Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

forumdash da doğru yolu bulacaktır ama diğerlerinden hiç ümitli değilim
arkadaşları tümdende haksız bulmuyorum aslında benimde öyle araya renk olarak kattığım bir kaç ergonomik dizi var
) hayat sıkıcı geçince araya renk katmak şart inandırıcı konuya sahip olmasalarda en azından seyirlik zevki olan diziler her zaman gidiyor

Hikayesi ve beni sürükleyen macerası varsa ÇÖP TV'de de olsa izlerim
En ergenik dizi PLL'ki 3 sezon ortasında bıraktım. Bütün gizemi büyüsü kayboldu dizinin. The 100'de aşka meşke sevişe sararsa onu da bırakırım

The 100'de en çok hikayesini beğendiğim kişi avatarımda
sen nasıl buldun bu kızı @yatutarsa??? Gerçi daha erken ama ilerleyen günlerde yorum yaparsan etiketlersin

ilk izlenimlerim pek olumlu değil abisine bile çok atar yapıyor

pll de ben pes etmedim sonuna kadar gideceğim
o kadar 5 sezon atlatmışım kalmış iki sezon bırakıpta tüm emeğimi heba edemem
bana yazık
hem hannoş var ?
senin avatardaki kız süper ama onun için diziye sıfırdan başlamak zor ihtimal

en ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı

Daha ilk sezon 13 bölüm
yeniden başlamak için geç değil
Sen ki PLL'ye 3.sezondayken başlamiştin. En sıkıcı sezonda diziye başladın. Dizi UTD gibi, ilk sezonu muhteşem

pll bu reytinglerde devame derse 10.sezonu rahat görür hannoşun torununu bile görebiliriz
)

Daha ilk sezon 13 bölüm
yeniden başlamak için geç değil
Sen ki PLL'ye 3.sezondayken başlamiştin. En sıkıcı sezonda diziye başladın. Dizi UTD gibi, ilk sezonu muhteşem
ilk sezonun ilk bölümünün ilk 20 dakikasını izlemiştim tahammül edemeyip terketmiştim bir daha girişeceğim boş bir zamanda

UTD hangi kanalın dizisi ikinci sezonu ne zaman başlıyor bilgin varmı acaba ? yukarda sormuştum soru güme gitti ?

pll bu reytinglerde devame derse 10.sezonu rahat görür hannoşun torununu bile görebiliriz
)
artık 20 sezon devam etsede bırakmam ölene kadar devam

UTD 3.sezona geçti de yazın başlar yine

en ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı
zaten seyircilerinin geneli 7-12 yaş arası öyle olunca sevişmeleri göstermeleri imkansız
oraları ben tamamalrım sorun yokta yeterki konu tutarlı olsun

UTD 3.sezona geçti de yazın başlar yine
pardon üçüncü sezonu ne zaman diyecektim zaten
arada güzel gidiyordu julia nın boşluklarını dolduruyorduk ne güzel yani boş zamanlarımızı julia izleyerek dolduruyorduk demek istedim

yok lo misal @Çiğdem- in vampire diaries in de her bölüm bişiler oliyi diyiler
boobsların %70i baklavaların tamamı gözüküyormuş
vampire diares a da baktım constantine den çok daha güzel özgür takılan oyuncular açısından
ama vampirler sarmamıştı

zaten özgürlük olmasa @Çiğdem- izlemez

The 100 1x1

Henry Ian Cusick brotha var dediler geldik

Dizinin konusunu beğendim gibi aslında güzel de gidiyordu ama son dakikalara doğru ileride ergen dizisine dönecekmiş gibi bir his oluştu bende.
Muhtemelen yanılmayacağım ama birkaç bölüm daha izleyeyim

Son olay merak uyandırdı ama "burada yalnız değiliz" temasının alasını Lost'ta yaşadık zaten yavan geldi bu biraz

7.5/10

@GreatOttoman sen de bir bak istersen
Brotha varsa izlenir.

The Comeback 1x7

Dizi gayet iyi gidiyor. İyi ki de ilk bölümlerde erken pes etmek gibi bir hata yapmamışım. Tarzına alıştıkça daha fazla zevk alıyorum diziden ama bir üst seviyeye çıkamadı daha.

Dizinin bundan sonra nasıl bir yöne gideceğini de merak ettim doğrusu.

7/10

zaten özgürlük olmasa @Çiğdem- izlemez
bir an önce z. nation a başla mükemmel gidiyor dizi

bu başlık altında yazıyorken bari başlıktaki konunun anlamına uygun bişey yazayım

z. nation 1x9 izledim süperdi ayrıntılar z. nation sayfasında tüm kalite avcılarını diziye bekliyorum özellikle @Harunnn60 la @Çiğdem- duysun

Hell O n Wheels 4x11. bölüm

harika bir bölümdü izlemeyen arkadaşlar çok şey kaçırıyor

bu bölümdeki ayak kesme ve göz çıkarma sahneleri hannibal dizisine rahmet okutacak cinstendi

@Forumdash @sürgünüm @xemrexxx