙂🙂🙂🙂
3. Sezon 8.bolumde Sarah marah yoktu be ölmüştur inşallah bana felicitym yeter :)
Aaa ne bu böyle canim bi sürü kız var hepsi çirkin bi felicitym seksi ve guzel :Z

Bu arada sana bişi sorcam bu spoiye girmez :
Flashla olan ortak bölümü hatirliyormusun hani flash 1. Sezon 8. Bölüm. Orda arrow bi kız görüyor kafede bakisiyorlar arkada dram müziği caliyor o kız kimdi hepsi birbirine benziyor bu kizlarin bi Felicity farklida :F

3. Sezon 8.bolumde Sarah marah yoktu be ölmüştur inşallah bana felicitym yeter :)
Aaa ne bu böyle canim bi sürü kız var hepsi çirkin bi felicitym seksi ve guzel :Z

Bu arada sana bişi sorcam bu spoiye girmez :
Flashla olan ortak bölümü hatirliyormusun hani flash 1. Sezon 8. Bölüm. Orda arrow bi kız görüyor kafede bakisiyorlar arkada dram müziği caliyor o kız kimdi hepsi birbirine benziyor bu kizlarin bi Felicity farklida :F
aslında buda spoi içeriyor ama arrow bölümlerinde görmediğimiz için söyleyebilirim
araştırmlarıma göre o kadın oliverin bebeğinin annesiymiş yanı oliverin çocuğu varmıs o kadında çocuğuna sıcak çikolata alıyormus o sahnede 🙂🙂🙂

aslında buda spoi içeriyor ama arrow bölümlerinde görmediğimiz için söyleyebilirim
araştırmlarıma göre o kadın oliverin bebeğinin annesiymiş yanı oliverin çocuğu varmıs o kadında çocuğuna sıcak çikolata alıyormus o sahnede 🙂🙂🙂
Neeeeee 😱
nasil bebeği varmis 😱 oliverin haberi varmi çocuğu oldugundan :)

Neeeeee 😱
nasil bebeği varmis 😱 oliverin haberi varmi çocuğu oldugundan :)
arroww bölümlerinde öyle birşey görmedik cnm ama o kadın görününce araştırmıstım herkes öyle söylüyor oliverin çocuğunun annesi olduğunu söylüyor başka bilgim benimde yok cnm belki diğer bölümler o konuya geliceklerdir doğrumu değilmi onuda bilmiyorum öyle söyleyenler var sadece 🙂🙂🙂

arroww bölümlerinde öyle birşey görmedik cnm ama o kadın görününce araştırmıstım herkes öyle söylüyor oliverin çocuğunun annesi olduğunu söylüyor başka bilgim benimde yok cnm belki diğer bölümler o konuya geliceklerdir doğrumu değilmi onuda bilmiyorum öyle söyleyenler var sadece 🙂🙂🙂
Anladim kiz :) Bu oliverde hep ayni tarz kız seviyor hepsi ayni bana göre koysalar hepsini karsima bi o eski sevgilisini bide felicitymi ayirt edebilirim digerleri ne oyle tipatip aynilar sarahta aynidir eminim :F :F

Anladim kiz :) Bu oliverde hep ayni tarz kız seviyor hepsi ayni bana göre koysalar hepsini karsima bi o eski sevgilisini bide felicitymi ayirt edebilirim digerleri ne oyle tipatip aynilar sarahta aynidir eminim :F :F
yani benim anladığım oliverin bebeği varmıs o kadında annesiymiş zaten ben birşeyler olduğunu hissetmiştim oliverle çok duygusal bir sahne girilmişti 🙂🙂🙂

aynı tarz olabilir ama bende feliticiy den yanayım ama barrıy ilede kırıştırıyor bazen:F

yani benim anladığım oliverin bebeği varmıs o kadında annesiymiş zaten ben birşeyler olduğunu hissetmiştim oliverle çok duygusal bir sahne girilmişti 🙂🙂🙂

aynı tarz olabilir ama bende feliticiy den yanayım ama barrıy ilede kırıştırıyor bazen:F
Barry kimdi en yakin arkadasimi ? Felicity barry ilemi kiristiriyor :( :( felicityle arrow olmali :(

ayoll barry flash işte cnm öpüşmüştülerya onu diyorum :F:F:F
Aaa onun adı baryymiydi valla hatırlamıyorum :) :)

17. Bölüm yorumum :
Felicitym yine az gosterildi ama artiyor yavaş yavas 😉
O thea midir nedir oliverin kardesi buldu kendine fakir bi cocuk iyi halt yedi .sss
Helena yine kaçtı ya bu kız ne boyle bide polisler bunlari sevgili saniyor gıcık kaptim .ss

Bunun polis sevgilisi gidiyi ohh super oldu bu bide sakat kaldi :)

Felicitym beni bekliyor bence arrow ve barryden umdugu elektirigi alamadigi icin ikisini birden etkiliyor :)

Aaa onun adı baryymiydi valla hatırlamıyorum :) :)

17. Bölüm yorumum :
Felicitym yine az gosterildi ama artiyor yavaş yavas 😉
O thea midir nedir oliverin kardesi buldu kendine fakir bi cocuk iyi halt yedi .sss
Helena yine kaçtı ya bu kız ne boyle bide polisler bunlari sevgili saniyor gıcık kaptim .ss

Bunun polis sevgilisi gidiyi ohh super oldu bu bide sakat kaldi :)

Felicitym beni bekliyor bence arrow ve barryden umdugu elektirigi alamadigi icin ikisini birden etkiliyor :)
hahahaha felticiy e gıcık olmaya basladım sayende :F:F:F
hadi yatıyorum ben cnm 😉😉😉

Breaking Bad mesela her yönden Vikings'den iyi ama senin yabancı dizi alışkanlığın yok. Vikings daha tempolu dizi olduğu için onu daha çok seveceğini düşünüyorum. İki sezon hemen bize yetişirsin, üçüncü sezonna daha var. :)

Breaking Bad bitmiş dizi orda duruyor, istediğin zaman izlersin. :)

Bir diziyi zamanında izlemek daha keyifli o yüzden Vikings'in üçüncü sezonuna yetiş. :)
Vikings'in sezonları kaç bölüm? (b)

Hell On Wheels s01e01

Sonunda başladım @destere 'nin dizisine :))
İlk bölüm için oldukça iyi bir başlangıç yaptı, sıkılmadan izledim.
Robert'ı sevmiştim be, ilk o gitti. :( Karısı güzel öldürdü kızıldereliyi.ss
8/10
Hell on Wheels s01e02

Şu demiryollarını yaptıran adam tam bir ruh hastası. ölülere ok mu saplama dersin yalan yanlış haber mi dersin.. her türlü fitne fücur bu adamda...
başrol abimizin hızla yükselişi takdire şayan.
8/10
Hell on Wheels 1x4
Mr Durant, sarışın ablamıza nasıl yağ çekti öyle be. :D Devşirme olan baya sevmiş herhalde Hristiyanlığı ))
Rahip ve Bohannan arasındaki replik çok iyiydi. :)
Ekli dosyayı görüntüle 42984
8/10
@OzaN işte şahitli ispatlı izlendiğine dair mesajlar burda :))