Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Hali hazırda 2 dizi izliyorum, sezon açıldığındada 4 filmim başlar. En sevdiğim zamanlar o, dersten çıkıp yemeği alıp sevdiğim dizinin yeni bölümün izlemek.
Anlayamazsınız.

Bknz:
Hangi diziler? Belki yorum konusu vardır öksüz kalmiştir sayfa
(Forumda böyle çook sayfa var
)

İlk bölümler o kadar iyi değil zaten ama en azından ilk sezonu bitirip sonra karar ver devam edip etmeyeceğine.

Spartacus: Blood and Sand 2*8

Çok ucuz numara bu arabaya asker doldurmak be Glaber.

Battal gazi'nin spartacus versiyonu bulundu:

iki tarafın da anlaşmaya uymayacağı belliydi. işten tek karlı çıkan ilithya oldu
8.5/10

Entourage 1x2

İlk kısmında yine çok sıkıldım "bir bölüm daha izleyip bırakırım" diye düşünmeye başlamıştım ama sonlara doğru karakterlere alışmaya başladım gibi, birazcık ümit verdi.

Jessica Alba'yı ve How I Met Your Mother'dan Rashid'i (adı böyle miydi emin değilim, taksici) görmek güzeldi.

5/10

Nikita 2x4

Bu bölüm Türkiye'de geçiyordu, hdmı'ı ayarlıyım derken şehir konumunu göremedim baktım adamlar Türkçe konuşuyor dedim kazıklandık mı felan uğraştırdı biraz.

Alex sonunda yola gelmeye başladı gibi, gogol kimliğini açığa çıkarttı. Nikita reyis tekrar tekrar ve yeniden hayatını kurtardı, fakat bir sır bile aralarını açmaya yetti.
Alex hala division'da nikita'yı deşifre etmedi.

Percy'i tekrar sahalara dönebilir, black box'u korumak için onu serbest bırakırlarsa ortalık karışır ve dizi kesinlikle durgunluktan kurtulur.

doludizgin ilerliyoruz
her bölüm bir olay bir heyecan hiç tempo düşmüyor, güzel ilerliyor. sonu kötü bile olsa değer
Öyle çok kötü değil ya o gözle izleme. Ben de izlerken biliyordum sonuyla ilgili konuyu ama hiç problem olmuyor. Özellikleri ilk sezonları harika. Gizem konusunu bu kadar iyi işleyen bir dizi daha görmedim. Sırf sonu kötü deniyor diye izlemeyen çok şey kaçırıyor.

dexter ı unutturacak kötü bir final lazım izleyiciye.
ama bunun için de önce efsane olması lazım. işimiz zor

Spartacus: Blood and Sand 3*1,2
fazla spartacus izletmemek lazım bana
çok kaptırıyorum kendimi

şehir fethedildi
adamın öldürülmesini ben de beklemiyordum 😱 crixus süper bir hamleyle yakaladı ateşi. hll spr dvm crixus.
9/10

Entourage 1x3

İlk başları yine aşırı sıkıcıydı ama ikinci kısım (talk show kısmı) iyi sayılırdı.

6/10

Spartacus: Blood and Sand 3*4

tüm romalılara ölüm ulan

çok yanlış yapıyon spartacus
crixus la tartışması çok yanlış hem de bir romalı için. ben de crixus ve diğerleri gibi düşünüyorum görülen her romalı öldürülmeli

caesar geldi karıştırdı ortalığı :S
9/10

Lie to Me 1x1

Etkileyici.

Sırf bu dizi için Türkçe altyazı avantajı sağlamayı düşünüyorum, dizisel ögeler dışında diziyi izlerken kendi anılarınız ciddi ciddi gözünüzün önüne geliyor.
Şuan diziyi tanımlayacak bir yorumda bulunmakta zorlanıyorum, hayatın gerçekleriyle, olabilitelerle yüzleşiyorsunuz.

2. bölüm denemesine gerek duymadan, indirmeye koyuyorum.

Entourage 1x4

Sonunda sıkılmadığım bir bölüm oldu. Diğer üç bölüme göre bariz daha iyiydi. İlk defa gülümseten yerler de oldu.

7/10

pll 5x12

matador 4.bölüm: andres galan adamın dibi
kızının üzerine daha fazla gidilmeli

tyrant 1x10

Lie to Me 1x2

Adam teknikleriyle tüm bilim dünyasını yanlışa düşürdü.
Çok etkileyici şekilde konuşup hataya sürükleyip, insanları gözlemek kulağa çok hoş geliyor.
Doktorun yeni yardımcısı da iyi gibi, her anlamda (
)

Tam şüpheci, sıkılgan bir günde izlemelik bir dizi, etkilendim bu bölümde de.

Entourage 1x5

Dizi artık pek sıkıcı gelmiyor ama güzel de gelmiyor. Ne senaryoda yeterince ilgi çekici bir şey var ne de yeterince komik sahne var (neredeyse hiç yok zaten).

Tarz olarak diğer izlediğim HBO komedileri Veep ve Silicon Valley'e benziyor aslında. Fakat farkı onların senaryoları daha ilgi çekici ve daha fazla güldürüyorlar. Entourage da o henüz yok.

6/10