etrafta insanlar varidi tabi kapalı olacakpeki prenses ayaklandığında prensesin arkası açıkmıydı ?kapalıysa bişey olmamıştır
etrafta insanlar varidi tabi kapalı olacakpeki prenses ayaklandığında prensesin arkası açıkmıydı ?kapalıysa bişey olmamıştır
kaç kişi soyundu harika dediğine göre çıplaklar kampı vardı zaarHELL ON WHEELS
4X13 BÖLÜM
yine muhteşemdi yine harikaydı yalnız bir önceki bölümde o kadın ölmemeliydi ?? .
dördüncü sezon bitti önümüzdeki yıl final sezonunda, tekrar cullen bohanann ile norveçli tekrar aynı ortamı paylaşacakmış gibi ? sanırım bu sefer birinden biri ölür @Forumdash
soyunan yok sadece konu yetiyor bu dizidekaç kişi soyundu harika dediğine göre çıplaklar kampı vardı zaar
fringe 2x2
@Çiğdem- in etkisi devam ediyi olivia da
kızcağız şimdi de sesler duymaya başladı,karınca oynasa duyuyi.ss
bölüm biraz korkunçtu ama olsun farkl bir havası varidiyer altında yaşıyan garip çocuk ve babası iyiydi, nasıl bir şey yaratmışlar kadının karnnda öyle
francis totosunu ele geçiren şey numaraya devamediyi oliviadan bilgiler almaya çalışacak
nina teyze bilmiyi miydi oli ile bell amca buluşacak
walter amca doğal komik güldürüyor her türlü
point:9.2
Destere yavaş yavaş amerikan dizilerini çözmeye başladı))) biz de dekolte amerikilarda soyunma gelsin destereler)))soyunan yok sadece konu yetiyor bu dizidekonu olmayınca açığı soyunuklar kapatır bunda açık yok zaten
niye spoiler veriyorsun ?Californication 7x3
İlk 2 bölüme göre çok daha iyi bir bölümdü.
Hank'in oğluda kendi gibi sapık çıktıAynı bölümde baba ve oğulun taciz yüzünden patrondan fırça yemeleri sesli güldürdü
Sonda Hank ve Karen'in konuşması duygusaldı. Reyize üzülüyorum ya
9/10
haahahahha ayyy duydun sapık ve taciz sanelerini hemen izlemek için hevesleniyorsun alemsin vlla cnm senniye spoiler veriyorsun ?belki bir gün bende cafiforcinacison izleyeceğim ?)
ne sapıklığı? çok güzel sahneler anlattı cevaahaahahahha ayyy duydun sapık ve taciz sanelerini hemen izlemek için hevesleniyorsun alemsin vlla cnm sen
biliyorum ben o güzel sahneleri taciz sahneleri olmasın sakınne sapıklığı? çok güzel sahneler anlattı cevaabir an diziye ilgim arttı
yalnız baba oğulun taciz ettiği masum kızı resimli olarak gösterseydi daha iyi olurdu böyle çok kuru yorum olmuşbiliyorum ben o güzel sahneleri taciz sahneleri olmasın sakın
Sen bu bölüme gelene kadar unutursun spoiler filan kalmaz aklındaniye spoiler veriyorsun ?belki bir gün bende cafiforcinacison izleyeceğim ?)
birbirlerini taciz ettiler deme şimdi ? öyle bişey varsa diziyi @xemrexxx ye terkederimSen bu bölüme gelene kadar unutursun spoiler filan kalmaz aklında
Ayrıca baba oğul aynı kızı taciz etmedi
orda neler oluyor ? bunu rectify yorumunda söyleyecektim aslında iki gün kayboldun dizileri beşer beşer bölümler halinde izlemeye başladınReview 1x6 1x7 1x8
Sezon finaline bir bölüm kala toplu yorum geçeyim.
Dizi belli bir çizgide gidiyor. Yalnız 8. bölümde kendini aştı, şu ana kadar en iyisiydi.
7/10 7/10 8/10
Bilgisayardan uzak kalmam gerekti (hala gerekiyor) ben de dizilere saldırdım.birbirlerini taciz ettiler deme şimdi ? öyle bişey varsa diziyi @xemrexxx ye terkederim
orda neler oluyor ? bunu rectify yorumunda söyleyecektim aslında iki gün kayboldun dizileri beşer beşer bölümler halinde izlemeye başladın
bu fırtınada the fall ıda eritebilirsin umarımBilgisayardan uzak kalmam gerekti (hala gerekiyor) ben de dizilere saldırdım.
Pek sanmıyorum ama fırtına uzun sürerse olabilir.bu fırtınada the fall ıda eritebilirsin umarımçünkü biraz daha ilerlesen seveceğine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?