olivianın kalitesine az bileben günde ikişer bölümle gidiyorum sen beşer beşer izliyorsun
olivianın kalitesine az bileben günde ikişer bölümle gidiyorum sen beşer beşer izliyorsun
kaliteli olsa yavaş yavaş gidersin sindirerek ama beşer beşer gittiğine göre sabun köpüğü gibi olma ihtimali kuvvetliolivianın kalitesine az bile
büyük kanalda yayınlanmasına rağmen imam mescit derhane birliğinde puanı 8.5 totoşkaliteli olsa yavaş yavaş gidersin sindirerek ama beşer beşer gittiğine göre sabun köpüğü gibi olma ihtimali kuvvetli
marco yu izle marcoyu ? kendine kalite gör harika gidiyor ya muhteşem hem konu, hem görsellik, hem çinli kızlar üff üff anlatılmaz yani izlemek lazım ?büyük kanalda yayınlanmasına rağmen imam mescit derhane birliğinde puanı 8.5 totoş
sen yine el el üstünde el şeey üstünde kaldın galibamarco yu izle marcoyu ? kendine kalite gör harika gidiyor ya muhteşem hem konu, hem görsellik, hem çinli kızlar üff üff anlatılmaz yani izlemek lazım ?
aslında ekrana el atmaya çalışıyorumda olmuyor tabiki dön dolaş yine işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup keyfimize bakıyoruzsen yine el el üstünde el şeey üstünde kaldın galiba
fringe 5x4 5x5 Allah cezanı vermesin @Çiğdem-
ettacığım öldü gitti 5 bölümcük kalabildi dizide ne güzel kızdı giderken yanında çok gözcü düşman götürdü ama kendi de gitti
peter kızının intikamını almak için mantıksız davranmaya başladı gözcülerden birini ele geçirdiler petr gözcünün beynindeki makineyi kendimne taktı bakalım gözcüler gibi duygusuz olacak mı
broyles amca direnişte önemli bir isimmiş huylu huyundan vazgeçmişyor işte 21 yıl önce neyse şimdi de o ettayı fringe alıp eğitmiş
walter amcanın kasetlerini bulma sürecimiz devam edyor astridle komik sahneleri oluyor arada
labaratuvarı kehribarla kaplamak iyi fikirdi. firnge olaylarını artı keski fringe birimi yaratıyor güzel oldu bu
@destere bak farklı durum ve zamanlara göre 7 farklı jenereği var dizinin en sevdiğim 2.jenerik (1985)
ayol senin parmağın vardır bu işte 2036 yılına ulaşıyor artık kıskançlıklarıayy sen manyakmısın beee öldüyse öldü bana niye beddua okuyorsun
fringe 5x4 5x5 Allah cezanı vermesin @Çiğdem-
ettacığım öldü gitti 5 bölümcük kalabildi dizide ne güzel kızdı giderken yanında çok gözcü düşman götürdü ama kendi de gitti
peter kızının intikamını almak için mantıksız davranmaya başladı gözcülerden birini ele geçirdiler petr gözcünün beynindeki makineyi kendimne taktı bakalım gözcüler gibi duygusuz olacak mı
broyles amca direnişte önemli bir isimmiş huylu huyundan vazgeçmişyor işte 21 yıl önce neyse şimdi de o ettayı fringe alıp eğitmiş
walter amcanın kasetlerini bulma sürecimiz devam edyor astridle komik sahneleri oluyor arada
labaratuvarı kehribarla kaplamak iyi fikirdi. firnge olaylarını artı keski fringe birimi yaratıyor güzel oldu bu
@destere bak farklı durum ve zamanlara göre 11 farklı jenereği var dizinin en sevdiğim 1985)
yaşlı bir teyze şarkı söylüyor
yaşlı bir teyze şarkı söylüyor
favorisi gül ağa olanın beğenmesi zaten şaşırtıcı olurdubeğenmedim pointim 4
yabancı dizi bölümü buLeyla ile Mecnun 1x14
Öncelikle bu diziyi Türk dizileriyle aynı kategoride görmediğim ve yabancı dizi kalitesinde olduğu için yorumlarımı burda yapacağım.
Leyla ile Mecnun'u yeniden izleyiş serüvenimde 14.bölüme geldik. Birçok detayı unutmuş olmamdan da kaynaklanabilir, uzun zamandır böyle güldüğümü hatırlamıyorum Leyla ile Mecnun hariç.
Bu bölüm mahallelerdeki evleri dolandıranlara göndermeler olduğu bölümdü. Kamil sırayla bütün mahalleyi satın alır. Belge imzalatırken İsmail hariç kimsenin okumamış olması herkesin dışarda kalmasına sebep olur.
Ayrıca Onur Ünlü'de bu bölümde sokaktan geçen adam rolünde gözüktü. İlk izlediğimde (3 yıl önce) hiç farketmemiştim.
Leyla'yı 3 yıl önce izlediğimde pek sevmezdim ama aslında tatlı bir karaktermiş. Sonunu düşündükçe içim gidiyor, orası ayrı.
9.1/10