Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

yavaş yavaş göz at 1 haftada 10 dk izle aman dizi çökmesin

Hepimiz insanız önemli olan o.
İnsan var insan var. Biri milyonlarca insani öldürülmesine neden olanları alkışlar onlar gibi olur. Bazı insan var onlara karşı dik durur. Tercihini yapmisin kolay gelsin sana)))

aaa draculadakı başrol oyuncsumusu var bakardım ama bu dizi eski dizi galiba oyüzden bakmam

Coupling 3x7 (Sezon Finali)

Çok iyiydi, sezonun en iyi bölümüydü herhalde.
Zaten imdb'ye göre de en iyi puan alan 3 bölümden biriymiş.

9/10

reign 2x6
catherine-mary ikilisinin kaynana-gelin dayanışşması iyiydi
umarım mary nin evliliği catherine nin dediği gibi sorumluğua dönüşmez
narcisse lola yı etkiledi hain totoş.ss
sonunda elizabeth olaylara dahil oldu francis in ölümünden sonra bol bol mary vs. elizabeth görücez gibi
bölümün adı 3 kraliçeydi mary-catherine-3.
acaba lola mı yoksa taklit yapan kız mı

scorpion 7.bölüm point:8.3
akıcı bir bölümde ama
ekibin dışındaki her dahinin kötü çıkması kötü oliyi

gallo ile walterın baba-oğul ilişkisini gördük. walter bombalama olayındna sonra iyi toparlanmış ve de şimdi kimseye güvenmemesine şaşmamalı
happy nin babasını da gördük ama tipinde meymemnet yok güvenmiyim .ss
slyvester ile kuşun ilişkisi iyiydi

ralph in babasına da güvenmedim adam bir kere 31 yaşında .ss

@Çiğdem- @destere

spoiler kısmına güzel resimler koysan daha hoş olurdu

world without end 3.bölüm

izleyen yok madem spoisiz yazalım ,

sonu çok güzel bitti kont kendini aldatan margaery i merdivenlerden attı öldü pislik kız
gerçi hamileydi bebeğe yazık ama
@Çiğdem- i de öyle merdivenden atmalı kafasını vura vura aklı başına gelsin gelmezse zati ölmüş olur

ralph çok totoş çıktı ne kardeşini dinliyi ne millete aciyi .ss kontun adamı oldu.ss

kraliçe isabella ile caris in teyzesi düzgün seçilse dizi aslında süper olurmuş en enrtikalı iki karakter fos.ss

keşiş thomas @destere ci çıktı rahiplerden birini odaya aldı

yabani kızla wulfric in tarladaki sevişmesi iyiydi

hahahah ayy nerden buluyorsun bu dizileri yaa haahahah

rahip kızmıydı ? eğer kızsa normaldir

hahahah ayy nerden buluyorsun bu dizileri yaa haahahah
pazarlarda sona kalan ürünler olur ya döküntü çürük çıkık onları ucuza kakalarlar
emrenin dizileride onlardan arta kalan

The 100 1x1

Henry Ian Cusick brotha var dediler geldik

Dizinin konusunu beğendim gibi aslında güzel de gidiyordu ama son dakikalara doğru ileride ergen dizisine dönecekmiş gibi bir his oluştu bende.
Muhtemelen yanılmayacağım ama birkaç bölüm daha izleyeyim

Son olay merak uyandırdı ama "burada yalnız değiliz" temasının alasını Lost'ta yaşadık zaten yavan geldi bu biraz

7.5/10

@GreatOttoman sen de bir bak istersen

@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlar
en son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik
)
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım

bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?

beni kaybetmedin dest sadece birinci bölüme baktım büyük ihtimal bırakırım diziyi çok ergenik