Nerden buluyorsun böyle kimsenin izlemediği dizileri anlamıyorum.baby daddy 1.-2.-3.-4. bölümdizi iyiymiş ama ilk sezonu sadece 10 bölüm umarım diğer sezonlar artmıştırben in annesi favorimen iyi babanne tv de gördüğüm
riley in kavga sahnesi iyidi
@Çiğdem- @destere size göre parlaklar var mı bakın bakalım
@Forumdash @OzaN abc family dizisi için önyargılıydım ama o kadar kötü çıkmadı
o da bnm yeteneğimNerden buluyorsun böyle kimsenin izlemediği dizileri anlamıyorum.
ben de en çok 2*9 ve 2*10 u beğenmiştim.@sokak sanati
efsane bölümler savaş falan hep olaylar olaylar çılgınateş muhteşemdi
spoi spoi spoi10'u yarıladım daha .... ama anlamadım anlatmada.
spoi spoi spoikutucuk kullanalım
hahaSana çok büyük spoi verdim.
hahabaşkaları içün diyorum)
alıntıladığım mesajdaki kısmı düzenleseneAnlamadığım şeyin spoisini verdiğim için kimse anlamaz.Zaten'in yyenileceğini herkes tahmin eder.Stannis
Benden başka izleyende yokz aten geriden gelen.
alıntıladığım mesajdaki kısmı düzenleseneöyle deme bak @EveN var yetişti mi bilmiyorum ama hem olsun belki misafir falan vardır boşuna küfür yeme
şuu mavi gömlekli hiçte fena değilmişbaby daddy 1.-2.-3.-4. bölümdizi iyiymiş ama ilk sezonu sadece 10 bölüm umarım diğer sezonlar artmıştırben in annesi favorimen iyi babanne tv de gördüğüm
riley in kavga sahnesi iyidi
@Çiğdem- @destere size göre parlaklar var mı bakın bakalım
@Forumdash @OzaN abc family dizisi için önyargılıydım ama o kadar kötü çıkmadı
hahaha yazık kadına ona bu kötülüğü ben yapamam@destere ye de yanındaki annesini ayarlarız tamadır bu iş
yok kadın zaten gençlerden hoşlanıyorhahaha yazık kadına ona bu kötülüğü ben yapamam
ohaaaa yaa destereye kötü birşey yaparsa 😱😱😱 forum napar sonra onsuzyok kadın zaten gençlerden hoşlanıyoroğlunun hokey takımının soyunma odasına girip oğlu yaşındakileri ellmeye falan çalışıyor tam desterelik tencere-kapak olurlar bence
bişi olmaz benc edestere hayatıınn kadınını bulacağından daha iyi mesajlar yazarohaaaa yaa destereye kötü birşey yaparsa 😱😱😱 forum napar sonra onsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?