Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

sanırım maslany başroldede değil burda , kız başrole geçince özgürleşmiş güzelleşmiş:) dar alanlarda paslaşamıyor geniş alan lazım maslany e :)

daha yeni başlamış sayılır ben bir göz atayım yavaş yavaş :)
yavaş yavaş göz at 1 haftada 10 dk izle aman dizi çökmesin :F

world without end 1.-2. bölüm
1 yıldan uzun süre önce ilk 3 bölümü izlemiştim sanırsam kalan bölümler yoktu nette yüklenmişş:X

caris acıların kızı olacak gibi
carisin teyzesi yükselmek için önce kız kardeşini sonra oğlunun amcasını öldürdü ablacığım 2 gram oyunculuğun olsa süper karakter olucan ama nerede 🙂
kraliçeye iyi oldu önce kocana karşı savaş aç sonra oğlunu tahta çıkar sonra kocanı öldür sonra soylulardan biriyle fingirde :F başına gelenleri hakediyon

şimdi diziye adam toplamaya çalışalım :X

@destere @sürgünüm @Forumdash tatiana maslany var dizide sizin sevdiğiniz-saydığınız bir zaattı kendisi
@sokak sanati da vinci's demons daki rairio burada kral rolünde
@Çiğdem- draculadaki parlak oğlan da var dizide :X
@BesaleT izliyon mu tam emin değilim ama reign deki kraliçe rolündeki kadın da var
@Çiğdem- e yabancı parlağı verdik @Nisa Atilla arpa diye türk parlak var dizide sana da onu verelim:X
@OzaN sen imam hatip medrese dershane birliğine bakarsın ama dizi 8 bölümcük :bhr:
downtondaki mary nin dehlediği çocuk da var burada da acıların çocuğu :X
aaa draculadakı başrol oyuncsumusu var bakardım ama bu dizi eski dizi galiba oyüzden bakmam :kiki::kiki::kiki:

Coupling 3x7 (Sezon Finali)

Çok iyiydi, sezonun en iyi bölümüydü herhalde. :) Zaten imdb'ye göre de en iyi puan alan 3 bölümden biriymiş. :)

9/10

reign 2x6
catherine-mary ikilisinin kaynana-gelin dayanışşması iyiydi
umarım mary nin evliliği catherine nin dediği gibi sorumluğua dönüşmez
narcisse lola yı etkiledi hain totoş.ss
sonunda elizabeth olaylara dahil oldu francis in ölümünden sonra bol bol mary vs. elizabeth görücez gibi
bölümün adı 3 kraliçeydi mary-catherine-3. (b) acaba lola mı yoksa taklit yapan kız mı (b)

scorpion 7.bölüm point:8.3
akıcı bir bölümde ama
ekibin dışındaki her dahinin kötü çıkması kötü oliyi :(

gallo ile walterın baba-oğul ilişkisini gördük. walter bombalama olayındna sonra iyi toparlanmış ve de şimdi kimseye güvenmemesine şaşmamalı
happy nin babasını da gördük ama tipinde meymemnet yok güvenmiyim .ss
slyvester ile kuşun ilişkisi iyiydi :F
ralph in babasına da güvenmedim adam bir kere 31 yaşında .ss

@Çiğdem- @destere

reign 2x6
catherine-mary ikilisinin kaynana-gelin dayanışşması iyiydi
umarım mary nin evliliği catherine nin dediği gibi sorumluğua dönüşmez
narcisse lola yı etkiledi hain totoş.ss
sonunda elizabeth olaylara dahil oldu francis in ölümünden sonra bol bol mary vs. elizabeth görücez gibi
bölümün adı 3 kraliçeydi mary-catherine-3. (b) acaba lola mı yoksa taklit yapan kız mı (b)

scorpion 7.bölüm point:8.3
akıcı bir bölümde ama
ekibin dışındaki her dahinin kötü çıkması kötü oliyi :(

gallo ile walterın baba-oğul ilişkisini gördük. walter bombalama olayındna sonra iyi toparlanmış ve de şimdi kimseye güvenmemesine şaşmamalı
happy nin babasını da gördük ama tipinde meymemnet yok güvenmiyim .ss
slyvester ile kuşun ilişkisi iyiydi :F
ralph in babasına da güvenmedim adam bir kere 31 yaşında .ss

@Çiğdem- @destere
spoiler kısmına güzel resimler koysan daha hoş olurdu :)

world without end 3.bölüm

izleyen yok madem spoisiz yazalım ,

sonu çok güzel bitti kont kendini aldatan margaery i merdivenlerden attı öldü pislik kız:F gerçi hamileydi bebeğe yazık ama :( @Çiğdem- i de öyle merdivenden atmalı kafasını vura vura aklı başına gelsin gelmezse zati ölmüş olur :F

ralph çok totoş çıktı ne kardeşini dinliyi ne millete aciyi .ss kontun adamı oldu.ss

kraliçe isabella ile caris in teyzesi düzgün seçilse dizi aslında süper olurmuş en enrtikalı iki karakter fos.ss

keşiş thomas @destere ci çıktı rahiplerden birini odaya aldı :F

yabani kızla wulfric in tarladaki sevişmesi iyiydi :F

sonu çok güzel bitti kont kendini aldatan margaery i merdivenlerden attı öldü pislik kız:F gerçi hamileydi bebeğe yazık ama :( @Çiğdem- i de öyle merdivenden atmalı kafasını vura vura aklı başına gelsin gelmezse zati ölmüş olur :F

ralph çok totoş çıktı ne kardeşini dinliyi ne millete aciyi .ss kontun adamı oldu.ss

kraliçe isabella ile caris in teyzesi düzgün seçilse dizi aslında süper olurmuş en enrtikalı iki karakter fos.ss

hahahah ayy nerden buluyorsun bu dizileri yaa haahahah:F:F:F

rahip kızmıydı ? eğer kızsa normaldir :)

hahahah ayy nerden buluyorsun bu dizileri yaa haahahah:F:F:F
pazarlarda sona kalan ürünler olur ya döküntü çürük çıkık onları ucuza kakalarlar:) emrenin dizileride onlardan arta kalan :)

The 100 1x1

Henry Ian Cusick brotha var dediler geldik :D

Dizinin konusunu beğendim gibi aslında güzel de gidiyordu ama son dakikalara doğru ileride ergen dizisine dönecekmiş gibi bir his oluştu bende. :( Muhtemelen yanılmayacağım ama birkaç bölüm daha izleyeyim

Son olay merak uyandırdı ama "burada yalnız değiliz" temasının alasını Lost'ta yaşadık zaten yavan geldi bu biraz :D

7.5/10

@GreatOttoman sen de bir bak istersen :)

The 100 1x1

Henry Ian Cusick brotha var dediler geldik :D

Dizinin konusunu beğendim gibi aslında güzel de gidiyordu ama son dakikalara doğru ileride ergen dizisine dönecekmiş gibi bir his oluştu bende. :( Muhtemelen yanılmayacağım ama birkaç bölüm daha izleyeyim

Son olay merak uyandırdı ama "burada yalnız değiliz" temasının alasını Lost'ta yaşadık zaten yavan geldi bu biraz :D

7.5/10

@GreatOttoman sen de bir bak istersen :)
@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlar :) en son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik :))
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım :)

bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?:)

@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlar :) en son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik :))
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım :)

bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?:)
beni kaybetmedin dest sadece birinci bölüme baktım büyük ihtimal bırakırım diziyi çok ergenik :)