Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Spartacus: Blood and Sand 2*3
dağ gibi crixus ne hallere düştü
agron da haklıydı ama bence naevia nın öldüğünü söylerek. bu nasir i hala anlayamadım, kimin tarafında amacı ne?
ashur yine karıştırdı ortalığı
9/10

Spartacus: Blood and Sand 2*4
crixus öldü dediler içimden bir parça koptu resmen
agron geri geldi
8/10

Spartacus: Blood and Sand 2*5
Efsane bir bölümdü! En az final kadar görkemliydi.
Capua'ya saldırmaları süperdi. Baya heyecanlıydı arenanın yıkılmaya başladığı sahneler.
Efsane de geri döndü. Gannicus'u özlemiştim.
10/10

pll 5x11

tyrant 1x9

last ship 1x9
sonunda aşı da tedavi de bulundu artık hikaye ne yöne gidecek merakla bekliyoruz

Coupling 2x8

Sonu efsaneydi bölümün, baya güldürdü.
O sonun hatrına:

9/10

---------------

Coupling 2x9 (Sezon Finali)

Senaryo, kurgu çok iyiydi. Öyle çok aşırı komik değildi belki ama güzel kurgulanmış gerçekten. Bu arada tüm oyuncuların aksanlarına hayran kaldım. Özellikle Susan'ın Fransız aksanı harikaydı.

9/10

Sezon yorumunu yaparım inşallah yarın.

Spartacus: Blood and Sand 2*6
iki efsane karşı karşıya 😱 spartacus ve gannicus dövüşürken hangisini destekleyeceğimi şaşırdım.
glaber hırs küpü olmuş, korkulur bu adamdan 😱
9/10

Once Upon a Time 1x1

Konusu itibariyle değişik, özgün denilebilecek bir bölümdü. Açıkcası sevmediğimi söyleyebilirim ama 1,2 noktada bana şans ver dedirten bir dizi oldu. Merak ettirtti o yüzden 1-2 bölüm daha şans vermeyi planlıyorum bu diziye.

Başrolde şimdilik anne-oğul var sanırım, bilim kurgudur haliyle türü yanınada az dram atarlar hafiften tamamdır, diyolagları ingilizce anlamam zor, ama yinede 1-2 bölüm daha şans tanıyacağım ama umut yok.

Umut var dizi muthisti hele o uvey anne muthis bi dizi ilk 10 bolumunu falan izledim kesin bagimlisi olursun @Çiğdem- de sever bu diziyi

Umut var dizi muthisti hele o uvey anne muthis bi dizi ilk 10 bolumunu falan izledim kesin bagimlisi olursun @Çiğdem- de sever bu diziyi
Forumda bu dizi hakkında tek bir yorum yok, yani buralarda izleyen yoktur çok duyulmamış bir dizi gibi duruyor.

Ben facebook'ta resimlerini gördüğüm için şans verdim fakat zor gibi, 1-2 bölüm daha şans veriyorum

Valla bn diziyi çok sevdim ve ulkesinde izleniyoki bu kadar yil surmus. Dizi muthis ya kesin devam etmelisin

yok forumda izleyen var
@Forumdash ve @OzaN izliyor sanırım
Yok @OzaN 'da izlemiyor bi tek ben izliyorum
OzaN izlediğini bile unutmuş o derece

@kaan955 masal dünyasındaki tün karakterlerin hepsine geçmişine geleceğine değinen büyüklere masallar
Çook güzel bi dizi 3.sezonuyla bilmem izledin mi "karlar ülkesi" animasyon filmindeki "Elsa" buzların kraliçesi 4.sezonda bu diziye karakter olarak girecek.

Bence hemen bırakma bi 5 bölüm filan izle