Cüce'ye suikast düzenlenmiş cidden acınası durum.ne kadar saçma savaşı kazananının bunu yapması hele ki onun sayesinde kazandığın bir savaş.
Baba Lennister gördüğüm en saçma şeyi yaptı.Torundan emir alacak.
Sansa'm yazık sana.Aslında iyide oldu.Joff'u daha az görürüz.Umarım Bailesh gerçekten yardımcı olur.
Hadım değişik hareketlere geçiyor.Muhtemelen Bailesh ile olan bir çok atışması olacak gelecek sezon.Bu laflada kalmayacak gibi.Fuhuşa atılması ilginç oldu.
Catelyn'nin muhafızı yıktı geçirdi yine.
Kızıl kadın oralarda ne yaptı anlamadım.Geri döneceklerine işaret bir sahneydi o sahne sanki.
Demir Adsının Theon iyi apışıp kaldı.Adam güzel güzel konuşuyotdu niye böldünüz.
Çok değişik oldu baya yanıltmacı bir sahneydi.
Robb ile Şu yabancı kız evlenince yeni bir konu açıldı.Gelecek sezon Stark ve Köprünin sahibi arasında baya ilginç bir savaş yaşanabilir.
Khalessi en ilginç sahneleri izletti.En tansiyonu yüksek ve duygulu sahnelerdi.O tapınak tarzı yer nasıl bir şeymiş öyle.
😱Şok etkisi resmen.Ama Ejderhaların gazabından ilk faydalananı görüdk.
Güzel oldu artık darısı Joff'un başına.
O zencinin hilekar çıkmasıdacabası.Adam nasıl kandırmış o kadar yıl milleti.
Sonu kötü oldu ama.Khalessi iyi cevap verdi.Buradanda uzun bir konu çıkacak gibi.Khalessi kendi halkına dönecek ve savaşa oradan atlayacak.O şehirden kurtuldu zaten.
Arya'nın sahnesi ilginçti.O adam tüm Lennister'ı gebertecek gibime geliyor Arya sayesinde.
Bran'de Kuzey yolcusu.Kuzeyin yeni yaratıklarıyla değişik maceralar olacak gibi umarım ölmez.
Jon Snow büyük bir giriş yaptı diziye.Adam gelecek sezon fena coşacak.Ak Gezen şehir falan derken güzel sahneleri oalcak gibi.En azından P*ç diye dalga geçilmeyecek.
En son cidden efsaneydi.Fena şaşırttılar.Ne oalcak ne olacak derken iki kez yanılıp fena sarsıldım.
İlk düdükten bir şey çıkmayacağı belliydi.Düşünsene iki adam gelip seon tamamlanacak.Çok saçma olurdu.
İkinci düdük çaldı.Hadi dedim bunalrıda Snow'un yanına götürüp bitirecekler ama
Üçüncü düdük çaldığında ve Şişmanın gördükleri efsaneydi.
😱
Ak Gezenlere ortalığa çıktı.