Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Hayırlı olsun kavuştun sen de Supernatural'imize.
İzledin mi?

@cookies gerçekten sıkıldın mı? 😱 Karagül izleyeceğine bunu izle orada da her bölüm uçurumdan atlıyorlar kimse ölmüyor mesela.
Ben karagulu izlemiyorum

Paramparça karadayi medcezir kara para ask izliyorum

@Çiğdem- 2. Sezon 1. Bolumdeyim neler oldu öyle ya 😱

Supernatural 2. SEZON 1. BÖLÜM YORUMUM :
Ayy superdi ayol ilk defa bi bölümü sonuna kadar izledim bu babaya çok sinir olmustum sonra iyi bisey icin çağırmış meğerse iblisi.
Deani kurtardi ama ama ama Baba öldü 😱 Dean ve Sam dahada hirslancaklar bundan sonra

@mrt-06 ( izleyince bak yoruma 😉 )
@Çiğdem-

Supernatural 2x1

Yeni sezonu harika açtık çok sağlam bölüm oldu heyecanlı ve bir o kadar da duygu yüklü bir bölümdü.
@Çiğden- @cookies

Babaları Dean için kendi canını verdi üstüne birde her şeyi öldürebilen silahı verdi. Dean babası için çok şey yaptı şimdi borcunu ödedi babası... Daha yeni bulmuşlardı be.

Ölüm meleğini de gördük ne konuştu be STV dizilerindeki gibiydi.
Ruhun bedenden çıkması da bu bölümde işlendi yani tam benlik oldu.

9/10

hahahaha stv dizilerindeki gibiydi benzetmesi iyimis

THE WALKİNG DEAD 3. SEZON 1-2-3 BÖLÜM

Bu sezon şimdilik durağan geçiyor. Rick ve tayfasını 3. bölümde hiç göremedim. Andrea ve Arap kızımız eksikti bir.
Olaylar aslında birkaç bölüme başlayacak gibi duruyor.
Bölümleri beğendim ama daha fazla aksiyon gerekli bence.

ikinizinde beğenmesine sevindim evet duygu yüklü bir açılıştı

@mrt-06 deanların babası nezaman ölücek ne zaman ölücek diye diye ayy öldürdün sonunda adamı hahah

@cookies senin beğenmene daha çok sevindim çünkü hiçbir bölümü beğenmiyordun sonunda yanı

Ilk sezon berbat otesiydi ayol sonradan guzellesti

Coupling 4x2

Telefon olayı baya komikti. Yer yer sıkıcılaştığı olsa da baya iyi bölümdü.

8/10

-------------

Coupling 4x3

Patrick'in satranç olayı komikti ama bölüm geneli çok iyi sayılmazdı.

7/10

-------------

Coupling 4x4

Patrick'in hamile kadınların olduğu yere girişi sesli güldürdü. Onun dışında ise yer yer sıkıcıydı. O harika sahneye rağmen:

7/10

Kaldı iki bölüm.
Bu arada Oliver'i sevdim genel olarak Jake kadar olmasa da komik.

THE WALKİNG DEAD 3. SEZON 4.-5.-6. BÖLÜM

Bölümler beklediğimden baya iyi gidiyor. Forumda yorumlar beni baya olumsuz düşündürmüştü ama ben yine soluksuz izliyorum diziyi. Aşırı şok geçirdim bölümlerde.
Lori'nin bebeği ve Lori'nin ölümü.
Sonra Arap adam vardı, adını unuttum ama onun ölümü.

Süper bölümlerdi açıkçası ve 6. bölümün sonu çok iyi bitti baya merakta kaldım, yarını iple çekiyorum.

Supernatural 2x2, 2x3, 2x4

5. bölümü de izleyecektim 10. dakikasında kapadım yeter dedim.

Güzel bölümler izledim yine. Bu diziyi yazan senaristin hayal dünyası çok geniş gerçekten galiba tek senarist var dizide büyük iş çıkarıyor cidden.

Sam bu sezon çok daha iyi abisinin arkasını topluyor hep. 2. bölümdeki vampir olayı güzeldi. 3. bölümde ayin yaparak ölen kızı yeniden diriltti adam sonra kız herkesi öldürdü psikopati herif.

Aslında çok heyecanlı bölümler olmadı geçen sezonun son 4 bölümü ve Glory Marry bölümünü arıyorum açıkçası.
@Çiğdem- @cookies

cnm bazı bölümler düşük geçebiliyor halıyle her bölüm aynı kalite olmuyor ama seninde dediğin gibi yanı bu dizide yaratıcılık çok ön pilanda diziyide bu özel kılıyor zaten 😉
her bölüm okadar farklı yaratıkları bölümlere koymak ciddi bir hayal gücü gerektiriyor🙂

Coupling 4x5

Finale bir adım kala iyi bir bölümdü genel olarak, özellikle sonları iyiydi. Patrick son bölümlere komedi anlamında damgasını vurdu.

8/10

-----------

Coupling 4x6 (Final)

Doğrusu bölüm geneli çok da tatmin edici değildi ama sonları harikaydı neredeyse ağlatacaktı.
Çok iyi olan ilk sezonlarının da hatrına yüksek bir puanla vedamızı yapalım:

9/10

THE WALKİNG DEAD 3. SEZON 7. - 8. - 9. - 10. BÖLÜM

Bu sezonuda soluksuz izliyorum. Dizi iyice bağımlılık yaptı bende. Bırakamıyorum.
1. sezondan süpriz bir isim geldi, hiç tahmin edemezdim geleceğini.

Merle yine geldi.
Ortalığı karıştırmaya yer arıyor ama askeri bakımdan yardımcı olur gibi.

Valimiz eksikti aynı zamanda.
Bölümler çok iyi ilerliyor, sezon finaline adım adım.

The Flash'a başlıyorum ilk bölüm indi.
@Çiğdem- @yatutarsa
ahhh harikasın cnm sen

süpernaturalla aynı gün yayınlanıyor yanı çarşamba çıkıyor türkçe alt yazısı
10 bölümü çarşambaya kadar izlesen bu hafta benimle birlikte yeni bölümü takip edebilirsin cnm

ilk bölümü pilot bölüm olduğundan braz uzun sürmüştü 50 dakıka falan ama diğer bölümler tekrar 40 dakıka sürüyor 🙂🙂🙂

Yoo 44 DK idi ama nasıl geçti anlamadım süper diziymiş.

The 100 ile Arrow'a yazın başlayacağım. .ss

reign 2x11

claude aynı @Çiğdem-
parlak bu mu affetmiyi üvey kardeşini de kardeş değiliz diye kandırıp ikna edip yatağa atmış

kenna claudenin hayatını kurtardı gibi catherinenin zeehirlediğini anladı olaya el koydu
catherine sonunda doğru yolu buldu

leith ve greer ilişkisi umutsuz vaka
greer castelroyun dönmesini beklerken leith e de kuyruk salliyi

conde nin mary aşkı artıyor patlama noktasını bekliyiz

Yoo 44 DK idi ama nasıl geçti anlamadım süper diziymiş.

The 100 ile Arrow'a yazın başlayacağım. .ss
skandal skandal çiğdem gibi parlakçı biri daha çıktı

@mrt-06 ve @cookies ide cw dizilerine alıstırdım sayılır cnm çatlayına patlayın