Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

empire 1.bölüm
@cookies senin dişi versiyonun var adı cookie
cookie favori karakterim nasıl ana öyle evlatlarını kullaniyi intikam için
lucious un 3 yıllık ömrü kalmış dmek ki dizi 3-4 sezonluk olacak
andre de dalavereci çıktı ilk bölümden anasına-yönetimdekilere zarf atıyi babasından sonra başa geçmek için
anika az gçzüktü sonradan açılı gibi
babası jamalı çok eziyi ama mors olacak gibi cookie jamalı yıldız yapacak gibi

hakeem tam totoş babası nasıl onu seçti anlamadım akıllı birine benziyidi lucious amca
lucious amca ilk bölümden en iyi adamını öldürdü hadi hayırlısı

kız @Çiğdem- senlik değil hem zenciler hem baklava yok bir tane beyaz parlak var o da @destere lik
gay çıktı jamalla işi pişiriyor

destere,çiğdem ve @sürgünüm e favori karakter olarak sekreter yeter alanı zaten hepinizi karşılar

point:8.2

Bu camış dizide mi oynuyor?

Helal olsun cookieye işi biliyor bendemi izlesem napsam Cookieyi cok sevdim

beğendiğin bir tane zenci parlak görmedim

😱 laflara bak @OzaN ırkçılığın cezası yok mu forumda banlayın şu şoparı
la tonbalığı sevmek zorundamıyız
rengi önemli değil bidonun eni sorun yaratıyor
şimdi 100 -300 -450 ölçülerinde olduktan sonra beyaz olsa nolur? zenci olsa nolur

Supernatural 5. bölüme başlıyorum bakalım korkacak mıyım.

@Çiğdem- uzun bir süre aynalara bakamıycam herhalde.
Bu bölümü daha çok beğendim tam korku filmi gibi olmuş, böyle bir dizi forumda neden sürekli küçümseniyor anlamıyorum.
Spoide yine sorum var sana.

Dean çok cesurdu bu bölüm şaşırttı. Son 10 DK'sı özellikle heyecan tavandı ya izlerken duramadım yerimde.
Tam Dean'in gözünü çıkarıyordu cadı Sam yetişti gerçi onun da gözü çıkıyordu iyiki yanlarında ayna vardı yoksa üzerlerine geliyordu.

Dean bir sırrım var dedi çok merak ettim? Sam sordu ama bazı şeyler bende kalmalı dedi çok merak ettim.

ben yatmadan izlemene sevindim cnm 🙂🙂🙂
ayoll sen diğerlerini boş verrr fantastik diyince bu dizi gelir cnm 😉😉😉
sen yine çok etkilenmemiş gibi görünüyorsun ben ilk izlediğimde 1-2 gün etkisinden çıkamadım korkudan daha çok insanı çok etkiliyor mesala aynaya geçip o sözleri söylemeyi cesaret edemedim 10 yıl geçti hala söylemedim o sözleri nolur nolmaz diye cnm

dean karakteri oturunca dahada cesur davranısları olucak mesala 10.sezonda şuan polat alemdar gibi dean cnm
sırrı ailesiyle ilgili birşeydi ama sen zamanı gelince öğren ben söylersem anlamı kalmaz cnm 🙂🙂🙂
bu bölümle birlikte diğer bölümler hep yaratıklar çok dha zorlu olucak ilk 4 bölüme göre düşük olmucak cnm 😉😉😉

sen hala uyumadınmı

birşeylere bakıyordum aaa gece 2 olmuş 😱😱😱
boşver zaten saat gitmiş nerdeyse sabah biz en iyisi bugün uyumayıp dedikodu yapalım forumda kim var kim yok tüm kirli çamaşırlarını dökelim ortaya

önce işe @Nisa ile başlayalım sonra @emrexxx @Harunnn60 devam ederiz yarın foruma girdiklerine pişman olsunlar

ayy hayırrr eğer sen saati hatırlatmasan kalabilirdim ama çok sağ ol cnm sayende farkkına vardım yatmaya gdiyorum ben hemen