Emre yorum konusu açıldı dizinin mesajını oraya taşı , unuttun galibahemlock grove 2*1 2*2 beklediğim gibi başlamadıfamkem çok geride
sizin portakaldan gelen kz işleri karıştırici gibi @destere @Forumdash
@Harunnn60 izliyon mu? @OzaN konusunu açar belki
Once Upon a Time 1x1
Konusu itibariyle değişik, özgün denilebilecek bir bölümdü. Açıkcası sevmediğimi söyleyebilirim ama 1,2 noktada bana şans ver dedirten bir dizi oldu. Merak ettirtti o yüzden 1-2 bölüm daha şans vermeyi planlıyorum bu diziye.
Başrolde şimdilik anne-oğul var sanırım, bilim kurgudur haliyle türü yanınada az dram atarlar hafiften tamamdır, diyolagları ingilizce anlamam zor, ama yinede 1-2 bölüm daha şans tanıyacağım ama umut yok.
Forumda bu dizi hakkında tek bir yorum yok, yani buralarda izleyen yoktur çok duyulmamış bir dizi gibi duruyor.Umut var dizi muthisti hele o uvey anne muthis bi dizi ilk 10 bolumunu falan izledim kesin bagimlisi olursun @Çiğdem- de sever bu diziyi
Valla bn diziyi çok sevdim ve ulkesinde izleniyoki bu kadar yil surmus. Dizi muthis ya kesin devam etmelisinForumda bu dizi hakkında tek bir yorum yok, yani buralarda izleyen yoktur çok duyulmamış bir dizi gibi duruyor.
Ben facebook'ta resimlerini gördüğüm için şans verdim fakat zor gibi, 1-2 bölüm daha şans veriyorum
yok forumda izleyen varForumda bu dizi hakkında tek bir yorum yok, yani buralarda izleyen yoktur çok duyulmamış bir dizi gibi duruyor.
Ben facebook'ta resimlerini gördüğüm için şans verdim fakat zor gibi, 1-2 bölüm daha şans veriyorum
Arattırınca hakkında hiçbir yorum bulamıyor.
kişisel çaba yok son izlediğiniz yabancı dizi konusunda çok rastladımArattırınca hakkında hiçbir yorum bulamıyor.Arama motoru sıkıntı veya sen kişisel cabalarla öğrenmiş olabilirsin.
Yok @OzaN 'da izlemiyor bi tek ben izliyorum
Yukarda ki arama motoru mu bozuk yoksa ben mi beceremedim?kişisel çaba yok son izlediğiniz yabancı dizi konusunda çok rastladım
edit: çok rastlamamışımYukarda ki arama motoru mu bozuk yoksa ben mi beceremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?