hahahah alemsin vllaişin gücün yokmu senin ya neler yapıp ediyorsun
![]()
kız kovalıyorum
hahahah alemsin vllaişin gücün yokmu senin ya neler yapıp ediyorsun
![]()
1. bölümünü izledim.Dizinin konusunu beğendim.Küçük kızın oyunculuğu iyiydi.beğeniceğini düşünüyorum özellikle etilettiğim arkadaşların dizi zevkine uyduğunu düşündüm
![]()
beğenmene sevindim 2.bölümde bugün yaynlanmıştı alt yazı çıkmış henüz bende bakamadım yarında 2.bölüme bakıcam1. bölümünü izledim.Dizinin konusunu beğendim.Küçük kızın oyunculuğu iyiydi.
İlk bölüme puanım 8![]()
Ben de 2. bölümü yarın izlerimbeğenmene sevindim 2.bölümde bugün yaynlanmıştı alt yazı çıkmış henüz bende bakamadım yarında 2.bölüme bakıcam![]()
2.bölümü yine tek izlicem anlaşilan@OzaN believe'ye 1.sezon yorumları konu açarsan sevinirim braz seyirci topladım ben dahada artar zamanla![]()
dün 22:00 gibi alt yazı düştü 2.bölüm cnm bilgisayarıma indirdim hemen ama henüz izleyemedim yabancıdizi izleden takip et en hızlı alt yazılar oraya geliyor2.bölümü yine tek izlicem anlaşilanBirazdan izlicem 😎
Edit bir hava atayım dedim alt yazı düşmemiş 😕
Ama benim altyazi videoya gomulmemis olacakdün 22:00 gibi alt yazı düştü 2.bölüm cnm bilgisayarıma indirdim hemen ama henüz izleyemedim yabancıdizi izleden takip et en hızlı alt yazılar oraya geliyor![]()
hahaha aç gözlülük yapacaktın allah müsade etmediAma benim altyazi videoya gomulmemis olacako taktigi bi tek revenge icin yapiyorum maalasef
![]()