arkadaşları tümdende haksız bulmuyorum aslında benimde öyle araya renk olarak kattığım bir kaç ergonomik dizi varforumdash da doğru yolu bulacaktır ama diğerlerinden hiç ümitli değilim
arkadaşları tümdende haksız bulmuyorum aslında benimde öyle araya renk olarak kattığım bir kaç ergonomik dizi varforumdash da doğru yolu bulacaktır ama diğerlerinden hiç ümitli değilim
Hikayesi ve beni sürükleyen macerası varsa ÇÖP TV'de de olsa izlerim@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlaren son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik)
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım
bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?
ilk izlenimlerim pek olumlu değil abisine bile çok atar yapıyorHikayesi ve beni sürükleyen macerası varsa ÇÖP TV'de de olsa izlerimEn ergenik dizi PLL'ki 3 sezon ortasında bıraktım. Bütün gizemi büyüsü kayboldu dizinin. The 100'de aşka meşke sevişe sararsa onu da bırakırım
The 100'de en çok hikayesini beğendiğim kişi avatarımdasen nasıl buldun bu kızı @yatutarsa??? Gerçi daha erken ama ilerleyen günlerde yorum yaparsan etiketlersin
pll de ben pes etmedim sonuna kadar gideceğimHikayesi ve beni sürükleyen macerası varsa ÇÖP TV'de de olsa izlerimEn ergenik dizi PLL'ki 3 sezon ortasında bıraktım. Bütün gizemi büyüsü kayboldu dizinin. The 100'de aşka meşke sevişe sararsa onu da bırakırım
The 100'de en çok hikayesini beğendiğim kişi avatarımdasen nasıl buldun bu kızı @yatutarsa??? Gerçi daha erken ama ilerleyen günlerde yorum yaparsan etiketlersin
İşte onu o yapan özelliğinden birisiilk izlenimlerim pek olumlu değil abisine bile çok atar yapıyor
en ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlaren son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik)
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım
bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?
Daha ilk sezon 13 bölümpll de ben pes etmedim sonuna kadar gideceğimo kadar 5 sezon atlatmışım kalmış iki sezon bırakıpta tüm emeğimi heba edemembana yazıkhem hannoş var ?
senin avatardaki kız süper ama onun için diziye sıfırdan başlamak zor ihtimal
pll bu reytinglerde devame derse 10.sezonu rahat görür hannoşun torununu bile görebilirizpll de ben pes etmedim sonuna kadar gideceğimo kadar 5 sezon atlatmışım kalmış iki sezon bırakıpta tüm emeğimi heba edemembana yazıkhem hannoş var ?
senin avatardaki kız süper ama onun için diziye sıfırdan başlamak zor ihtimal
Sayıyon mu kim kiminle ne yapıyor diyeen ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı
yok la ama o ahneler akılda kalıcı oliyi şimdiSayıyon mu kim kiminle ne yapıyor diyeYazık laa
ilk sezonun ilk bölümünün ilk 20 dakikasını izlemiştim tahammül edemeyip terketmiştim bir daha girişeceğim boş bir zamandaDaha ilk sezon 13 bölümyeniden başlamak için geç değilSen ki PLL'ye 3.sezondayken başlamiştin. En sıkıcı sezonda diziye başladın. Dizi UTD gibi, ilk sezonu muhteşem
artık 20 sezon devam etsede bırakmam ölene kadar devampll bu reytinglerde devame derse 10.sezonu rahat görür hannoşun torununu bile görebiliriz)
UTD 3.sezona geçti de yazın başlar yineilk sezonun ilk bölümünün ilk 20 dakikasını izlemiştim tahammül edemeyip terketmiştim bir daha girişeceğim boş bir zamanda
UTD hangi kanalın dizisi ikinci sezonu ne zaman başlıyor bilgin varmı acaba ? yukarda sormuştum soru güme gitti ?
artık 20 sezon devam etsede bırakmam ölene kadar devam
zaten seyircilerinin geneli 7-12 yaş arası öyle olunca sevişmeleri göstermeleri imkansızen ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı
yok lo misal @Çiğdem- in vampire diaries in de her bölüm bişiler oliyi diyilerzaten seyircilerinin geneli 7-12 yaş arası öyle olunca sevişmeleri göstermeleri imkansızoraları ben tamamalrım sorun yokta yeterki konu tutarlı olsun
pardon üçüncü sezonu ne zaman diyecektim zatenUTD 3.sezona geçti de yazın başlar yine
vampire diares a da baktım constantine den çok daha güzel özgür takılan oyuncular açısındanyok lo misal @Çiğdem- in vampire diaries in de her bölüm bişiler oliyi diyilerboobsların %70i baklavaların tamamı gözüküyormuş
zaten özgürlük olmasa @Çiğdem- izlemezpardon üçüncü sezonu ne zaman diyecektim zatenarada güzel gidiyordu julia nın boşluklarını dolduruyorduk ne güzel yani boş zamanlarımızı julia izleyerek dolduruyorduk demek istedim
vampire diares a da baktım constantine den çok daha güzel özgür takılan oyuncular açısındanama vampirler sarmamıştı
bir an önce z. nation a başla mükemmel gidiyor dizizaten özgürlük olmasa @Çiğdem- izlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?